Weekly Diary 11

Oke oeps, voor een keer één dag te laat, maar deze week was zo een week vol stres en drukte, dat ik echt eventjes geen tijd had. Hierbij dan ook de meest saaie Weekly Diary ever. Sorry.

IMG_1006
Na een weekje op m´n luie reet te hebben gezeten moest ik maandag weer aan het werk. Nou en hoe, ik denk dat ik na deze week al die wijntjes van vorige week er al weer vanaf heb gelopen. Maar hoe zwaar deze dag ook was, na het werk besloot ik toch nog even een sportlesje mee te pakken. Goed he? 🙂 Ja vond ik ook.

IMG_0907
Dinsdag heb ik weer gewerkt en at deze heerlijke geitenkaassalade in mijn pauze. Ik had zelf wat aardbeitjes meegenomen van thuis en O M G… dit was een feestje!

IMG_1007
In de avond at ik lekker bij m´n opa en oma. Oma had mijn lievelings wraps voor mij gemaakt ❤

IMG_1005
Oh, deze week is echt zo saai, maar woensdag moest ik weer werken en heb ik alleen deze drie boeken gekocht en ben ik weer begonnen met lezen. Ben al bij hoofdstuk 2, gaat erg goed.

IMG_1011
Donderdag heb ik wéér gewerkt en jaaaajaa, in de avond was dan eindelijk koningsnacht. Met alle meiden gingen we de Koemarkt op in Purmerend en hebben we tot in de vroege uurtjes ons misdragen.

IMG_1002IMG_1003IMG_1001
IMG_1012
Zo erg misdragen dat Koningsdag niet he-le-maal ging volgens plan. De combinatie van het aantal wijntjes dat ik op had en dat ik zo hard had gewerkt de afgelopen dagen was niet helemaal oke. Ik kon niet meer. Liep ik dan, zo beroerd als het maar kon tussen al die gekken in Amsterdam met in plaats van een wijntje een flesje water in m´n hand. Na twee uurtjes had ik het wel gehad en ben ik lekker in m´n eentje naar huis gegaan. Huppa m´n bedje in en Brookie bij me ❤

IMG_1013
Vervolgens werd ik pas 14 uur later wakker en voelde me jammer genoeg nog steeds hondsberoerd. Daarom maakte ik maar een smoothie, maar echt helpen deed het niet. De hele dag heb ik in bed gelegen en niks anders gedaan dan slapen, netflix, slapen, netflix.

IMG_1009
Zondag voelde ik me nog steeds niet lekker, maar moest hoe dan ook toch aan het werk. Dat Brookie zo bij me ging liggen maakte het er niet makkelijker op. Maar ik heb de dag uiteindelijk overleefd, ook al dacht ik het even niet te overleven toen heel Amsterdam besloot te schuilen voor de regen bij Lunchcafé Blom, maar ik leef nog, ik leef nog..

Nu is het alweer maandag en heb ik weer een drukke dag erop zitten van tien uurtjes dus vandaar zo laat deze Weekly Diary online. Ik zal deze week even wat meer m´n best doen voor wat leuke foto´s. En dat zal wel lukken, want het eerste festivalletje staat op de planning! Het Amsterdams Verbond! Tot volgende week!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s