Weekly diary 28

IMG_6552

Maandag en dinsdag moest ik gewoon weer aan het werk. Heel erg vind ik het niet om te werken op het moment. Overal in Amsterdam hangt er al het kerstgevoel, zo leuk!

Woensdag was eigenlijk m´n eerste echte dag vrij in m´n nieuwe huisje. Om 8:00 liep ik al richting de Albert Heijn om wat boodschappen te halen, want ik had echt nog helemaal niks in huis. Ja, je ziet het goed, er liggen appels in. Die liggen overigens nog steeds ook mooi te zijn in de fruitschaal haha.

Ook moest ik nog m´n verhuizing doorgeven bij de gemeente. Daarna moest ik dat natuurlijk even vieren met een lekkere kruidnoten Cheesecake! Echt, oh mijn god, dit is zó lekker. Gelukkig is Sinterklaas voorbij en zijn ze gestopt bij de bakker hiermee…

Echt zo lekker dat ik nu midden in de stad, want in de middag liep ik zo naar de Action en ben ik even flink losgegaan. Kijk nou wat een leuke beeldjes en dat maar voor 3,49!

IMG_6542

En dit super leuke goude wijnrek kocht ik bij de Casa voor maar 19,95! Ik vind dit denk ik het leukste in m´n hele huis, op het moment zit er nog niet heel veel wijn in, maar dat is ook best lastig vol te houden als je bijna elke dag een wijntje drinkt haha.

IMG_6544

Woensdagavond maakte ik me klaar om Sinterklaas te vieren bij familie. Even een leuke spiegelselfie tussendoor.

Natuurlijk werden wij weer op pad gestuurd om Sinterklaas te spotten buiten in de regen. Dit zou het laatste jaar zijn voor m´n kleine nichtje die er nog in geloofd dus deden we allemaal even fanatiek mee.

We hebben heerlijk met z´n alle gegeten en alle cadeautjes uit de schuur waren verplaatst naar de woonkamer. Puk wist even niet meer waar ze het zoeken moest, zo schattig!

IMG_6549IMG_6550

Mijn moeder had weer iets super leuks bedacht en maakte deze slinger met gedichten voor iedereen!

IMG_6553IMG_6554

Donderdagavond kwam m´n beste vriendinnetje Tessa naar m´n huisje kijken en natuurlijk weer m´n katten terroriseren. Kijk dat koppie nou, echt zielig.

IMG_6555IMG_6556

Niet dat ik veel beter ben, want toen ik eenmaal merkte dat een foto met een kat heel leuk kan zijn moest Brody eraan geloven. Even een kleine fotoshoot.

Vrijdag kwamen m´n oom, tante en Puk weer langs. En ja hoor, daar ging die kat weer hahah. Even op de foto.

IMG_6535

Echt een leuke kattenblog he? Later op de avond kwamen Tessa, Romy en Sandy naar mij toe en zouden we uitgaan. Maar hoe later het werd hoe meer ik instortte en moest plotseling de volgende dag ook aan het werk, dus de haren gingen weer in een staart en de make-up haalde ik er maar weer af. Ik ben lekker thuis gebleven bij deze poepies en verstandig naar bed gegaan.

IMG_6532IMG_6533

Zaterdagavond hadden we het afscheidsfeestje van Sandy die voor een jaar gaat reizen! Het was super gezellig en zijn we daarna nog met wat meiden de kroeg in gegaan. Dat was wel even lekker hoor, dat ik rollend naar huis kon haha.

IMG_6557

IMG_6534IMG_6562IMG_6561IMG_6563IMG_6558

Zondag kwam eindelijk m´n grotere eettafel binnen en overviel m´n moeder mij met een nieuw tv meubel en de leuke rietenstoel bij het raam! Beetje bij beetje word het telkens meer een huisje en is het toch wel echt bijna af! M´n eettafelstoelen zijn inmiddels ook binnen en nu moet ik alleen nog wat leuke salontafeltjes en wat planten. Wél staat m´n kleine schattige kerstboom!

IMG_6559

Omdat we zo lekker bezig waren besloot m´n moeder meteen alle dozen bij m´n oma op zolder te gaan halen, waar al m´n keukenspullen in zaten. Dus eindelijk heb ik lekker m´n koffieapparaat, waterkoker, airfryer en pannen weer. Ik ben meteen gaan koken en ik moet je zeggen, sinds ik echt in m´n eentje woon eet ik opeens gezond. Ik word volwassen he mam? 🙂 Haha!

Deze week heb ik eigenlijk heel weinig op de planning! Alleen het Sinterkerst feest met de meiden bij mij thuis en weer lekker rommelen in m´n huisje! Tot volgende week ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s