Weekly Diary 5


Zoals je kunt zien had ik het aardig druk op m’n werk en was er veel te beleven… ahum… Zo druk dat ik besloot lekker al om 15:00 te stoppen en dat het tijd was voor een lekkere pannenkoek met een rood wijntje. Zo doe je dat, een nieuwe week beginnen.


Thuis heb ik deze mooie rozen staan. Mooi he?? Ja, ik heb besloten dat mijn huisje best wat gezelliger kon, dus heb ik afgesproken met mezelf dat ik elke week een nieuw bosje rozen voor in huis haal. Op het moment staan ze er nog steeds béél-dig bij… (oke, ik ruim ze zo op hahah).

IMG_9423
IMG_9422
Omdat het maandag zo lekker weer was heb ik de deur open gegooid en ben ik de rest van de middag bezig geweest achter de laptop. Brookie is net nog een beetje te bang om naar buiten te gaan… zo schattig.


Dinsdag was ik vrij! Ik ben nooit dinsdag vrij, dus dan is het toch wel lekker als je een keer wèl vrij bent. Ik heb de hele ochtend Youtube filmpjes gekeken met Brookie op m’n
schoot en een lekker kopje koffie. Nog steeds zo blij ben ik met m’n koffieapparaat!

IMG_9425
IMG_9427

Omdat ik filmpjes had gekeken over Bullet Journal en handlettering MOEST ik dat natuurlijk ook weer a la minute hebben, dus besloot ik met de FIETS (ja ja ja… wonder wonder) richting het stadje te gaan en een Bullet Journal boekje te gaan kopen. Op de één of andere manier begint het altijd spontaan te regenen als ik die fiets op stap, dus mijn humeur was ondertussen natuurlijk weer ergens onder de grond beland. Maarrr toen ik eenmaal dit leuke boekje in mijn handen had was dat alweer anders.. (zo irritant die stemmingswisselingen haha). Voldaan kwam ik thuis en ben ik lekker de hele middag creabea bezig geweest.

IMG_9498

In de avond heb ik lekker sushi besteld en Homeland gekeken! Deze serie heb ik al gezien, maar omdat ik mijngod niet meer weet wat ik moet kijken op Netflix, ben ik maar weer begonnen.

Woensdag had ik gewerkt. Amen.

IMG_9450

En donderdag ook. Ik zie dat het enige, waar ik een foto van heb gemaakt, mijn avondmaal was. Ook echt fotowaardig zoals je ziet. Heerlijk kant en klaar maaltijdje van de PLUS.


Vrijdag heb ik wéér gewerkt (ja, deze meid moest een keertje 5 dagen aan de bak) en het was best een drukke dag dus ik was een klein beetje moe in de avond. Maarrrrrr… daar hadden we geen tijd voor, want ik moest aan de bak op de bowlingbaan. Ik heb ondertussen 1 duimnagel minder en het publiek achter mij moet nog bijkomen van die bal die niet náár vóóóóren maar naar àchteren vloog, maar het was wel leuk. Nu moet ik je zeggen dat ik niet de beste ben en dat de eindstand verder niet uitmaakt denk ik, we hebben gelachen en dat is het belangrijkste toch (knipoog).

IMG_9507IMG_9503IMG_9504

Na de bowlingbaan zijn we doorgegaan naar Brasa en hebben we nog wat wijn gedronken, wat nachos en kaasstengels gegeten en een fotosessie gehouden.
Na Brasa konden we natuurlijk niet meteen naar huis, dus besloten we weer door te gaan naar de kroeg. Dit keer viel het mee hoe laat ik thuis was en werd dus vanmorgen netjes op tijd wakker.

IMG_9522

De hele ochtend heb ik op de bank gelegen met Brookie (kijk dat mondje). 

IMG_9523

Rond 13:00 was het wel eens tijd om te beginnen aan een ontbijtje. Een patatje speciaal… Zo slecht, maar zo lekker. Ik denk dat patat toch wel echt mijn lievelingseten is haha. 

Omdat ik al zo lekker gezond bezig was stopte ik om 17:00 nog even een pizza in de oven en heb ik lekker gekliederd in mijn Bullet Journal. Een echte luie, brakke zaterdag dus. Vanavond heb ik niet al te veel plannen en plof ik lekker op de bank.


Morgen moet ik de hele dag weer aan het werk en ga daarna door naar LIL KLEINE! Omdat ik dan pas laat thuis ben heb ik geen tijd om mijn Weekly Diary te schrijven dus vandaar deze post een dagje eerder en komen de foto’s van zondag bij volgende week! Happy weekend!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s