Weekly Diary 10

Na deze week wilde ik met mezelf afspreken: GEEN wijn meer en GEEN geld eventjes uitgeven, maar toen bedacht ik me dat koningsdag is aankomende week, dus uhm nee.. dat gaat niet helemaal lukken. Maar wat een week was dit. Zo lekker, zo genoten en zo veel in het zonnetje gezeten ❤

IMG_0863
Na het hele weekend vrij te zijn geweest, moest er natuurlijk ook weer gewerkt worden bij Lunchcafe Blom waar ik meteen het fijne nieuws te horen kreeg dat ik dinsdag lekker vrij kon nemen in verband met het mooie weer en de rust die er was. Nou, mooier kon mijn week natuurlijk niet beginnen.

Omdat het zo rustig was geweest de hele dag besloot ik in de avond, IN MIJN EENTJE, een sportlesje mee te pakken. Ja, ik schrok ook een beetje van mezelf. En al helemaal toen ik besloot op de fiets erheen te gaan. Maar ik voelde me heel trots en daar doen we het voor toch? Dat je trots op jezelf kunt zijn. Ik heb alleen geen foto als bewijs, maar ik was er echt.

IMG_0865IMG_0866Dinsdag ben ik meteen het terras opgegaan met Roomsie. We hebben heerlijk even in het zonnetje bij Brasa gezeten en besloten toen te gaan sporten (ja, alweer). We hebben de smaak helemaal te pakken hoor. Jullie gaan nog schrikken hoe vaak ik wel niet deze week heb gesport.

IMG_0867In de avond ben ik lekker op de bank geploft en heb ik mijn lievelingsijsjes gehaald.

IMG_0816IMG_0820IMG_0815IMG_0868IMG_0869De volgende dag was ik echt even het gelukkigste meisje op aarde, want wat was deze dag heerlijk! Samen met Romy, Melissa en Shirley heb ik de hele dag op het strand gelegen en hebben we ons lekker laten verwennen. We hebben alles gegeten wat we wilde en zaten lekker aan de wijn. Het weer was top en eindelijk kon ik mijn ´summerbody´ showen. AHUM. Schrok een kléin beetje na een aantal foto´s, maarrrr.. Ik ben bezig. Ik sport.

IMG_0873In de avond had ik afgesproken met Lana (maakt de foto) en twee oud collegaatjes ❤ Het was super gezellig en je snapt natuurlijk wel dat ik in de avond bekaf was van het genieten. Knap he? Haha en luxe.

IMG_0874Donderdag ben ik weer wezen werken hoor jongens EN ja, ja, ja, ben ik thuis nog even wezen sporten. Matje, sportoutfit, zo professioneel.

IMG_0836

IMG_0875
IMG_0876
Vrijdag ben ik ook weer wezen werken en zou na het werk met Nick naar de film gaan, maar het was te gezellig en te mooi weer om binnen te zitten dus besloten we lekker bij Loetje op het terras een happie te gaan eten met BREGJE (mijn allergrootste fan, hai poepie) en Lana (mijn ´spontane´ fotograaf).

IMG_0877En ja hoor, deze meid had weer het HELE weekend vrij. Heerlijk zo een weekje drie dagen werken en zeker met van dat mooie weer, want ja, zaterdagmiddag kon ik weer lekker het terras op met mijn lieve vriendinnetjes. We hebben de hele middag heerlijk gezeten en wat gegeten.

IMG_0878IMG_0879In de avond kwam Melissa eerst een hapje eten bij mij thuis en hebben we toen Romy opgehaald voor een avondje airhockey (zo heet dat toch?). Wat hebben we gelachen en het was super gezellig. Daarna zijn we nog Purmerend in gegaan en lag ik pas vijf uur in m´n bed. Dat zegt wel genoeg toch?

En dan is het nu alweer zondag. Ik had eigenlijk moeten werken, maar heb weer heerlijk vrij gekregen. Ik bakte in de ochtend wat broodjes en heb lekker ontbeten met Nick samen. Daarna zijn we naar Amsterdam gereden (eindelijk met open dak) om wat aan school te doen.

IMG_0895IMG_0898Dus daar zit ik dan. Aan school en te bloggen over afgelopen week. Ik heb zo een leuke week gehad, maar precies wat ik zei in het begin; veel te veel gedronken, veel te veel geld uitgegeven oh en veel te veel gesport 🙂 Maar ach, je leeft maar 1 keer toch en heb honderd procent ervan genoten. Dat is alles waar het om gaat!

IMG_0881
Have a nice Sunday!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s