Nieuw jaar, nieuwe kansen! Aan goede voornemens doe ik niet meer aangezien ik een boekje van 10 jaar geleden tegen kwam en daarin mij goede voornemens stonden voor dat jaar en ik moet je zeggen, die goede voornemens zijn nog steeds hetzelfde als die ik dan nu zou zeggen. Meer sporten, gezonder eten, minder drinken blablabla.
Ik. Kan. Het. Toch. Niet.
Wel wil ik toch echt proberen dit jaar elke week een blog te posten en minstens één boek uit te lezen. Dit zijn de misschien wat meer realistische goede voornemens.

img_8462

De laatste dag van het jaar moest ik gewoon aan het werk en sloten we de dag en het jaar eventjes gezellig af met champagne en wat oliebollen! We hadden er een super drukke week op zitten en moesten deze week er ook nog even tegen aan. Gelukkig zijn we wel altijd dicht op nieuwjaarsdag dus had ik lekker een vrije dag!

img_8457img_8463

Oud en nieuw vierde we dit jaar met een klein groepje bij mij thuis. We hadden gezellig wat versiering opgehangen en een soort ´photowall´ gemaakt. Natuurlijk poseerde ik weer alsof m´n leven ervan af hing en moest Brody er ook aan geloven. Verder hebben we lekker rustig aan gedaan en vooral gegeten, gedronken en 30 SECONDS gespeeld. Gewonnen natuurlijk.

img_8458

Om 12 uur hadden we echt prachtig uitzicht en zaten we denk ik een kwartier lang ´waaaauw, woooh, ahhhh´.

Wederom werd er hier ook een soort fotoshoot gehouden. Samen het jaar begonnen mét vriend en samen het jaar eindigen, singel, lonely en weer helemaal vrijgezel. Dat beloofd wat in 2019 😉

Dinsdag 1 januari ging ik samen met Tessa naar de Koemarkt waar een klein feestje werd gehouden met Wolter Kroes. Het was niet helemaal wat we hadden verwacht dus besloten we lekker uiteten te gaan bij SENSO en hebben we ons heerlijk vol gepropt met sushi. Als ik het nu weer zie, bestel ik het liefst meteen weer sushi. Maar nee, dat is ook één van de dingen waar ik een beetje op wil letten. Niet teveel eten meer bestellen!!

img_8469

Woensdag was ik natuurlijk ook nog lekker vrij en heb ik een grote schoonmaak gehouden thuis en ben ik op de bank geploft samen met Brody. We waren echt zo lui.

img_8467

Ik heb trouwens ook echt zo iets lekkers ontdekt bij de AH: Oude kaas Zaanse mosterd salade voor op brood. Echt, eet het!!

img_8468

Ook kocht ik woensdag een geurtje voor mezelf (ja, die laat ik heel kinderachtig dan inpakken) en een nieuw notitieboekje, want ja daar had ik er nog maar duizend van. Ik ben echt zo verslaafd aan nieuwe notitieboekjes kopen, maar deze paste zo leuk bij m´n muur in de woonkamer.

img_8470

Donderdag en vrijdag moest ik weer aan het werk en waren die dagen echt slopend. Waar komen al die mensen soms allemaal vandaan?!
Dus eenmaal thuis gekomen vond ik wel dat ik iets lekkers had verdiend en ben ik een film gaan kijken op Netflix.

Zaterdag was ik weer vrij en heb ik echt bijna de hele dag geslapen. Echt heel erg. Om half zeven werd ik pas een beetje wakker en was ik natuurlijk helemaal verrot van het niks doen. Het was nog een hele wonder dat ik de kracht vond om te gaan koken. Daar ben ik trouwens echt trots op! Dat ik bijna elke avond gewoon voor mezelf kook. Dit keer werd het spinazie stamppot met een lekker eitje.
Na het eten kwam Tessa naar mij toe en hebben we de hele avond niks gedaan. We zouden misschien nog op stap gaan, maar dat werd hem ook niet meer. Liever lekker vlogs kijken en met de katten spelen en knuffelen haha.

De volgende dag moest ik gewoon weer aan het werk en is het gewone leven weer begonnen. Geen bizarre drukte meer bij Blom en gewoon weer normale dagen. Over iets meer dan een week heb ik lekker een weekje vrij genomen. Heb er nu al zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: