Weekly diary 27

IMG_6339

Woensdag ben ik altijd vrij en ging ik even in m´n eentje naar het stadje toe. Ik ben tegenwoordig alleen nog maar te vinden in de CASA. Dit was altijd al één van mijn favoriete winkel, alleen zat ie nog niet in Nederland en moest ik altijd wachten tot we weer een keer naar Luxemburg gingen. Maar dan nu éindelijk en precies op het juiste moment zit hij dan ook hier in Purmerend!

Ik had weer een lekker gebakje gehaald voor mij en m´n opa en daarna zijn we samen Droppie gaan uitlaten in het park. Zo leuk om te zien hoe hard ze kan rennen en hoe ze speelt met andere honden.

In de avond ben ik lekker op de bank geploft met Droppie en ben ik het hele album gaan luisteren van Willem. Houten Pak vind ik het leukste nummer! Lekker langzaam en drama-achtig, hou ik van.

Donderdagavond was eigenlijk een soort van ´afscheidsavondje´. Na twee weken te hebben gelogeerd bij m´n opa kreeg ik vrijdag dan eindelijk de sleutel van mijn eigen huisje. We hebben heerlijk gekookt zoals je ziet (oma zal trots op ons zijn….) Lekker de kroketten in een steelpannetje en een kant en klaar salade omgekiept in een saladebak, net echt. Ik ga m´n opa en Droppie echt zo missen!

IMG_6349IMG_6348

VRIJDAG 30 NOVEMBER WAS HET DAN ZO VER!
Om half 11 kreeg ik de sleutel van mijn appartementje in het stadje. Je snapt natuurlijk wel dat ik stond te stui-te-ren. Al was ik tegelijkertijd doods stil en kon ik het nog steeds allemaal niet zo goed geloven. Hoe kon zo een k*t jaar zo goed en perfect eindigen? Nou moet ik wel zeggen dat ik echt dag en nacht bezig ben geweest met zoeken reageren zoeken reageren, maar zo een mooi huisje, op zo een perfecte locatie had ik nooit durven dromen. Zeker niet in deze tijd.

IMG_6347IMG_6350

En kijk nou wat een mooi uitzicht vanuit m´n openslaande deuren. Ik had zo graag gewild dat ik dit allemaal aan m´n oma´tje nog kon laten zien, ze zou zo trots zijn geweest, want dit was alles wat ze wilde voor mij. M´n eigen plekje, een thuis en dan nu is het eindelijk gelukt. Zo jammer dat ze er niet meer is, maar goed, ik heb gelukkig ook nog heel veel lieve andere mensen om mij heen en iedereen was super blij voor me! Echt heel lief.

Zaterdagochtend stonden m´n vader en zijn vriendin om 9 uur voor de deur met een grote bestelbus en kon de verhuizing beginnen. Alleen even langs 4 adressen rijden haha. Omdat ik ongeveer in honderd huizen heb gewoond in een half jaar tijd stonden nog overal spullen en moesten die allemaal worden gehaald. Ja, het was een zware dag voor iedereen. Helemaal toen we alles naar drie hoog moesten gaan tillen! Gelukkig kwamen mijn tante en neefje ook helpen en ging het meteen een stuk sneller. Toen alles boven was gingen alle jassen uit en begon iedereen te helpen met schoonmaken en alles weer in elkaar te zetten, ZO LIEF! Ook had Droppie meteen d´r plekje gevonden in het huis! Toen alles een beetje stond ben ik m´n katjes Brookie en Brody gaan halen bij Nick en zijn we eindelijk weer samen ❤

IMG_6355IMG_6356

In de avond ging iedereen naar huis en was ik helemaal alleen voor het eerst in een lange tijd. Of naja, alleen.. Natuurlijk met de kitties! Ik was zo zo zo zo zo blij dat ze er weer waren, dus heb de hele avond geknuffeld met ze.
Mijn moeder en de familie zaten op Texel. Elk jaar gaan we het eerste weekend van December naar Texel om kerst te vieren en de trouwdatum van m´n moeder. Eigenlijk zou ik nu in Thailand moeten zitten, maar dat ging niet door, door privéomstandigheden en zou ik daar dus niet bij zijn. Nu had ik er natuurlijk wel bij kunnen zijn maar kwam opeens dit huisje op mijn pad dus hadden we samen besloten dat ik toch beter thuis kon blijven. Hoe lief en creatief mijn moeder is had ze toch nog aan mij gedacht en maakte ze met z´n alle deze foto ❤ (en ja er kan er maar 1 zo op de foto staan….)

IMG_6357

Helaas sliep ik mijn eerste nachtje in m´n huisje heel slecht en kwam Brody gezellig tegen me aanliggen. Poepie hé?

IMG_6358IMG_6359

Zondag moest ik gewoon weer aan het werk en hadden we in de avond het Sinterkerst spel! Iedereen had voor hapjes gezorgd en hebben we gezellig gedobbeld. Nou, zeg eerlijk, best leuke cadeaus gewonnen toch???
Ik ging op tijd weer naar huis en sloeg het uitgaan maar eens een keer verstandig over. Ik was kapot en moest de volgende dag weer gewoon aan het werk, maar gezellig was het zeker!

Nu zit ik lekker op m´n bankje thuis en slaap ik gelukkig eindelijk wat beter!
Tot volgende week of dus over twee dagen hahaha. Ja ik heb nog geen internet dus gaat het even een beetje lastig dat bloggen :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s