Weekly diary 24

IMG_5564

Nou iets later als dat ik had gezegd wegens omstandigheden, maar goed hier is ie dan. Maandag na het werk ben ik wezen eten bij Lucca en nam ik deze heerlijke pasta pesto. Alleen als ik er nu alweer naar kijk heb ik er alweer zin in.

Woensdagavond ging ik met mijn beste vriendin Tessa naar de film ´A star is born´. Sinds kort zijn we mega fan van de Reinders zusjes dus besloten we als twee debielen ze na te doen. Echt ook heel goed gelukt, ahum.

Ook deden we ongegeneerd een soort fotoshoot midden in de bioscoop en hebben we even lekker bijgekletst aangezien we 1,5 uur te vroeg waren.

Eenmaal in de zaal voelde we ons net twee prinsesjes op onze deluxe stoelen. Beentjes gingen omhoog, chipsbakje op het tafeltje en lekker in de relaxstand. Kléin beetje jammer dat we op rij één zaten en erg veel moeite moesten doen om het hele beeld goed te kunnen zien en dan heb ik het nog niet eens over het geluid wat je hoort op rij 1, mama mia, kleine gehoorbeschadiging opgelopen. Maar de film was verder wel heel leuk en we hebben lekker alles mee kunnen zingen met Lady Gaga. Erg leuk allemaal.

IMG_5571

De volgende dag moest ik aan het werk weer en kijk de leuke kerstversiering nou! We hebben spontaan zin in de skyradio Christmas station op het werk.

expeditie-robinson-onthult-eerste-kandidaat-herken-jij-wie-dit-is-16527IMG_5572

Donderdag avond ging ik naar Melissa. We hadden lekker sushi besteld en zijn expeditie robinson gaan kijken. Zo jammer dat iedereen maar blijft opgeven dit seizoen. Niet dat ik ze dit na zou doen, want ik werd al gillend gek toen ik 4 uurtjes op klein Curacao zat.

Vrijdag was ik weer vrij en besloot ik lekker m´n opa´tje te verwennen met vers brood van de bakker en een heerlijke moorkop. Omdat m´n oma pas geleden natuurlijk is overleden is het stil in huis dus gingen we in de middag bij een hondje kijken voor m´n opa.

Eenmaal aangekomen hoorde we al een hond blaffen en troffen we dit beest aan. OH MIJN GOD ZO GROOT! Meteen durfde ik niet meer naar binnen en had alweer spijt dat ik mee was, aangezien ik af en toe hartstikke bang kan zijn voor honden. Maar ge-luk-kig stonden we bij het verkeerde huis haha.

Omdat het meteen zo goed klikte mocht het hondje meteen mee naar huis en was m´n opa helemaal gelukkig! En zoals je ziet het hondje ook. De hele weg heeft ze met d´r koppie op opa z´n schouder gelegen. Ik zat wat minder comfortabel, maar dat maakte allemaal even niks uit ❤ Dus we hebben een nieuw familielid: Droppie!

IMG_5580

Beste vriendin naar m´n hart ❤

IMG_5582IMG_5581

Nadat ik m´n heerlijke Macdonalds menu´tje op had gingen we naar Melissa en hebben we de hele avond spelletjes gedaan en gezellig wat gedronken. Natúúrlijk moesten we weer door naar het stadje en hebben we het licht weer aangedaan in de kroeg.

 De volgende dag was ik een kléin beetje brak en heb ik lekker uitgeslapen. In de middag ging ik samen met opa naar papa, want z´n vriendin was jarig. We hebben er gezellig de hele middag gezeten en gegeten. Droppie was ook mee en heeft d´r keurig gedragen!

Tot volgende week, zondag, woensdag of weet ik veel. Het blijft altijd weer een verassing haha! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s