IMG_3521

Deze week begon met dit prachtige boeket wat ik had gekregen. Het enige wat een beetje jammer was is dat het heel warm is op het moment in huis en ze vol in de zon stonden. Ze hebben het precies 3 dagen volgehouden. Zo zonde.

Ik had mezelf voorgenomen om het deze week even wat rustiger aan te doen met alle wijntjes. Ging erg goed zoals je ziet. Maandag zat ik alweer op het terras bij Romy, oeps.

IMG_3523

Na maandag en dinsdag te hebben gewerkt ging ik woensdag met mijn moeder, zusje en nichtje naar Sprookjeswonderland. Het was zooo leuk en gezellig én we hadden natuurlijk super mooi weer!

Vroeger kwamen mama, Jelt en ik hier heel vaak en we voelde ons weer helemaal als toen. Zelfs de ´Violinde´ liedjes kenden we nog helemaal mee bleren.

IMG_3224IMG_3223IMG_3227IMG_3226

Natúúrlijk werden er ook weer honderd foto´s gemaakt voor the blog 🙂
(Net Thailand hé, bij die tempel?)

IMG_3525IMG_3524

Nog even een leuk foto´tje met z´n viertjes en deze prachtige foto van mijn lieve Pukkie ❤

IMG_3199
En hoe sluit je zo een perfecte dag af? Precies, MacDonalds!!!

Donderdag en vrijdag moest ik weer aan het werk en omdat de bussen aan het staken waren moest ik deze twee dagen met de trein reizen. DRAMA!

Zaterdag voelde ik me net een hotelgast die 6 uur uit d´r bed springt om het allerbeste bedje voor zich te winnen. Echt een hekel heb ik aan die mensen, maar ik ben geen haar beter haha. Om 7 uur ging m´n wekkertje en om 8 uur stond ik bij het bedje dat ik wilde. De kussens lagen er nog niet eens op, hoe bedoel je, lekker op tijd? Toch zat ik even later tevreden met m´n koffie (wel nog in de schaduw) heerlijk op m´n plekje en toen ik zag dat een half uur later alle bedjes al bezet waren, was ik blij dat ik zo vroeg was gegaan!

Natuurlijk weer even wat foto´s voordat het hele strand vol zou liggen.

IMG_3533

Rond 3 uur in de middag kreeg ik zulke last van m´n ogen (hooikoorts) dat we besloten om maar naar huis te gaan. Ik heb al een hele tijd in m´n hoofd dat ik m´n huisje wat wil opleuken en het wat meer één geheel ervan wil maken. Daarom kocht ik wat leuke spulletjes bij de Kwantum!

IMG_3534IMG_3535IMG_3536IMG_3537Dit was uiteindelijk het resultaat! Ook heb ik verf gekocht en is het de bedoeling dat ik een muur een kleurtje ga geven. Welke kleur dat word hou ik nog even lekker geheim!

IMG_3538 Ik was eigenlijk best moe dus (niet schrikken) ben ik zaterdagavond thuis gebleven en heb ik de hele avond een beetje lopen netflixen.

IMG_3539IMG_3540

Wel lekker weer een keertje hoor, niet brak aankomen op het werk zondag haha. Na het werk ben ik meteen naar huis gegaan en had ik lekker sushi besteld en ben ik weer op de bank geploft met Brookie op m´n schoot ❤ Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: