CURACAO

IMG_3476

Nou, daar is ie dan eindelijk! De Curacao blog! Twee weken lang heb ik genoten, m´n ogen uitgekeken en keihard liggen bakken en braden op dit prachtige eiland. Ondertussen ben ik alleen alweer twee weken thuis dus ben weer heerlijk op tijd met deze blog, maar m´n laptop is ZO langzaam dat ik bij elke foto die ik upload tien minuten verder ben en mezelf tienduizend keer heb moeten tegen houden om mijn laptop niet dat raam uit te gooien. Maar goed, verder hoop ik dat ik alles nog een beetje weet en er toch nog wat leuks van kan maken.

1 ding wat ik zéker niet vergeet is onze eerste avond. Mijn god. Met de auto gingen we naar club 27 en reden door de armoedigste straatjes ooit. De deuren gingen op slot en Melissa zat met haar navigatie de Oranjestraat (gevaarlijkste straat op Curacao) te omzeilen. Dit ging ons allemaal nog prima af. Eenmaal aangekomen liepen we als diva´s op onze hakken richting de ´club´. Ik hoorde al in de verte Lil Kleine zingen en zat er meteen helemaal in… tot we aankwamen. What the hell was dit. Club? Club??? Dacht ik. Ik zag alleen maar hippies, mensen op teenslippers en een soort kroeg. Kléin béétje overdressed stonden we onze billen te shaken en voelde we ons flink aangekeken. Na tien minuten was er toch wel een lichte schaamte opgekomen en zijn we maar in etappes naar de auto gelopen om onze teenslippertjes te halen. Tot 1 uur hebben we ons prima vermaakt en gezellig Sandy haar verjaardag gevierd. Na 1 uur werden we aangestaard door de achterbuurt vanachter een raam en wisten we niet hoe snel we naar de auto moesten ´rennen´. Nou dat was dag 1.

IMG_4529

De volgende dag zijn we naar een mooi strandje gereden (echt geen idee hoe dit strandje heet, aangezien ik om de minuut aan de meiden moest vragen waar we nou precies waren) maar wauw wauw wauw. Ik had nog nooit in mijn leven echt blauw water gezien dus ik heb ongeveer een kwartier zo gestaan van: ´WAUW WAT MOOI. ECHT MOOI´. Ik vond dit meteen ook het leukste strandje waar we zijn geweest van de vakantie.

NQHN8575YDSM3209IMG_2978

Ongegeneerd natuurlijk even die Instagram girl uithangen..

En ook samen met m´n meisjes ❤

IMG_3435IMG_3441IMG_3438

 Dit was dan weer op een ander strand en ik vond dit meteen het saaiste strand ooit. Of dit nou te maken had met dat er geen Wifi was, weet ik niet haha, maar mezelf kennende was dat het waarschijnlijk wel. Dus ja, wat doe je dan? Foto´s maken, foto´s maken en foto´s maken. Want mooi was het er dan weer wel haha.

Omdat we natúúrlijk kapot waren van een hele dag liggen bakken en braden besloten we lekker ons een avondje niet op te tutten en zijn we met z´n alle naar de zonsondergang wezen kijken bij Zanzibar. Heel veel hebben we er nou ook weer niet van gezien. Veel te druk weer met die foto´s. Je merkt waarschijnlijk ook wel dat ik heel veel foto´s heb gemaakt van de omgeving, de natuur.. AHUM.

IMG_3959

Ook zijn we één dag naar klein Curacao gevaren met een boot van een vaste klant die altijd bij Blom komt. Oh wat voelde we ons gelukkig. Behalve op de heenweg dan. Mama mia, naar de horizon blijven kijken, naar de horizon blijven kijken dacht ik. Maar het lukte me niet. Ik zocht me rot naar die horizon, maar ik kon die hele k*t horizon niet meer zien. Niet kotsen, niet kotsen en thankgod gelukt. Dat kunnen we helaas niet allemaal zeggen hahaha. Sorry Kim ❤

UEJE7913IMG_3997IMG_3964IMG_3961

MAAR, eerlijk is eerlijk, dan heb je ook wat. Want wat was dit prachtig. Voor één uur hoor. Wij zaten er ongeveer 4 uur lang en wisten op een gegeven moment niet meer waar we het zoeken moesten. Het leek serieus expeditie robinson wel. We hadden niks mee en geen signaal op onze telefoontjes. Dus ik heb even op een handdoekje in het strand liggen nadenken over van alles en nog wat. Helemaal tot rust gekomen. Om drie uur gingen we eindelijk weer terug en was de reis wat comfortabeler. En wat het aller mooiste was. We zagen een wilde dolfijn bij zonsondergang ❤ (Nee Sandy, het was niet misschien een Tonijn)

IMG_4255IMG_4276

En dan vergeet ik gewoon bijna het aller spannendste wat ik heb meegemaakt op Curacao!!! Hoe veel mensen ook het tegen ons hebben gezegd, hoe goed Melissa ook haar best deed om hét te vermijden met de navigatie is het helaas toch niet gelukt. WIJ ZIJN DOOR DE ORANJESTRAAT GEREDEN. Het kon ook niet anders dat ons dit zou overkomen. Met klamme handjes zat Sandy achter het stuur, arm kind. En met dicht geknepen billetjes zat ik achter haar op de achterbank. Pikke donker was het er, zodat de koplampen goed zichtbaar zouden zijn voor de auto´s die in de zijstraatjes op ons aan het wachten waren. Ik weet nou niet of dat een broodje Aap verhaal is of echt waar, maar ik scheet hem wel even zeven kleuren in m´n broek. We hebben het uiteindelijk overleefd en niks aan de hand, maar dit was wel even rete spannend hahah.
Oh, en wat leuke foto´s in Willemstad!

IMG_4453IMG_4476

Op één van de laatste dagen zijn we naar dat strandje geweest met ál die varkens. Precies twee, dus dan raad je het al he? Al die mensen achter die beesten aan rennen om een leuk foto´tje te schieten. Wij moesten natuurlijk weer de leukste foto´s hebben en zijn ongeveer tien kilometer met dat beest aan de wandel gegaan haha. Maar ze zijn wel leuk geworden he?

IMG_4477IMG_4554NLHV1017IMG_2974

Al met al was dit echt de leukste vakantie wat ik mij maar kon wensen. We hebben het echt super leuk gehad met elkaar en hebben flink wat afgelachen. Meiden bedankt voor deze onvergetelijke vakantie en… wanneer gaan we weer? ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s