Weekly Diary 9

Nou ik kan wel zeggen dat deze week een soort rollercoaster was van emoties. De ene dag kon ik alleen maar verdrietig zijn en malen en de andere dag kreeg ik de lach niet van mijn gezicht en vierde ik het leven. Het leven is kort en het enige wat je kunt doen is eruit halen wat erin zit en die momenten delen met de mensen waar je van houd en om geeft. En dat heb ik deze week zéker gedaan. ❤

Maandag was niks bijzonders, uiteraard. Gewerkt, gegeten, geslapen.


Dinsdag was ik lekker vrij en ben ik even Purmerend in gegaan om m´n nagels te laten doen en wat versiering te halen voor Tessa d´r 25 birthdayparty. Al jaren zeikt ze aan m´n hoofd om een surprise party, dus 25 jaar vond ik er wel een mooie leeftijd voor, toch?


In de middag ben ik thuis gaan zitten werken aan school en heb ik een film gekeken op de bank. OOK ben ik weer wezen sporten en heb ik samen met Romy een lesje bodypump gedaan.
IMG_0585
Dit was het resultaat. Echt jank-en. Was echt zo geen goed idee als je al twee jaar niets doet qua beweging haha.
IMG_0583
Woensdag ben ik weer wezen werken (zo ver ik kon). Gelukkig was het niet al te druk en kon ik een tempo´tje langzamer lopen.
IMG_0584
In de middag ben ik lekker naar m´n omaatje gegaan om er even een hele dikke knuffel te geven. Wat hou ik toch veel van haar. We hebben de hele dag weer volgekletst en om 11 uur ging ik pas naar huis.

Donderdag heb ik volgens mij even uit m´n leven gewist haha. Geen foto´s, alleen maar heel veel spierpijn, gewerkt en vroeg m´n bed ingedoken. Zulke dagen heeft iedereen wel eens toch?

IMG_0621
Vrijdag moest ik weer aan het werk. In de avond was dan eindelijk de surpriseparty van Tessa. Als verrassing hadden we met de meiden afgesproken om met z´n alle te gaan eten bij Brasa en hadden we de hele tafel versiert. Het was super gezellig en eindelijk ben ik van dat gezeik af (I love you hoor).

IMG_0593IMG_0595
Omdat ik lekker het hele weekend vrij was besloten Nick en ik m´n moeder op te zoeken op Texel. We hebben lekker geluncht in Den Burg en moesten natuurlijk weer snoep scheppen zoals altijd.
IMG_0606IMG_0605IMG_0609IMG_0611
Na Den Burg hebben Nick en ik Roxy gehaald uit de caravan en zijn we het strand op gegaan om even een frisse neus te halen.


In de avond zijn we weer uiteten geweest met mama en Luca bij een strandtent. Daarna zijn we richting huis gegaan en heb ik de hele weg in de auto geslapen. Best vermoeiend hoor, de hele dag je moeder vermaken (ik weet dat je dit leest mam, en het was heel gezellig en ook hou ik heel veel van jou).

In de avond had ik met Laantje afgesproken en hebben we wat gedronken bij Brasa en zijn we nog even de Artiest ingedoken. Was ook weer veel te gezellig dus ik lag pas half vier weer in bed.

Vandaag was ik weer lekker vrij en heb ik weinig tot niets gedaan. Uitgeslapen, boodschappen gedaan, huisje opgeruimd, beetje lopen snaaien en netflixen. Ideale zondag toch? 🙂

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s