img_8616

Na drie dagen te hebben gewerkt vonden Esmeralda en ik het wel weer tijd voor een wijntje. We zijn even naar STOUT! geweest en hebben daar de hele avond gezeten met wat vrienden. Het was echt super gezellig en na die fles wijn was ik weer blij dat ik de volgende dag lekker vrij was haha.

img_8617

Omdat ik niet zo lekker wakker werd besloot ik mijn fruitmand maar eens goed te vullen. Nee, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. En ik kan je met trots zeggen dat er nu alleen nog maar 4 mandarijnen in liggen, goed hé?

Verder heb ik echt de hele dag gerommeld in huis. Ik had nog één verhuisdoos die ik moest uitpakken en kwam even tig notitieboekjes tegen. Verder besloot ik een leuk ´leeshoekje´ te creëren in mijn woonkamer. Hier ga ik natuurlijk nóóit van ze lang zal ze leven zitten, maar het ziet er wel gezellig uit haha.

img_8620

Ondertussen liep ik als een monster door huis met de 90´s op de achtergrond.

In de middag maakte ik even een lekkere lunch voor mezelf en ben ik op de bank gaan liggen. VOOR HET EERST KWAM BROOKIE WEER BIJ ME LIGGEN ❤ Na haar bevalling en de verhuizingstress lag ze alleen maar zielig in een hoekje en nu eindelijk kwam ze weer heerlijk bij me.

Nou, alle foto´s zijn weer op één dag gemaakt zie ik  haha. In de avond maakte ik een super lekkere bloemkoolgehakt schotel. Ja, ik stond er zelf ook helemaal versteld van. En dat zo uit mezelf he, zonder recept.
Ik ben lekker op de bank geploft en ben de eerste aflevering van ´Weet ik veel´ gaan spelen. Het eerste cijfer van dit seizoen is een 5 geworden dus de motivatie is weer helemaal TOP…

img_8625

Ook besloot ik deze week maar eens weer een keer onder de zonnebank te gaan liggen. Dat hele kleurtje van Curaçao is nergens meer te vinden helaas.

Vrijdag ben ik normaal ook vrij, maar er was een zieke dus kon ik een dagje extra aan het werk. Ik moet je eerlijk zeggen dat dit hele ´op mezelf wonen´ leventje even wat duurder is dan ik dacht dus hier en daar wat extra bijverdienen kan geen kwaad. In de avond trok ik dus lekker m´n sterretjes pyjama aan en ben ik met een wijntje de serie YOU gaan kijken. Om 02:00 had ik alle afleveringen er door heen gerost haha.

img_8630img_8631

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker en genoot ik weer even van dit leuke en mooie uitzicht, terwijl ik deze kant en klare smoothie opdronk van de AH. Geen idee of dit nou echt zo gezond is als dat ik denk, maar goed, klinkt gezond haha 🙂

img_8632

In de middag ben ik even naar wat leuke woonwinkels geweest en zag ik al deze leuke lampen! Ik weet nog niet welke ik wil, maar één van deze gaat het worden! Wat vinden jullie?

img_8633

Ook kocht ik een leuke poef voor bij m´n salontafeltje!

img_8634

Tijdens m´n middagdutje vond Brody het wel gezellig om even in m´n nek te komen liggen ❤

img_8635

Als avondeten maakte ik echt de goorste salade ever. Sla, avocado, tomaten, gebakken spek en BANAAN. Geen idee hoe ik het in m´n hoofd haalde om een banaan er doorheen te gooien, maar gadverdamme.

Zaterdagavond had ik afgesproken met Shirley, Tessa, Romy en Melissa en zijn we gezellig wat gaan drinken bij Brasa. Daarna zijn we nog eventjes doorgegaan naar de overkant. Heel laat maakte ik het niet, want de volgende dag moest ik gewoon weer aan het werk.

img_8638

Of, naja aan het werk… het was zo rustig dat ik al lekker om 2 uur weg kon en dat kwam mij wel mooi uit aangezien ik lekker kon gaan dweilen en EINDELIJK mijn wasmachine en droger werden gebracht!

Met bloed, zweet en tranen werd de wasmachine naar drie hoog getild door het vriendje van Jeltje en m´n stiefpa´tje. Oh, oh, oh.. eentje bijna nokkie, maar hij staat! En m´n wasdroger ook!  We hebben met z´n alle nog even gezellig wat Chinees gegeten en daarna ben ik non stop gaan wassen.

Nu is het ondertussen pas dinsdag en ben ik goed op tijd met m´n blog. Morgen moet ik aan het werk en heb ik na donderdag lekker vakantie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: