Weekly diary 23

Het klopt ook echt voor geen meter meer. Ik had het moeten weten van mezelf. Ik begin ergens aan en stop weer na een paar weken. Net zoals de sportschool. Maar goed, de foto´s zijn er in ieder geval wel en nu nog kijken of ik de verhalen erbij weet haha.

Ongeveer drie weken geleden alweer (hahah oke dit is echt te ver weg, maar het eten was zó goed dat ik er wel even wat over kwijt moet) gingen we een hapje eten bij Impero Romano en echt oh mijn god. Ik had hier al eens gegeten voor mijn verjaardag, maar ik was weer even vergeten hóe lekker die truffelpasta was. Echt, ga erheen en wel nu meteen.

IMG_5012

Tada, een primeurtje voor mijn vader. Soms kreeg ik wel eens de vraag waarom mijn vader nooit in mijn blogstukjes voorkwam, maar dat is eigenlijk heel simpel, we hadden geen contact meer. Maar sinds het overlijden van m´n oma hebben we elkaar weer helemaal terug gevonden en ben ik laatst dus langs geweest om te kijken naar zijn nieuwe huis. Ik ben zó jaloerssss… Zoals jullie weten ben ik al eeuwen opzoek naar een plekje voor mezelf en vind ik het super leuk om andere nieuwe huisjes dan te zien.

IMG_5013

M´n Brookie zit natuurlijk bij Nick en had 4 lieve kleine kittens op de wereld gezet. Met veel pijn in het hart zijn ze allemaal weg nu, maar deze… ja kijk nou, dat koppie, moesten we wel houden. Sowieso vonden we een katje erbij voor Brookie wel leuk en deze is het dus geworden. Brody ❤

Een paar weken geleden heb ik gezegd dat ik echt gezonder wilde gaan eten (wat ik wel vaker in het jaar roep). ´Ja, ik ga maar vijf crackers per dag eten en één salade.´ ´Ja, ik wil gráág van mijn suikerverslaving af.´ ´Ja, ik ga alleen nog maar af en toe slecht eten in het weekend.´ Nou mijn weekend loopt volgens mij van maandag t/m zondag want het lukt allemaal voor geen meter. Ik vergeet het gewoon ook echt en het gaat allemaal veel te automatisch. Voor ik het weet zit er alweer een lolly in m´n mond of prop ik zes patatjes tegelijk naar binnen. Mocht je de gouden tip hebben? Kom maar door.

Zo gaat dat dus ook nog steeds met de wijn en baco. Oeps.

IMG_5330

Van het weekend was ik samen met m´n beste vriendinnetjes naar Crazyland. Het thema was ´Dark Circus´ dus alle make-up kwam tevoorschijn en zijn we ons klaar gaan maken. M´n geduld werd flink getest want mama mia erop, eraf, erop, eraf. M´n zusje had laten zien hoe ik het, het beste kon doen, maar ik bakte er helemaal niks van. Twee uur later zat het er toch eindelijk op, maar tevreden was ik niet haha.

Nou Mam, hoop dat je trots bent op me. Ik had nog meer foto´s van het feest maar dan heb ik een boze moeder achter me aan. Maar tadaaa… leuk zagen we eruit he?

IMG_5331

Het perfecte ontbijtje als ik brak ben.

IMG_5317IMG_5313IMG_5315

Het was zondag zulk lekker weer dat ik echt niet weer de hele zondag in bed wilde blijven liggen dus werd er een heerlijke wandeling gemaakt door het bos. Volgens mij heb ik wel tig keer gezegd hoe mooi en hoe lekker ik het vond, maar het was ook echt heerlijk. Lekker koud, zonnetje op het koppie en de dag afsluiten met een kop warme chocomelk. Echt even een klein geluksmomentje.

IMG_5348

Verder ben ik echt he-le-maal verslaafd aan het nieuwe nummer van Ariana Grande ❤ Ik begin sowieso een echte fangirl van haar te worden, want alle liedjes van haar nieuwe album ken ik meebleren en de danspasjes zitten er ook al in hoor!

Nou, ik ga niet meer zeggen dat er ´zeker´ een nieuwe blog online komt volgende week, maar ik probeer er zondag gewoon eentje te plaatsen. Sinds kort ben ik elke zondag vrij en wil ik gewoon van de ´Weekly Diary´ van maandag tot en met zondag doen in plaats van woensdag tot woensdag. Veel logischer ook toch.
See you next week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s