Weekly diary 26

 

Dinsdag was ik een keertje vrij en hadden Romy, Tessa en ik afgesproken om te gaan sporten. Ik was nog niet binnen of ik had er al geen zin meer in. Dit keer waren we er wat langer dan een half uurtje, dus de spierpijn was dit keer ook echt wel wat heftiger.

Na het sporten gingen we natuurlijk weer meteen door naar Brasa Purmerend en hebben we lekker geluncht. Meteen weer aan de frieten en kroketten natuurlijk!

IMG_5806

En kijk nou hoe gezellig! Ik hou echt van de kerst en heb er al helemaal zin in!

Ook had Tessa een spijker in haar autoband en moesten we even langs de garage. Ongegeneerd zaten we lekker foto´s van onszelf te maken terwijl we moesten wachten. Altijd als wij met elkaar zijn veranderen we in twee kleine kinderen en doen we niks anders dan kinderachtig zijn.

Later die middag ben ik lekker gaan kleuren en nee hij is nog stééds niet af. Priegelwerk.

IMG_5814

Wow, heb echt veel foto´s gemaakt op één dag haha. Ik had weer een heerlijke avondmaal bereid zoals je ziet. Keukenprinses. Maar dit was zo lekker! Aardappelgratin met truffel.

Zoals de hele wereld bijna weet is dat ik al maanden opzoek ben naar een huisje en had donderdag mijn eerste bezichtiging samen met m´n mamsie. Aangezien het huisje midden in het centrum van Purmerend zit een bijna naast het ´Hoedje van de Koningin´ gingen we eerst even een kopje koffie drinken met een taartje. Ik was echt véél te zenuwachtig en kon niet wachten tot het 11 uur was.

IMG_5817

En jahoor!!! Vanaf 30 november is dit mijn uitzicht!!
Van blijdschap sprongen de tranen in m´n ogen en kreeg ik opvliegers van enthousiasme toen ik hoorde dat dit mijn huisje zou worden. Zo lang sjouwde ik van hot naar her met al m´n spullen en voelde me maar nergens meer thuis. Zo lang heb ik gezocht naar een eigen plekje en dan ein-de-lijk is het gelukt. En ook nog eens alles wat ik wilde. Jongens, ik heb zelfs een vaatwasser! M´n katten mogen mee en een huisje in het centrum. Wat wil je nog meer? Echt heel fijn en kan niet meer wachten!

IMG_5818IMG_5819

Natuurlijk waren m´n moeder en ik niet meer te houden en zijn we meteen naar de woonwinkels gerend. Ik vond natuurlijk alles mooi en wilde alles meteen hebben, maar nee, ik deed nu maar eens volwassen en ben alleen maar gaan kijken, kijken en kijken.

IMG_5820

Ook vind ik deze tafeltjes zo mooi!

IMG_5822

Omdat we natuurlijk super blij waren had opa lekker Chinees besteld en hebben we heerlijk samen gegeten en een fles wijn leeggedronken! Natuurlijk ga ik m´n opa´tje en Droppie wel missen als ik weer weg ben bij ze ❤

IMG_5823

De volgende dag kwam ik op het werk aan en had een collega dit meegenomen als cadeautje! Zo super lief!

IMG_5830

Zaterdag moest ik weer aan het werk. In verband met de Black Friday was het nog een super druk weekend en was ik helemaal gesloopt van twee dagen werken haha. Oh ze heeft het zo zwaar.

Toch had ik natuurlijk genoeg kracht om wel weer op pad te gaan zaterdagavond. Ook had ik natuurlijk iets te vieren en dat heb ik dus lekker gedaan met Tessa. We hebben de hele avond spelletjes gespeeld op de zolder van m´n opa en twee flessen wijn leeggedronken. Nou dan weet je het wel wat voor avond het zou worden.

IMG_5862IMG_5876

We zijn even nog snel een wijntje gaan doen bij Romy en daarna weer in de ´Artiest´ beland. Hoe lekker is het als ik volgende week gewoon zo lopend naar huis kan gaan? HEEL LEKKER JA!

IMG_5882

Zondag was ik super brak en werd ik hartstikke verkouden wakker. Papa was ook bij opa en hadden we lekker met z´n drietjes pizza besteld. Tegenwoordig eet ik alleen nog maar de truffel pizza met champignon! Die is zo lekker!

IK KAN ECHT NIET WACHTEN TOT HET VRIJDAG IS! Eindelijk m´n nieuwe huisje en het helemaal inrichten naar hoe ik het wil. Heerlijk met m´n katjes op schoot tv kijken weer 🙂 Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s