Weekly Diary 6

 

IMG_9610Precies alweer een week geleden stond ik te schudden met mijn kontje tussen de zesjarige bij Lil Kleine. Ik had een klèin beetje het gevoel alsof ik op een schoolfeest terecht was gekomen, maar dat mocht de pret niet drukken. “We gaaan naar lihinkkkkss, we gaan naar rechhhhtsss” en jahoor daar ging ik. Huppelend mee met de menigte. Wat ook wel fijn aan de gemiddelde leeftijd was dat ze nog niet zo groot zijn, dus kon ik ook is een keertje wat zien bij een concert. Verder vond ik het 1 groot feest en heb ik flink genoten. Maar uhm, Nick…. Ik moest volgende keer maar lekker met mijn vriendinnen gaan… hahah.

IMG_9596
Kijk trouwens even naar de mobiele-eenheid van tegenwoordig….. Ik deed mee hoor, maar jezus dit is toch niet normaal.

Maandag moest ik weer aan het werk. Ik moest op de terugweg naar huis lopen, maar dat maakte me dit keer niet zoveel uit, want het was heerlijk weer en nog licht!

IMG_9616
Thuis maakte ik dit bordje kots. Oke, nee grapje. Het was super lekker, maar als ik nu zo die foto terugzie ziet het er niet echt heel smakelijk uit.

Dinsdag was ik weer lekker vrij en besloot ik met de FIETS (jongens, dit gaat niet goed hoor) naar mijn opa en oma te gaan. Ik had heerlijk wind mee en was er met 10 minuten.

Ik ben de hele dag daar gebleven en heb aan mijn Bullet Journal gezeten. Toen het ongeveer 4 uur was, bedacht ik mij opeens dat als ik zo hard ging op de heenweg, dat ik dan tegenwind zou hebben als ik terug moest fietsen, dus besloot ik ik even HEEL LIEF Nick aan te kijken…. En jahoor, hoe lief hij ook is, kwam hij de auto naar mij toe brengen en ging hij terug op de fiets ❤

Tegenwoordig haal ik in plaats van een normale fles wijn, nu een klein flesje wijn in huis als ik daar is zin in heb. Aan één glas heb ik meestal al genoeg, dus dan is dit super handy! Oh ja, en ik had weer eens sushi besteld…. hihihi..

IMG_9702
Woensdag en Donderdag moest ik weer aan het werk. Donderdagavond hadden we KAPSTOK (kapsalon) avond bij m’n opa en oma. Opa noemt het altijd kapstok.. eigenlijk weet ik niet zo goed waarom haha, maar we hebben heerlijk gegeten met de kleinkinderen bij opa en oma en het was weer lekker gezellig.

IMG_9660Vrijdag heb ik weer gewerkt (ja, weer een weekje van vijf daagjes) en ben toen na het werk met Lana sushi wezen eten. Zoals je al merkt heb ik echt mega veel gekookt deze week.. ahum.. Het was effe een snelle hap, want het was super druk geweest bij Blom, dus we waren beide best moe. Ik ben dan ook meteen m’n bedje ingedoken en viel als een blok in slaap.

Zaterdag was ik weer lekker vrij en voelde me een keertje niet brak! Ook wel eens lekker. We zijn vroeg boodschappen gaan doen voor de hele week met de hoop dat ik dan weer eens wat kook. Ook had ik een soort Paasbrunch in elkaar geflanst en ben toen weer even terug m’n bed ingedoken, want jahaa.. die klok ging natuurlijk een uurtje naar voren, dus minder slaap. Een slimme meid is goed voorbereid, toch! De rest van de dag heb ik mijn Bullet Journal afgemaakt en heb ik aan school gezeten.

Van schoonmaken is uiteindelijk niks meer van gekomen.. wel begrijpelijk toch?

IMG_9967 (1)Zaterdagavond vierde mijn lieve vriendinnetje Romy haar verjaardag! Het was super gezellig en we hebben de hele avond spelletjes gedaan.

Verder ga ik vandaag (zondag) niets meer doen dan alleen aan het werk en in de avond hangen op de bank. So, see you next week! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s