Weekly Diary 15

Deze week heb ik weer meer tijd doorgebracht op het strand dan dat ik thuis was. Mijn huis is dan ook op dit moment één bende, maar ach, geen moeder om me heen die er wat van kan zeggen ghehe.

IMG_2101IMG_2103IMG_2126

Zoals altijd had ik met Romy afgesproken op mijn vrije dag. Na úren te hebben gediscussieerd naar welk strand we nou zouden gaan, zaten we uiteindelijk in de auto naar Haarlem terwijl het met bakken uit de hemel kwam. De hele dag zonnen zou het niet worden met dit weer wat opeens helemaal omgeslagen was. We kwamen dit super schattige straatje tegen tijdens het winkelen en hielden even op ons gemakje een hele fotoshoot.

IMG_2098IMG_2088

Na een aantal uur te hebben geklaagd over dat het zo zonde was dat het aan het regenen was, besloten we in de middag te gaan klagen over hoe HEET het wel niet was geworden opeens (het is ook nooit goed haha). We wisten niet hoe snel we naar Bloemendaal moesten rijden en zijn bij Bloomingdale op het terras geploft om een lekker broodje te gaan eten.

IMG_2271

Omdat ik in de avond geen zin had om te koken bestelde ik weer is sushi. Verrassend.

Vrijdagavond had ik weekend en was het nog steeds bloedheet in de avond. We hebben lekker bij Loetje gegeten en nog de hele avond in de zon gezeten.

IMG_2276

De volgende dag had ik de wekker om half 8 gezet om vroeg naar het strand te gaan. Melis en ik waren blijkbaar bang dat we ook maar één zonnestraal zouden missen van die dag zou je denken, maar nee. Ken je van die mensen die rennen voor de beste zwembadbedjes? Ja haha, zo ben ik, zo is zij. Live via onze telefoon keken we toe hoe de beste bedjes werden ingenomen om HALF 9 al. Het werd een strijd. Ik werd nog net niet de auto uitgegooid om alvast naar het bedje te rennen terwijl Melissa een parkeerplekje zocht. Maar jammer helaas, we mochten op een campingbedje liggen. Nou je had ons moeten horen. Gemene trutten dat we waren. Verwend hahah.

IMG_2194

MAAR, ghehehehe… Kijk ons trots zitten even later. Hoe scherp we waren lagen we een uur later pre-cies hoe we wilden. Kan ook bijna niet anders als je bijna OP die mensen ligt. Dit werd een hele mooie dag. En dat was het zeker.

IMG_2204IMG_2199IMG_2222

Even later kwamen Shirley en Romy ook aan en hebben we het super gezellig gehad! Zoals je ziet hadden we het tweede bedje ook voor ons gewonnen en zaten we eerste rang bij een beachwedding.

Negen uur later verlieten we het strand en zijn we naar huis gegaan om met z´n alle sushi te gaan eten.

En om deze leuke dag nóg leuker te maken besloten we nog wat te gaan drinken en Purmerend in te gaan. De avond verliep helemaaaal niet zoals gepland en van; ´Melis, ik maak het niet te laat, want ik moet morgen werken´ werd het ´OMIJNGOD, ik kan nog maar een uurtje slapen voordat m´n wekker gaat´. Nou dat zegt wel genoeg he, het was gezellig 🙂

De volgende dag was het iets minder gezellig natuurlijk toen ik half dood bij de bushalte stond, maarrr we hebben het weer overleefd haha. Het was weer een heerlijke week en heb nu al zin in volgend weekend, want dan is eindelijk OPEN AIR! Het leukste festival! See you next week! ❤

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s