Weekly Diary 7


Maandag moest ik zoals gewoonlijk weer werken. Begint wel een beetje saai te worden trouwens, om elke keer de blog te beginnen met precies dezelfde zin. Maar ja, ik was dus werken haha. In de avond had ik nog veel energie over en ben ik het huis gaan schoonmaken. Ook heb ik weer wat fruit in huis gehaald en ga weer proberen twee stukken fruit op een dag naar binnen te werken.

IMG_0045
Dinsdag ging mijn wekker al om 5:45… Ik moest weer een dagje bij de broodjeskant staan in plaats van in de bediening en dat is meestal een wat langere dag werken. Het was best een drukke dag dus toen ik thuis kwam heb ik de kaarsjes aangestoken en ben ik op de bank geploft. Hoppa, twee dagen vrij.


Omdat ik al best lang m´n mamsie niet had gezien besloot ik die een appie te sturen. We gingen eerst samen langs opa en oma en zijn toen lekker gaan lunchen bij Brasa.
IMG_0050


Ook heb ik al denk ik 2 jaar geen gympen gekocht dus was het wel eens tijd om op jacht te gaan voor nieuwe fatsoenlijke gympies. We liepen naar de schoenen outlet en wisten even niet meer waar we nou moesten kijken. Met acht dozen om mij heen paste ik de ene schoen na de andere. Eindstand: Ik liep met drie paar nieuwe schoenen de winkel uit.
IMG_0055
Ook zijn we nog even de H&M binnen geglipt en heb ik een sportoutfit gekocht. Ja, ik snap zelf ook eigenlijk niet zo goed waarom. Ik sport niet eens hahaha. Maar het voelde goed.
IMG_0054
Omdat ik me toch al een soort miljonair voelde besloot ik ook nog even wat sushi te bestellen in de avond. Yolo.


Donderdag was ik weer vrij en maakte ik een lekker ontbijtje voor mezelf. Ik had om 11:00 afgesproken bij Lana om weer eens wat aan school te gaan doen. We besloten eerst even naar de AH te gaan om wat voedsel binnen te slaan. Dit keer hadden we de kindermaxi verruild voor gezonde snacks. En hup, aan de bak.


Tenminste dat was het plan. Ik bedacht mij opeens dat ik wel een eigen laptop wilde in plaats van telkens die van Nick mee te moeten nemen. Dus ja, wat in mijn koppie zit, zit niet in m´n kont, dus daar gingen we weer. Richting het stadje een nieuwe laptop halen. Ook haalde we even wat lekkere broodjes bij de bakker en gingen we weer snel terug naar huis om aan school te gaan. Dit lukte uiteraard niet, want ik was veel te enthousiast om mijn nieuwe laptop. Dus ik had het maar opgegeven en ben naar huis gegaan.

IMG_0117
Toen… tadadum… Ging ik om acht uur naar de SPORTSCHOOL. De zoveelste poging in mijn leven. Samen met Romy heb ik gedaan alsof ik wist wat ik deed en hebben we een beetje om ons heen gekeken. Omdat we zelf ook wel konden bedenken dat dit niet zo ging werken, hebben we gevraagd of er een schema kon worden gemaakt voor ons. En ja hoor.. Woensdag om 11 uur hebben we een gesprek. Dus ja mensen, het gaat echt gebeuren. Ik krijg een sixpack en billen waar je op kunt gaan zitten.
IMG_0105
Alleen moet ik natuurlijk wat aan mijn voeding gaan doen, want vrijdagavond zat ik alweer bij de MacDonalds met de smoes; ´Ach, ik sport toch!´
IMG_0116
Overdag mocht ik een dagje werken met mijn lieve zusje. Kijk wat een leuke foto!
IMG_0145
Zaterdag was ik weer lekker vrij en had ik een lekker ontbijtje gemaakt voor Nick en mij. Nick heeft trouwens voor het eerst uit zichzelf het huis gestofzuigd. APPLAUS! Later in de middag ben ik wezen lunchen met Romy. We hebben weer lekker gezeten bij Brasa (surprise, surprise).
IMG_0144
In de avond had ik de verjaardag van mijn vriendinnetje Stephanie. Daarna zijn we nog even naar de kroeg geweest en was ik uiteindelijk om een uur of drie thuis.
IMG_0111
Vandaag moest ik weer aan het werk en zitten we nu weer lekker op de bank met wat hapjes en gaan we Homeland kijken. Fijne Pasen verder en Adios..

 

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s