Weekly Diary 13

Jeej, 13 weken verder en ik hou het nog steeds vol. Eindelijk begint het ook een beetje leuk te worden om terug te kijken naar de afgelopen weken en nog steeds vind ik het super leuk om te doen. So, hello ´Weekly Diary 13´.


Maandag en dinsdag moest ik weer aan het werk. Omdat het me wel leuk leek om ook eens te weten hoe mijn werk eruit ziet, heb ik hier een foto. Hier stond ik maandag en dinsdag als broodmeisje. Maar ik werk ook vaak genoeg aan de andere kant van het bedrijf in de bediening. Vind het beide heel leuk om te doen, dus dan is het alleen maar fijn om dat af en toe af te wisselen.


Dinsdag was het de hele dag super lekker weer en besloten we in de avond een hapje te gaan eten in Castricum. We hebben heerlijk gezeten en naar de zonsondergang gekeken.
IMG_1380IMG_1393IMG_1376
Natuurlijk moest ik weer een fotoshoot houden daar. Dus hier een paar mooie bewerkte kiekjes.


Woensdag was ik lekker vrij en besloot ik met heel veel goede moed naar de tuin van m´n opa en oma te gaan fietsen om daar even in de zon te liggen en aan school te gaan. Ik haalde van alles bij de winkel om de dag door te komen. Ik heb heerlijk gezeten en hield het ongeveer tot een uur of 1 vol. Toen ik eenmaal m´n laptop had uitgeklapt om aan school te gaan werden m´n ogen spontaan heel zwaar en ben ik even in bikini op de bank gaan liggen. Lekker een uurtje pitten dacht ik…. Nou.. verkeerd gedacht hoor Mart. Eindstand: half zes wakker en geen tintje bruiner.
IMG_1440
Donderdag moest ik weer aan het werk en maakte ik deze foto. Mooi hé! 🙂

Vrijdag was weer een werkdag en zaten we met alle collega´s om half zes achter de IPad, want.. MIJN ZUSJE MOEST DANSEN OP HET EK HIPHOP! Jaaa, ik ben zo zo zo trots op d´r. We konden live meekijken en ze deed het zo goed! Ze is tot in de finale gekomen en uiteindelijk 6de geworden! Super knap!
IMG_1490IMG_1506IMG_1507IMG_1508
Na het werk kwamen Melissa en Shirley mij ophalen om naar de Rollende Keukens te gaan. Ik was best moe na een werkdag van 10 uur, maarrr waar eten en wijn is, is Martje dus ik kon niet niet gaan. Dus daar gingen we dan, eventjes gezellig snel een happie eten dachten we. Nou mensen kinderen, wat een *piep* drukte. Na drie rondjes hadden we dan eindelijk vier stukjes sushi en na weer 6 rondjes hadden we churros. Einde bericht.


We besloten maar over te gaan op de wijn en zijn met een groepje de Jordaan ingedoken. Ook ´eventjes´ dachten we. Oh, oh, oh.. maar spontane avondjes zijn het leukst, toch?


Zaterdag was ik jammer genoeg dus weer brakker dan brak en ben het terras op gegaan met mijn beste vriendin Tessa. Geen wijn effe dit keer hoor, maar een gezond sapje. Dacht, doe is gek. Na gezond te hebben gedaan was het uiteraard weer tijd voor iets vettigs dus besloten Tessa en ik snackbar te gaan bestellen thuis en hebben we wat tv gekeken.
IMG_1516
Om acht uur hadden we een Ladies Night bij een vriendin en uh… ik laat het bij deze foto. 18 PLUS. Haha, we hebben hartstikke gelachen, maar rond een uurtje of tien kakte ik helemaal in. Het plan was om weer de stad in te gaan, maar dat heb ik maar even overgeslagen. Heel verstandig toch wel als je zondag weer moet werken.

Vandaag is het Moederdag en heb ik een lief, kort Appie gestuurd naar m´n mamsie. Niet dat ik dat had hoeven doen, want die was al weer helemaal vergeten dat het Moederdag was. En verder heb ik gewerkt en kon ik lekker al om half vier stoppen. Dus straks lekker neerploffen op de bank en verder met de Twilight marathon! 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s