Weekly Diary 8

IMG_0203.JPGZondagavond had ik een soort fotoshoot met mezelf. Nick kan me soms wel wat aandoen met m´n eeuwige foto´s. Maar ach, ik vind het leuk haha.

IMG_0283.JPGMaandag en dinsdag heb ik weer gewerkt. Dinsdagavond maakten we zelf hamburgers! Macdonalds was er niks bij hoor…


Woensdag was ik weer lekker vrij! Ik begon mijn dag met een kopje koffie en ben echt fan van deze nieuwe smaak!! Om 11 uur hadden Romy en ik een afspraak bij de sportschool. Ze hebben alles bij ons opgemeten en er is een sportschema gemaakt waar we ons een beetje aan kunnen houden. Best handig als je normaal niet echt weet hoelang je iets moet doen of hoe je iets moet doen.


Toen ik thuis kwam ben ik lekker een foute film gaan kijken, Minoes. Ik moet hem trouwens nog steeds afkijken, want ik was heerlijk in slaap gevallen. Echt mijn favoriete bezigheid als ik vrij ben. Slapen ❤ Oh en kijk m´n mooie bloemen!

IMG_0255
In de avond heb ik lekker gekookt voor Nick en wilden we eigenlijk naar de bioscoop gaan. Uiteindelijk hebben we besloten om thuis een film te gaan kijken en zijn we de Albert Heijn ingegaan om alles te kopen wat god had moeten verbieden. Maar hey, ik ga nu naar de sportschool he, dus dan mag het wat vaker, toch?


Donderdag moest ik weer aan het werk. Na m´n werk ben ik even naar de Primark gegaan om wat sportkleren te kopen en dit matje (mocht ik ooit de behoefte hebben om thuis te gaan sporten haha). Oh en jongens… eeeeeeindelijk is die lente dan toch echt een beetje te voelen!


Vrijdag heb ik weer gewerkt en hadden Nick en ik in de avond double date night. We zijn gezellig gaan bowlen en KIJK hoe veel beter het ging dan de vorige keer: EEN STRIKE dames en heren! Na het bowlen zijn we nog even het terras op gegaan en belandde Nick en ik nog in de kroeg. Was weer veel te gezellig allemaal dus het was weer een latertje.


Zaterdag hebben we weer gezellig onze wekelijkse boodschappen gedaan en besloten lekker een vissie te eten.
IMG_0294
Omdat het zulk lekker weer was (ik zou bijna zeggen; ik heb het heet) hebben we de tuinmeubelen tevoorschijn gehaald. Ja, prachtig hoor ik je nu denken, maar als ze eenmaal gepoetst zijn en een leuk kussentje erop, is het best schattig. Ik heb heerlijk eventjes in het zonnetje gezeten en heb verder op mijn vrije dag weer lekker getukt op de bank. In de avond heb ik niets gedaan en ben lekker op de bank gebleven met een pizza. Heerlijk.

Vandaag ben ik gewoon weer aan het werk en gebeurd er niets spannends.. Dus tot volgende week en fijne zondag. 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s