Weekly Diary 3

Op het moment sla ik volgens mij een klèin béétje door met mijn ‘Weekly Diary’. Deze week heb ik namelijk 50 foto’s gemaakt. Vijf-tig…. En dat terwijl ik al de hele week ziek thuis ben en dus niks meemaak, best knap. Nu ga ik natuurlijk niet al die vijftig foto’s hierin pleuren en heb maar een kleine selectie gemaakt ervan. Ik snap natuurlijk ook wel dat jullie niet zitten te wachten op 10 verschillende foto’s van mijn kat.


Zondagnacht werd ik heel benauwd wakker en besloot toch maar even langs de dokter te gaan maandagochtend. En ja hoor, deze meid heeft gewoon een ontsteking in d’r longen en kan aan de antibiotica. Dit is dus toch even een griepje on another level en het was tijd voor een soort vitamine boost. Ik heb die avond dan ook meteen een sa-la-de gegeten (ja, je leest het goed) en heb netjes twee stukken fruit op.

IMG_8793
Dinsdag kwam mijn beste vriendin op ziekenbezoek en even later stond ook mijn oma op de stoep. Eindelijk even wat afleiding en niet maar de hele dag een beetje Netflixen. Dinsdagavond maakte ik een Mexicaanse salade. Mijn favoriet!

IMG_8803


Omdat ik al de hele week haast niet buiten kwam en me woensdag toch wel al iets beter voelde, besloot ik een stukje te gaan wandelen. MIJN GOD, wat een kou. Nu pas snapte ik waar heel Nederland het over had en ik had het na 15 minuutjes wel weer gezien. Snel maakte ik nog wat foto’s en liep ik weer snel naar huis. Die frisse neus had ik ook weer genoeg gehaald voor deze week. Ik ben op de bank geploft en heb de rest van de middag geknuffeld met Brookie!


Donderdag besloot ik de hele dag geen tv te kijken. Omdat ik al bijna een week thuis zat werd ik alleen maar suffer en suffer en deed niks anders dan Netflixen. Dus dit werd een hele productieve dag! Ik ben de laatjes in de keuken gaan opruimen (apotheek Martha opent binnenkort voor u) en ben een tijdschrift gaan lezen die ik van mijn oma had gekregen. Ook heb ik een puzzel gemaakt en zag ik dat de koffieapparaten in de aanbieding waren bij de Blokker! Dus daar ben ik even heen gereden en had zo een klein uitstapje. Ik ben super blij ermee en kan eindelijk thuis koffie drinken!

IMG_8988

Omdat ik geen zin had om te koken en me eindelijk een hele dag goed voelde moest dat gevierd worden met…. SUSHI!


Vrijdag. Weer een dag thuis, maar wel mijn laatste dag thuis en ook mijn laatste dag aan de antibiotica! Ik moet je zeggen dat ik me nog steeds niet he-le-maal beter voel en nog steeds met een gemeen hoestje rondloop, maar de benauwdheid is weg en heb er vertrouwen in dat ik me nu alleen maar beter ga voelen. Ik werd om half negen wakker en ben meteen een cake gaan bakken. Ja, soms heb je van die dagen. Deze appelkaneel cake is zo lekker en ook lekker makkelijk om te maken. Omdat ik mijn god niet wist wat ik met die hele cake aan moest ben ik even naar mijn opa en oma gereden en heb een stukje gebracht. We hebben lekker bijgepraat en m’n oma maakte een lekkere tosti voor me (de lekkerste, want ze snijdt altijd de korstjes eraf voor me!)

IMG_8978IMG_8979IMG_8980
Zaterdag heb ik eindelijk weer gewerkt en had ik in de avond een feestje in Zaandam. Het was super gezellig en het thema was Victoria Secret Angels…. dus ja, vleugels op de rug en lekker bloot haha.

IMG_9088


Zondag was ik pas rond half zeven thuis in de ochtend dus heb lekker geslapen tot een uur of twee. Daarna zijn we even naar het bos geweest (zoals altijd) en hebben we een stukje gelopen. Al als klein meisje kom ik hier en nog steeds is het mijn favoriete plek om te zijn. De geur, de rust… I like it very much. Daarna hebben we lekker pannenkoeken gegeten en nu lig ik weer voor pampus op de bank een beetje foto’s te editen. Morgen weer een nieuwe week en helemaal planloos. Ook wel eens lekker….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s