Weekly diary 17

I´m sorry! Het is inmiddels alweer woensdag en ik heb nu pas de kracht om mijn ´Weekly Diary´te schrijven van vorige week. Beetje laat, maar ach beter laat dan nooit toch? Enjoy 🙂

IMG_2615

Na het heerlijke weekend van Open Air had ik maandag nog een dagje vrij om lekker bij te komen. In de middag kwam mijn beste vriendinnetje van de middelbare school langs om te lunchen. Ik had lekkere lunchbroodjes gehaald en we hebben lekker weer bijgekletst.

Ook sprak ik af met ex-huisgenootje/collega Kim! Ik had er al super lang niet gezien dus we aten lekker een biefstuk bij Loetje en dronken de hele avond wijn. Like always!
Ik denk toch dat dit mijn favoriete terras blijft in Amsterdam. Dichtbij Centraal, aan het water en super aardig personeel!

IMG_2857

Woensdag was ik vrij en omdat ik niet zo lekker in m´n vel zat besloot ik naar mijn moeder te gaan op Marken. Hoe lief ze was kwam ze me wel even halen. Maar toen ze de achterbak opende kwam de aap uit de mouw haha. We moesten wél even eerst dit hout naar de stort brengen. Takke werk.

IMG_2736

Eenmaal op Marken zijn we samen naar de haven gelopen om eventjes naar de nieuwe boot te kijken en hebben we wat gedronken bij Land&Zeezicht.

Ik kon het natuurlijk weer niet laten om mijn telefoon in m´n moeders handen te duwen en een hele fotoshoot te gaan houden. Gelukkig vind ze het niet zo erg en is ze mijn grootste fan als het gaat om deze blog en mijn foto´s.

IMG_2730IMG_2731

Ook moest Roxy eraan geloven. Arm beest haha.

IMG_2859

Ook heb ik sinds deze week twee nieuwe fulltime collega´s bij Blom. De vonk sloeg meteen over en pas HALF 5 kwam ik donderdagnacht thuis. We waren in de Bubbels beland en hebben ons lekker misdragen. De filmpjes hou ik dit keer maar even voor mezelf 🙂

 In het weekend mocht ik oppassen op lieve Levi! En? Staat het me een beetje?
Naast dat hij m´n hele huis verbouwd had vond ik het heerlijk om de hele dag met een baby op schoot te zitten. Als ik me even niet zo lekker voel helpt het echt altijd om baby´s en dieren te knuffelen. Maar toen….

IMG_2860

Brookie vermist!
Vanaf vrijdag was Brook al niet meer thuis gekomen en na twee dagen begon ik me toch wel zorgen te maken. Brookie is echt m´n baby´tje en bij het idee dat ik haar kwijt was moest ik huilen als een kleine baby. Na duizenden rondjes te hebben gelopen spotte ik haar bij een garage en ben als een gek naar huis gerend om brokjes te halen. Toen ik eenmaal weer bij het hek was aangekomen rende ze weer weg en ging ik nog steeds zonder Brookie naar huis.

IMG_2847

Ik ging maandag al om negen uur in bed liggen, omdat ik er even he-le-maal klaar mee was. Even later hoorde ik de vloer kraken en sprong weer meteen uit bed. Ik liep naar de woonkamer en ja hoor, een helemaal verwilderde Brookie bij haar etensbakje. Snel deed ik alle deuren dicht en heb d´r niet meer losgelaten, want jezus wat was ik blij dat ze er weer was. Wat kan je toch veel houden van je huisdier. Eerst kon ik dat echt niet begrijpen en was ik echt anti animal, maar dat is helemaal veranderd met haar haha.

Nu voel ik me ook alweer een stuk beter en zal mijn blog volgende week weer op tijd online staan. Ook zie ik dat ik best wel wat meer foto´s mag gaan maken haha. Dus hoop dat het volgende week een wat gezelliger blog word! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s