Weekly Diary 4

Goh, goh.. een maand verder en ik hou dit nog vol! Het blijft nog steeds heel leuk om te doen en het is ook zo leuk om alles terug te lezen wat ik heb gedaan… dus hoppa, weekly diary 4!

Dit keer heb ik maar wat minder vaak mijn telefoon erbij gepakt en vallen het aantal foto’s mee.

IMG_9104Zoals elke maandag en dinsdag, moest ik weer aan het werk bij Lunchcafé Blom! We hebben een nieuw koffieapparaat en dit is nu onze Latte Machiatto (heerlijk!!). Als het je leuk lijkt om te weten waar ik werk kun je via deze link even kijken op de website:
KLIK HIER

IMG_9150Woensdag was ik weer lekker vrij en besloot ik een dagje naar m’n mamsie te gaan op Marken.

We zijn samen even naar de haven gelopen en hebben weer een heerlijke cheesecake gegeten mèt natuurlijk een warme chocolademelk. Bij Land&Zeezicht hebben ze echt de allllerlekkerste cheesecake ooit, dus dit is een soort traditie aan het worden. Zodra ik mijn moeder zeg dat ik kom, weet ze al hoe laat het is….

IMG_9271
Donderdag was ik wéér vrij (ja, wat een leven). Omdat ik sinds een maandje een thuisstudie (organisatie psychologie) doe had ik afgesproken om met mijn lieve collega Lana samen aan de studie te gaan in Amsterdam! Het was uiteindelijk nog een hele opgave, aangezien plek nummer 1 een winkel bleek te zijn en plek nummer 2 aan het verbouwen was. Maarrrrr, uiteindelijk vonden we als twee verzopen katjes SNCKBR en dit was top! Lekker warm, lekker rustig en genoeg ruimte!

Dit was alleen wel nèt ff een ander soort snackbar dan dat ik gewend ben, want de frikandellen en kroketten hadden ze niet helaas. Nee..nee.. ik moest kiezen uit gembergerechten, glutenvrije dingen, salades etc…. Dus ja, ik ging voor een broodje met tonijn en Laan ging voor de GEZONDE pannenkoeken!
IMG_9272
We hebben echt de hele middag daar gezeten en ik heb me nog nooit zo productief gevoeld als donderdag. Dus, een fijne dag was het!

IMG_9286
IMG_9348
Vrijdag ben ik eerst wezen werken en ben daarna de Koemarkt (Purmerend) op gegaan. Samen met Melissa hebben we de hele avond gezeten bij de Stallen en echt waar.. Lang geleden dat ik zo, zo, zo heb gelachen.. M’n wangen deden er zeer van! Romy kwam ook nog uiteindelijk en omdat het zo gezellig was zijn we daarna nog naar de Artiest geweest en was ik uiteindelijk weer veel te laat thuis..

IMG_9343
Zaterdag was ik weer is vrij en begon ik mijn dag met een koffie en wat vitamines, want dat kon ik wel gebruiken na zo een avond haha. Ik was de hele dag zo super lui en heb weinig gedaan.

Omdat het best lekker weer was vonden we het zonde om de hele dag binnen te blijven dus zijn we alleen even ergens een pannenkoek wezen eten en ben ik even een paar minuten buiten gaan staan haha. Daarna heb ik nog even m’n huisje opgeruimd en in de avond kwam mijn beste vriendin Tessa langs. We hebben tot 1 uur in de nacht op de bank gehangen en besloten toen uiteindelijk maar naar bed te gaan in plaats van weer naar de kroeg. Verstandig..verstandig..

IMG_9355.jpg
En vandaag (zondag) heb ik de hele dag weer gewerkt en heb ik net lekker mijn vertrouwde snackbar op. Is ook wel te zien op deze foto, terwijl ik nu deze blog maak. Heerlijk dat speklappie onder die broek.. oh oh oh.. charmant, maar ik zit heerlijk in de relax stand en ga nu een film opzoeken op Netflix. Dus adios en tot volgende week!

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s