IMG_7816

Maandagavond heb ik deze foto gemaakt en het is me alweer te lang geleden hoe ik me toen voelde en wat ik precies heb gedaan. Waarschijnlijk gewoon netflixen, maar het kan ook zo maar zijn dat het alleen maar even voor de foto was haha.

IMG_7817

Woensdag was ik vrij en besloot ik een dweil te kopen. Aangezien Brody het héél leuk vind om met z´n natte poezenpootjes door het huis te wandelen. Trouwens wat echt super schattig is, is dat als ik ga douchen Brody al-tijd op m´n douchematje gaat liggen kijken.

IMG_7818

Na een heerlijke vrije dag, maakte ik pasta kip pesto en ging ik later op de avond naar Lana. We hebben weer lekker cola cherry gedronken en kindermaxi gegeten zoals altijd als we afspreken.

IMG_7821

Ik heb echt duizenden foto´s van Brody op m´n telefoon als ie zo bij me ligt. Ik heb ook nog steeds Brookie hoor haha, maar die is niet meer zo knuffelig zoals vroeger.

Op m´n andere vrije dag kwam er weer iets in me op als poepen. Ik wilde m´n witte muur een kleur schilderen. Omdat ik altijd erg goed weet wat ik wil (ahum) stond ik ongeveer een uur in de kwantum met duizenden kleuren voor me. Uiteindelijk ben ik gegaan voor oud roze.

IMG_7825IMG_7826

Binnen 2,5 uur was ik klaar en ik ben er echt super blij mee! Alleen m´n salontafel was het nog niet helemaal dus besloot ik door de regen nog even snel naar de Leen Bakker te lopen om iets anders te zoeken.

Natuurlijk zag ik weer veel te veel leuke dingen en nam ik deze dingen mee naar huis. Het kon me even niet meer schelen dat er een windkracht 10 stond en de regen was omgeslagen in een woeste storm. Ik. Wilde. Dit. Dus nou, zeiknat kwam ik thuis, maar blijer dan blij ben ik ermee. Het past perfect in m´n huisje!

De katten waren het ook met me eens.

IMG_7830IMG_7831

Vrijdagavond ging ik een drankje doen met Melissa en Romy. We hebben lekker gezeten bij de Stallen en zijn daarna nog even bij de artiest naar binnen geglipt.

Sinds ik die spiegel in de woonkamer heb gezet maak ik echt veel te veel selfies in die spiegel. Check die kat dan ook haha.

IMG_7833

We hadden het afscheidsfeestje van Stephanie die twee jaar lang op Aruba gaat wonen. Zo super leuk! Het was een verassing en het was super gezellig. Ik was alleen echt super moe en ben dus lekker op tijd naar huis gegaan.

Zondag heb ik de hele dag gewerkt en begon de drukte al aardig te komen. Deze blog is nu al super saai en wacht maar tot de volgende.. Ik doe op het moment even niets anders dan werken en ben elke avond echt gesloopt. Dit is de drukste periode van het jaar dus excuseer mij haha. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: