Maandagavond na het werk dacht ik: laat ik is nog effe de keukenprinses gaan uithangen in de keuken! Ik maakte pasta met groene pesto, champignon, kip, ei en wat klonten roomboter er op. Weet mijn god niet hoe ik bij die klonten boter ben gekomen, maar op dat moment dacht ik dat, dat wel lekker zou zijn haha.

IMG_6795

Brookie is helemaal gek op deze stoel en ligt er altijd zo lief op te slapen ❤

IMG_6797

Woensdag, donderdag en vrijdag was ik lekker vrij en ik had he-le-maal niks nog op de planning. Dat idee is zo rustgevend. Woensdag ging ik even het Stadje in en kocht ik een agenda voor 2019!

IMG_6798

Met Kerst komt er wat familie bij mij thuis gourmetten dus kocht ik wat tafeldecoratie bij de Blokker.

De rest van de middag ben ik lekker wat gaan rommelen thuis en ben ik het dobbelspel gaan maken voor vrijdagavond. Ik voelde me weer helemaal even juf Martje!
Als avondeten maakte ik deze heerlijke kipsalade. Echt, sinds ik op mezelf woon eet ik bijna alleen nog maar gezonde dingen en vind ik het zelfs bijná leuk om te koken.

In de avond moest Brody even naar de dierenarts voor een vaccinatie en kwam m´n vriendinnetje/collega Lana naar m´n huisje kijken en nam ze deze cadeautjes voor me mee. Zo lief!

IMG_6803

Dag nummero 2 vrij! 🙂

IMG_6804IMG_6806IMG_6805

In de middag ging ik gezellig met weer twee gebakjes naar opa en Droppie. We zijn even naar het park gegaan en allejezus wat was het koud. Wel dan weer lekker als je thuis komt en dan lekker op de bank kan ploffen met een dekentje.

Ja, ja… in de avond heb ik wéér voor mezelf gekookt en werd het weer een soort pesto pasta. Later kwam m´n collega Esmeralda ook even op bezoek en naar m´n huisje kijken. We hebben een wijntje gedronken en lekker bijgekletst 🙂

IMG_6809

Vrijdagochtend werd ik met dit uitzicht wakker. ZO MOOI!! ❤

De hele dag ben ik lekker thuis gebleven en ben ik YouTube filmpjes gaan kijken, want ein-de-lijk heb ik WiFi thuis. In de avond kwamen de meiden naar mij toe om Sinterkerst te vieren en heb ik wat dingen daar voor voorbereid.

IMG_6813

Ik trok lekker m´n glitterpak aan (niet dat je dat heel goed ziet op de foto) om een beetje het kerstgevoel te krijgen.

IMG_6816IMG_6815

Kijk nou hoe leuk onze cadeautafel eruit zag en hoeveel cadeaus er lagen!

Ik won twee van m´n eigen cadeaus en twee kleine portomoneetjes. Ook kwam m´n moeder even haar leuke kerstkaart langs brengen! Creatief is ze ook ❤

IMG_6818IMG_6821IMG_6822

Even een kleine fotoshoot met de meiden ❤ En je ziet wel wie de gekste van het stel is…. (Tessa) en de knapste…….. ha ha ha ha.
Het was super gezellig, om twee uur lag ik in bed en ging om half 7 weer de wekker om aan het werk te gaan. Was best even zwaar om uit bed te komen na 3 dagen vrij te zijn geweest.

IMG_6819

Zaterdagavond was ik dan ook kapot na een super drukke dag op het werk en ben ik op de bank geploft met een wijntje en oude foto´s van mij en m´n oma. Echt niet normaal hoe erg je iemand kan missen. Echt verschrikkelijk, maar gelukkig hebben we zulke mooie herinneringen samen en staat alles op de foto ❤

IMG_6820

Zondag moest ik weer aan het werk en zag ik dit toen ik m´n gordijnen opende, SNEEUW! Ik hou van de sneeuw en ren het liefst meteen naar buiten om duizend foto´s te maken van alles en van mezelf natuurlijk vooral, maar helaas, gewoon aan het werk.

De kerstweken komen er bijna aan en is het de drukste periode bij Blom. Dus een rustig weekje de komende week en veel vitamines eten, want ziek worden bijvoorbeeld kan nu echt niet!
Tot volgende week 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: