Weekly Diary 12

IMG_1111.JPG
Maandag en dinsdag moest ik met de trein naar het werk, want EBS besloot gezellig te gaan staken. Op zich vond ik het niet heul erg, want met de trein gaan vind ik altijd leuk haha.
IMG_1113IMG_1114
Dinsdagavond na het werk besloten Nick en ik om lekker bij de MacDonalds te eten en namen we Bregje gezellig mee. En kijk wat een mooie zonsondergang.
IMG_1115
Woensdag was ik lekker vrij en moest eerst voor een belangrijke afspraak naar Schiphol. Ik hou echt van Schiphol. Kan daar wel een hele dag zitten en mensen kijken.


In de middag had ik afgesproken met Romy en hebben we lekker geluncht en een ijsje gegeten. Oh ja, ik zeg het maar alvast. Deze week heb ik weer NIET gesport. Zo slecht.


In de avond had ik pasta met zalm gemaakt ❤ En ben ik even buiten gaan zitten en heb ik mijn favoriete serie zitten kijken (Charlotte Crosby Show)
IMG_1122IMG_1123IMG_1124IMG_1125
Donderdag moest ik weer werken en daarna had ik twee dagen weekend. Heerlijk! Vrijdag had ik een soort ´treat myself´ dag. Om negen uur zat ik in de bus naar Amsterdam en ben ik even wezen shoppen in me uppie. Omdat ik nog niet had ontbeten plofte ik op het terras bij de drie Graefjes voor een heerlijk stuk Red Velvet taart (de lekkerste!).


IMG_1127
Daarna pakte ik weer de bus naar Purmerend en besloot nog even m´n nagels te laten doen bij Tina Nails en ging ik nog even onder de zonnebank. Om half 5 in de middag was ik pas weer thuis, dus had er een lekkere lange dag van gemaakt haha.
IMG_1129IMG_1130IMG_1131
In de avond besloten Nick en ik een happie te gaan eten bij Brasa (ik ben hoofdsponsor). We hebben heerlijk gegeten en heerlijk gezeten. Wat echt heel mooi was om mee te maken, waren de twee minuten stilte op de koemarkt om 20:00. Hoe het van een kakelende bende veranderde naar doodse stilte. Super mooi.
IMG_1171IMG_1181IMG_1182IMG_1169
Zaterdag had ik dan eindelijk m´n eerste festival van dit jaar! Het Amsterdams Verbond. Het was super lekker weer dus dat was mooi meegenomen. We hebben het hartstikke gezellig gehad en kan nu al niet wachten op het volgende feestje!

Vandaag moest ik helaas weer aan het werk en heb ik nul van deze mooie zonnige dag kunnen genieten, maar ach, het kan niet altijd feest zijn natuurlijk! Tot volgende week! 

 

 

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s