Weekly Diary 2

En weer een nieuwe week! Maandag en dinsdag moest ik weer aan het werk bij Lunchcafé Blom. De hele week schijnt de zon al dus dat leverde een mooi ‘kiekje’ op!

IMG_8647Met het gezond eten wil het niet he-le-maal lukken, want zodra Nick met het geweldige idee kwam om een Mars ijsje te gaan halen wist ik niet hoe snel ik van de bank af moest komen.

IMG_8648
We hebben dinsdagavond dus lekker lopen snacken en onze nieuwe serie gekeken; The good doctor. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden, maar op zich is het best een aardige serie.

Woensdag was ik lekker vrij en was mijn opa jarig, 80 jaar alweer! Dus daar ging ik in de ochtend even een taartje eten (weer lekker gezond) en zag ik ook even gezellig m’n mamsie.

IMG_8662IMG_8663IMG_8664
Woensdagmiddag was het weer tijd voor mijn wekelijkse lunchdate met lieve Romy! Surprise, surprise, zaten we weer lekker op het terras bij Brasa Purmerend. Omdat we nooit kunnen kiezen doen we altijd samsam. Dit keer gingen we voor een broodje met biefstuk reepjes en wat groente en we namen er een tosti bij met een spiegelei. Ziet er lekker uit hè?

Verder ben ik thuis nog wat gaan lezen en heb ik een nieuwe verslaving: Kaas kantjes! Zoooo lekker en je blijft ze maar eten.

IMG_8689IMG_8690
Woensdagnacht heb ik een verschrikkelijke nacht achter de rug gehad en heb de hele tijd moeten hoesten. Gelukkig moest ik donderdag pas 11 uur te beginnen dus kon ik mijn ochtend rustig opstarten en maakte dit heerlijke ontbijtje; Gezonde pancakes met banaan, yogurt en walnoten! Ik voelde me gelukkig wel weer ietsjes beter en was alleen wat aan het snotteren tot ik ’s avonds thuis kwam…

IMG_8680

IMG_8691
Ik kwam thuis van werken en ben meteen mijn bed ingedoken met koorts en verschrikkelijke hoofdpijn. Vrijdag ben ik dan ook niet wezen werken en ben ik lekker naar Marken gegaan om me te laten verzorgen door m’n moeder. Ik heb me in tijden niet zo slecht gevoeld en dan is er toch maar 1 persoon die ik het liefst om me heen heb en dat is mijn lieve mama. Ik heb de hele dag niets binnen kunnen houden, was snotverkouden en ben me alleen maar slechter gaan voelen, zelfs tv kijken was teveel moeite, dus heb de hele dag naar het plafond lopen staren of de wc lekker geknuffeld.

IMG_8694
Vrijdagavond heeft Nick me weer opgehaald van Marken en ben ik weer thuis in bed gedoken. Nick was zo lief om naar de supermarkt te gaan en kwam thuis met allemaal gezonde troep. Appeltje, banaantje, verse gember, vitamines etc.. Zo schattig. Dus het is nu zaterdagmiddag en probeer ik weer wat te eten. Het zit er nog in, dus dat gaat in ieder geval al de goede richting op. Hoop dat ik me weer snel beter voel en weer normaal kan functioneren, want dat Netflix heb ik nu wel weer gezien en weet niet meer wat ik met mezelf aan moet.

Bedankt voor het lezen van dit geweldige, deprimerende, zeurende verhaal, maar ik kon er even niets mooiers van maken hihi, tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s