Weekly diary 25

IMG_5640IMG_5641

Jongens, jongens, jongens. Ze hebben weer gesport hoor. Zo gemotiveerd als dat we waren stond de wekker om 8 uur en gingen we rond half 9 richting de sportschool. De trainster kreeg een halve rolberoerte toen ze ons binnen zag komen en ik ook toen we eenmaal echt op de crosstrainer stonden. Wel 7 minuten hielden we het vol en besloten daarna wat aan onze spieren te werken bij de krachtapparaten. Twintig minuten later vonden we het wel weer genoeg en waren we zéér tevreden met het halfuurtje sporten. Je zou denken; 27 minuten meiden?!?! Maar ik kan je zeggen, ik heb vier dagen erna nauwelijks kunnen lopen van de spierpijn. DUS.

 Na het sporten hadden we zo een honger dus besloten we lekker te lunchen bij Brasa. Lekker die kroketten schaamteloos naar binnen proppen om half 11 in de ochtend. Kan allemaal.

Sinds kort woon ik tijdelijk bij m´n opa tot ik wat voor mezelf heb, zodat ik gewoon lekker in Purmerend kan zijn en ik niet zoveel hoef te reizen. Sinds oma er alleen niet meer is missen we wel ons keukenprinsesje dus leven we nu lekker op kant en klaar maaltijden. Haha echt erg eigenlijk maar we vinden het allebei heerlijk.

IMG_5645

Ook heb ik deze week de nieuwe burger gegeten bij de Macdonalds (ja, heb één keer gesport en denk meteen dat ik de hele wereld aankan), maar hij was lékker! Of naja, eigenlijk viel ie tegen hahaha. Ik krijg het gewoon niet over m´n hart om de Macdonalds af te vallen. Maar neem maar beter gewoon de Maestro burger ofzo.

IMG_5647

Ook ben ik eindelijk weer begonnen met kleuren. Wel miste ik m´n oma aan tafel, want normaal deden we dit altijd hele middagen samen en luchtte ik ondertussen m´n hart, maar goed, ik kwam helemaal tot rust weer eventjes.

Tot ik deze kleurdoos zag. Waar ik dus echt niet tegen kan is als de kleurtjes door elkaar liggen. Ik heb meteen die hele doos leeggegooid en ben ze lekker goed gaan leggen.

IMG_5651

Zaterdag had ik lekker uitgeslapen en ben zelfs in de ochtend bij m´n ontbijt een tijdschrift gaan lezen. Echt, ik weet niet wat er deze week aan de hand is, maar het voelt eindelijk alsof er rust is in m´n hoofd na de zware periode die er was. Ik ´sport´, kleur weer, lees weer en ben veel met m´n vriendinnen. Heeeeerlijk!

In de middag was ik even naar het stadje en ben ik met Romy en Tessa gaan lunchen bij de Stallen. Het broodje met biefstuk en truffelsaus is echt een aanrader!

IMG_5686

´S avonds hadden we met z´n alle afgesproken om lekker wat te gaan drinken. Zoals je ziet zaten we lekker buiten met -20.

IMG_5708

Na een uurtje zaten de ijspegels aan onze neuzen en besloten we maar naar de stallen te gaan om warm te worden. Daarna zijn we nog even naar de ´Artiest´ geweest en was het weer lekker laat geworden. Te laat voor als je gewoon zondag moet werken…..

IMG_5690

Zondagavond was ik dan ook helemaal kapot en hebben opa en ik lekker samen pizza besteld. Droppie was een kléin beetje jaloers, wat ik heel goed kan begrijpen. Arm beest.

Verder heb ik deze week niet heel veel op de planning. Behalve dan dat ik weer een ´sportafspraak´ heb. Goed hé? Fijne week! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s