Maandag en dinsdag was ik aan het werk bij Lunchcafé Blom in Amsterdam. Omdat vijf dagen werken toch iets teveel werd, wissel ik het nu wat vaker af met vier dagen in de week werken en ik vind het heerlijk!

Woensdag (Valentijnsdag) was ik lekker vrij en heb ik uitgeslapen tot een uurtje of 9 (voor mij uitslapen ja). Ik liep de woonkamer in en zag dit lieve pakketje van Nick, zo lief en schattig!

IMG_8592Woensdag middag heb ik heerlijk geluncht met Romy bij BRASA in Purmerend (aanrader!!). Ook hebben we ons eerste terrasje weten te pakken. Wijntje erbij… ons hoorde je niet klagen hoor! In de avond had ik als verrassing voor Nick sushi besteld en hebben we lekker samen gegeten.

Donderdag en vrijdag heb ik weer gewerkt. Na vrijdag had ik het hele weekend vrij! Omdat ik elke zondag werk geniet ik altijd extra als ik weer een weekend niet hoef te werken. Ik was uitgenodigd door een klant van Blom om eens te komen eten in zijn restaurant Humphrey’s. Dus dat hebben we meteen vrijdagavond gedaan en het was heerlijk!

Als vooraf had ik de rundercarpaccio, als hoofdgerecht had ik de mixed grill en als toetje had ik de heerlijke chocoladefondant met warme kersen en roomijs! Bom en bom vol zat ik, maar we hebben lekker genoten en komen er zeker een keer terug!

IMG_8608
Zaterdag ben ik alleen even onder de zonnebank geweest en heb verder de HELE dag geknuffeld met Brookie, oh wat is ze schattig! Zaterdagavond ben ik wat gaan drinken met vriendinnen en zijn we nog even het stadje (Purmerend) in geweest. Half zes lag ik in bed…. Dus was heel gezellig haha!

IMG_8603IMG_8604Zondag werd ik toch wel al half 11 wakker. Maar dan ook echt klaar wakker. Ik heb even boodschappen gedaan samen met Nick en besloot toen een bezoekje te brengen aan mijn mamsie op Marken. We hebben lekker wat gedronken en een taartje gegeten op, jawel, het terras!

Ook heb ik nog even een grote schoonmaak gehouden in huis! Drie vuilniszakken vol met troepjes, kleren etc. Ziet het er niet gezellig uit? Nu zit de tonijn pizza in de oven en ga ik zo een aflevering Weet ik veel spelen met Nick. Kijken of ik nu wel eens hoger haal dan een 5,4……

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: