Weekly diary 21

And she´s back

IMG_1867

Na twee maanden weg te zijn geweest, heb ik eindelijk weer de kracht gevonden om te gaan bloggen. Ik wist niet dat er zo veel kon veranderen en gebeuren in twee maanden. Op het moment gaat het leven even sneller dan dat ik zelf kan bijhouden, maar elke dag gaat het een stukje beter en heb ik heel veel steun aan de lieve mensen om mij heen. Naast dat ik mijn liefste oma ben kwijt geraakt is mijn relatie van zes jaar ook voorbij en is het allemaal niet altijd even makkelijk, maar ik probeer veel leuke dingen te doen en wat tijd voor mezelf te nemen. Over twee weken ga ik naar Curaçao met mijn beste vriendinnen en kan ik eindelijk even bijkomen van alles ❤

Hieronder heb ik een paar foto´s van de afgelopen weken, vanaf volgende week komt er gewoon elke week weer een Weekly diary online.

IMG_1443IMG_1869IMG_1870

 BROOKIE IS MAMA GEWORDEN! Brookie, onze tienermoeder. Nick en ik hadden beide niet door dat ze ook maar zwanger kon zijn en werden dus verrast door 5 kleine kittens. Eentje heeft het laatst niet overleefd, maar de andere vier groeien super snel en zijn echt om op te vreten. Ik kan het echt niet aan zo lief.

APHA8060AZAN3584

Ook heb ik de afgelopen weken flink de beest uitgehangen tijdens het uitgaansleven, dat het nog een wonder is dat ik zelf nog leef. Oh, oh, oh. Ik kan eigenlijk helemaal geen drank meer zien of ruiken, maar je weet hoe dat gaat. Na twee dagen ben ik dat alweer vergeten haha.

 

Het (vr)eten ben ik ook nog niet verleerd. Helaas.

IMG_1195IMG_1871

En natuurlijk ook gewoon naast alles gerelaxt. Dat varen door Amsterdam was echt super leuk met de familie! Het was een heerlijke zomerse avond en ik had echt even een geluksmomentje toen. Ook ben ik meegenomen door mijn lieve nichtje naar de bioscoop en kijk effe wat een luxe. Beentjes omhoog, tafeltje erbij.. queen Martha zat heerlijk hoor 🙂

IMG_1863IMG_1862

Op het moment ben ik mega brak van gisteravond toen ik een gezellig avondje had met collega´s en kan ik mij bijna niet meer bewegen. Dus ja, een zaterdagavondje thuis! Even 30 seconde in bad gezeten, snap ook niet waarom ik dat telkens weer probeer, want ik vind het altijd véél te benauwd. (En nee, zit geen wijn in mijn glas, maar cola. Vond ik leuk voor de foto haha).

Nou, volgende week een nieuwe Weekly diary. Ik moet alleen heel veel werken en ben natuurlijk mijn instagram-boyfriend kwijt, dus heel denderend zal hij niet worden haha. Tot volgende week! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s