Weekly Diary 18

Echt weer heel op tijd Martha.. haha ik denk dat ik gewoon weer beter terug kan gaan naar de woensdag omdat ik dan alle tijd heb van de wereld om te gaan bloggen. Die zondag word hem gewoon niet meer aangezien ik telkens brak ben en om acht uur standaard in slaap val.

IMG_2957

Zoals je kunt zien begon mijn week heel geordend haha. De ene keer ben ik echt te lui om op te ruimen of schoon te maken en de andere keer kan ik mij nog irriteren aan een blikje cola zero wat een klein beetje scheef staat in de koelkast. Nu ben ik sowieso wel echt een perfectionist en wil ik alles helemaal perfect hebben, maar dit gaat misschien wel een beetje te ver haha. Maar ach, m´n huis was schoner dan schoon en daar is niks mis mee toch?

IMG_2869

Ook heb ik mij voor het eerst uit lopen sloven in de keuken. Omdat ik (weer) zin had in sushi besloot ik maar is een keer zelf een pokebowl te maken. Elke keer sushi bestellen kost gewoon veel geld en aangezien mijn hele salaris zowat op gaat aan eten heb ik besloten dat even wat te minderen. En ik zeg je eerlijk, dit smaakte duizend keer beter dan de sushi die ik altijd bestelde.

IMG_2958

Dus, wat heb je nodig? (ik moet echt lachen om mezelf, want ik kan zo niet koken en de mensen die mij goed kennen zullen denken: NIET DOEN! Maar goed)
Voor 1 persoon:
65 gram basmatirijst
30 ml rijstazijn
Stap 1: kook de rijst, roer de rijstazijn erdoorheen en laat dit één uur afkoelen in de koelkast.
Stap 2: haal de rijst uit de koelkast en doe het in een kom.
Stap 3: versier het met de dingen die je op mijn foto ziet staan.
Stap 4: gooi er zoveel sojasaus overheen als jij wilt.
Stap 5: klaar is kees.
Nou, makkelijk of makkelijk? :p

IMG_2874

Brook vond het ook wel lekker ruiken.

IMG_2963

Hoe bedoel je ´lekker geposeerd´. Sinds kort is de nieuwendijk een Instagram account begonnen en mochten mijn collega en ik gezellig samen op de foto voor Lunchcafé Blom.
Dit was zo ongemakkelijk aangezien er een stuk of honderd mensen voorbij liepen en allemaal gingen stoppen om te kijken wat er allemaal precies gebeurde. Ook weet ik niet he-le-maal waar mijn paardenstaart is gebleven, maar goed, toch een leuk plaatje zo voor op mijn blog.

Na een werkdag van 9,5 uur zat ik vast op Amsterdam Centraal. De bussen waren aan het staken en mijn trein reed niet meer, dus daar stond ik dan. Ik ben maar even gaan zitten bij Julia´s Pasta en werd gelukkig even later gehaald door mijn lieve S-pa´tje. Uiteindelijk was ik pas half tien thuis en ben ik meteen bij Brookie op de bank geploft die er weer beeldig bij lag ❤

IMG_2961

Uhm, ik dacht dat de foto scherper was toen ik hem aan het maken was haha. Vrijdagavond ben ik met Melissa en Tessa bij Romy op het terras gaan zitten en hebben we de hele avond wijn gedronken en besloten we daarna nog even op stap te gaan. Ik heb zo zo zo gelachen en wéér hou ik de filmpjes dit keer voor mezelf, want mama mia, het niveau was weer heel laag.

IMG_2920IMG_2931

De volgende dag was ik dus best een beetje brak en heb ik eigenlijk de hele dag voor pampus gelegen in m´n bedje samen met Brookie. Ik ben echt verliefd op m´n eigen kat en deze week alleen maar wat extra, omdat ze even weg was. Schattig is ze toch?

IMG_2962

Bij een kater hoort vet voedsel. En ik moet je zeggen, ik voelde me gelijk weer wat beter, dus hoezo zou je dan zaterdagavond thuis blijven? In de avond kwam Melissa mijn heerlijke zalm pokebowl proeven en zijn we weer Purmerend in gegaan. Echt, hoe houden we het soms vol? Want zondag ging mijn wekkertje gewoon weer om half negen.

IMG_2964

Zondagavond was ik dan ook echt helemaal kapot en ben ik na het eten (ja, weer gekookt zoals je ziet haha) meteen weer naar bed gegaan.

Pas vandaag is m´n lichaam weer een beetje bijgekomen van afgelopen weekend en ben ik helemaal niks aan het doen vandaag. Ik ga nu lekker op de bank liggen met een filmpje op! Tot volgende week 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s