Zo, nieuwe week, nieuwe kansen. Zoals je als eerst misschien opvalt is dat ik de lay-out van mijn website een beetje heb veranderd! Ook ga ik de blogs wat anders opstellen. Dat maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag gebeuren heb ik nou ook wel gezien en word naar mijn idee een klein beetje saai, toch? Jullie weten nu wel dat ik maandag en dinsdag standaard werk haha. Dus heb ik besloten om vooral te bloggen over de leuke dingen die ik heb gedaan 🙂

IMG_1603

Om te beginnen ben ik samen met een collega de week goed begonnen. Maandagavond zijn we na het werk het terras opgedoken en hebben lekker bijgekletst. Negen van de tien keer zitten we bij De Ster, een kleine kroeg dichtbij ons werk en dichtbij Amsterdam Centraal.

Ondertussen ben ik ook alweer een héle tijd niet meer naar de sportschool geweest, maarrr woensdagochtend kreeg ik een hele spontane ingeving. Die krijg ik meestal één keer in het half jaar. Dus jawel, ze heeft weer hardgelopen.

IMG_1612

In de middag ben ik samen met Romy naar Volendam gegaan en hebben we wat gegeten op het terras bij ´t Havengat. Eigenlijk moest ik aan het werk, maar omdat het zulk lekker weer was kon ik thuis blijven. Heerlijk!

IMG_1621

Ook moest er natuurlijk weer een foto worden gemaakt, haha.

Donderdag was mijn laatste werkdag van de week en had ik dus eerder weekend. Samen met Bregje ben ik weer naar De Ster gegaan en hebben we het lang volgehouden. Hoe dicht De Ster ook bij Centraal ligt, besloten we toch een fietstaxi te nemen terug naar de bus. De Brabander wist niet wat ze meemaakte en kon haar geluk niet meer op. Zo grappig.

De volgende dag heb ik echt he-le-maal niks anders gedaan dan met Brookie knuffelen. Omdat ik soms veel van huis ben is ze best vaak alleen, dus zij heeft er ook even veel van genoten.

img_1636.png

Groot is ze trouwens he nu als je deze foto ziet toen ze nog een kitten was.

Zaterdagochtend kwamen mijn moeder en Luca mij halen om gezellig een dagje naar Hoorn te gaan. Dacht effe gezellig, maar god alle jezus.. ZES UUR LATER was ik pas weer thuis en ik wilde zo graag het huwelijk zien van Harry en Meghan. Gelukkig kon ik het op YouTube terugkijken en wat was het mooi!!

In de avond kwam Tessa eten en zijn we uiteindelijk met alle meiden naar Vunzige Deuntjes gegaan in Purmerend. Voelde me weer heel even 16, maar goed we hebben lekker die heupen losgegooid en het gezellig gehad.

En nu komt het mooiste van de hele week: een dagje zonnen op het strand. Rond 11 uur werd ik opgehaald door Melissa en reden we vol in de zon richting Castricum. Ingesmeerd en wel. En dit was het resultaat. Mist, bewolking, -10 graden. Best knap wanneer heel Nederland onder een blauwe lucht ligt en jij het enige plekje vind waar dat niet het geval is. Je kan die hele zee niet eens zien zo mistig.

IMG_1880IMG_1881IMG_1894IMG_1885
IMG_1873IMG_1874

Maar we hebben ons niet laten kennen en zijn gewoon gaan liggen. We hadden hierdoor wel de lekkerste bedjes en het zou wel opklaren om 13:00. Maar helaas, 14:00 lagen we nog steeds in plaats van OP de handdoekjes ONDER de handdoekjes. Van ellende zijn we in slaap gevallen en ja hoor, VIER UUR LATER! Hitte. We hebben heerlijk nog even van het weer genoten en hebben wat foto´s geschoten alsof het de hele dag bloedheet was haha. Ach, hebben we weer wat om te lachen.

En toen was deze week alweer voorbij. Beter he, zo? Het was een heerlijke week en heb lekker genoten van m´n vier dagen vrij. Nu weer hard aan het werk! Tot volgende week!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: