Weekly Diary 16

IMG_2323

Ik moet deze blog toch echt even beginnen met; Er is weer gesport! Rondje over de dijk en het ging me beter af dan gedacht, dus het zit wel weer even goed voor de komende weken haha.

IMG_2606

Dinsdag was ik lekker vrij en besloten Romy en ik te gaan shoppen met jawel, 28 graden. Dat strand heb ik nou wel een keer gezien en aangezien Open Air naderde moesten we wel. We hadden natuurlijk niks leuks in de kast hangen, dus we hadden geen keus.

IMG_2607

Die avond heb ik nog heerlijk in de tuin gezeten bij m´n opa en oma en hebben we lekker m´n lievelings maaltijd gegeten. Gehaktbal, sperziebonen en verbrande aardappeltjes. (I love you oma).

IMG_2605

Helaas werd ik die nacht super ziek en heb ik twee dagen met deze hitte plat gelegen. Begin toch een soort herhaling te zien. Telkens na het sporten word ik niet lekker, zal het daar aan liggen? :p

IMG_2609

Vrijdag was mijn lieve kleine nichtje Puk jarig. Ze is zo een heerlijk kind en voelt altijd meer als een zusje dan als mijn nichtje. Ze had een polaroid camera gekregen en maakte deze foto´s.

IMG_2610

Ook nog even op de foto met m´n echte zussie en m´n oudste nichtje ❤

IMG_2611

En toen was het eindelijk zo ver: OPEN AIR DAY ONE! Het leukste en gezelligste festival van het jaar. Omdat het niet heel warm zou worden moest ik mijn korte broek inruilen voor deze panterbroek (Coolcat €19,95). Ook best Open Air achtig toch?

IMG_2507IMG_2498IMG_2512IMG_2499

Zoals je aan de foto´s kunt zien (ook al zijn ze zo geposeerd als ik weet niet wat) hebben we het super gezellig gehad! We waren eindelijk helemaal compleet en hebben lekker gelachen en ons misdragen.

IMG_2604IMG_2593IMG_2599

Dag twee waren we met een iets kleiner groepje maar nog steeds was het even gezellig natuurlijk.

We hebben vooral de hele dag bij Desperados gestaan en hebben even die dansmoves eruit gegooid. Soepel hé?

En nu is het alweer voorbij en heb ik nog lekker een dagje vrij om bij te komen. Morgen gewoon weer eindelijk aan het werk, want jezus, hoe leuk Open Air ook was, failliet ben ik nu wel na zo een weekend haha.

 

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s