Weekly diary 22

IMG_2087

Weet je nog die blog dat ik drie á vier keer in de week naar de sportschool ging? Nee precies, weet ik ook niet meer dus begon ik vorige week maandag m´n sportkleding weer aan te trekken en heb ik een rondje over de dijk heen gerend. Hield het precies 1 minuut vol en toen was ik er al weer klaar mee. Zo typisch.

Na een half uur te hebben gerend, gelopen, gerend, gelopen, gelopen, gelopen kwam ik aan bij de vuurtoren. Toch wel weer een prachtplaatje hé? De foto´s die ik hier maakte vond oma Leni altijd prachtig dus heb ik lekker even een potje zitten janken en bedacht me toen weer hoe stom dit is en dat oma wilt dat ik vrolijk ben dus probeerde ik snel weer te stoppen.

IMG_2090

Gelukkig kan ik altijd erg hard lachen om mijn eigen humor en dus ook na het maken van deze foto…. haha.

 Woensdag was ik vroeg klaar met werken en vond ik PEPERNOTEN in de supermarkt onderweg naar huis. Echt, oh mijn god. Ik zag mezelf al helemaal liggen op de bank met een mega slechte film en die zak op schoot, dus ja, dat ben ik dan ook gaan doen. Gelukkiger kon ik even niet zijn.

IMG_2095

Roxy erbij ❤

Vrijdag was mijn weekend begonnen en kwam er die ochtend meteen een pakketje binnen van H&M! Jaaaaaa! Ik had allemaal kleren voor Curaçao besteld en helaas voor mijn portemonnee paste ik alles. Ik ben echt verliefd op dit rode jurkje en kan niet wachten tot ik hem aan kan!

IMG_2429IMG_2428

Vrijdagavond hadden we chineesavond bij m´n lieve kleine vriendin en gingen we daarna met z´n alle naar oma haar verjaardag ❤

Daarna zou ik naar de Volendammer kermis gaan, maar helaas kwam het met bakken uit de hemel en besloten we maar gewoon gezellig even thuis wat te kletsen en daarna nog een drankje te doen bij Brasa. Dat ´even´ werkt alleen nou nooit zo goed bij ons en stonden we weer tot laat in de kroeg. Veel te lang, veel te veel alcohol en ons weer veel te erg misdragen.

En bij een kater mag je mij echt wakker maken voor dit!!! Zo zo zo slecht, maar zo lekker. Ik zeg trouwens wel leuk bij een kater, maar hier mag je mij altijd voor wakker maken hoor.

IMG_2435

Ik weet niet wat me verder die dag bezielde maar met een mega kater stond ik plotseling op de Volendammer kermis. Niet dat ik daar he-le-maal thuis hoorde, want naast alle dronken, vrolijke mensen stond ik mooi met m´n armpjes over elkaar gevouwen chagrijnig om mij heen te kijken. God…. wat was ik chagrijnig en had ik er geen zin in hahaha, maar alles voor m´n vriendinnetje Romy ❤ Uiteindelijk besloten we maar weer naar Brasa te gaan en hebben we ons volgestouwd met voedsel en zijn we weer een klein kijkje gaan nemen in de Artiest.

IMG_2441IMG_2439  En ja hoor, maandag konden we natuurlijk ook niet missen….

IMG_2442IMG_2440

En ja, nu lig ik met de keeltyfus op bed en hoest ik weer eens de longen uit m´n lijf. Tijd voor groente en vitamines. Maar ach, gelukkig nu ziekig dan op vakantie! Want ja, ja nog 5 nachtjes slapen en zit ik in het vliegtuig naar CURACAO! ❤

IMG_2434IMG_2436IMG_2437

En natúúrlijk nog een aantal kiekjes van mijn aller liefste SNOESJES! Van m´n hart blijft echt niks meer over als ik hier naar kijk <3<3<3

Verder ga ik nu echt even goed uitzieken en mezelf volvreten met appels, bananen en salades en dan maandag fris en fruitig de zon opzoeken! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s