Weekly diary 4 (2019)

Ja, je ziet het goed. Weekly diary 4 (2019)!
Op deze manier is het voor mij makkelijker om terug te kijken 🙂

Maandagavond was ik teruggekomen uit Londen en had ik nog heerlijk een week vrij (dacht ik). Dinsdagnacht werd ik met super erge buikpijn wakker en had ik een lekker buikgriepje te pakken. En dat ook nog eens op m´n verjaardag, want ja ja, woensdag 23 januari ben ik 25 geworden!

img_0126

Feestelijker dan dit werd het jammer genoeg niet. Ik heb me nog nooit zo niet jarig gevoeld als dit jaar. Gelukkig kwam m´n lieve mama wel eventjes gezellig langs en heb ik een super leuke lamp gekregen voor boven mijn eettafel.

De volgende dag gebeurde er iets heel raars toen ik wakker werd en ging ik om acht uur in de ochtend al naar de supermarkt om ´gezonde´ boodschappen te halen. Dit soort buien heb ik áltijd als ik ziek ben. Dan wil ik opeens helemaal m´n leven veranderen en alleen nog maar gezonde dingen gaan eten. Dit lukt tot ik weer beter ben.

Dit was m´n ontbijt in plaats van een broodje chocoladepasta.

Ook had ik super lief een blender gekregen en ben ik weer smoothie bowls aan het maken. Dit vind ik altijd echt zo lekker!!!

img_0129

Verder ging ik meteen drastisch al m´n lades opruimen en heb ik al het snoep wat ik tegen kwam weggegooid. Heeft echt totaaaaaal geen zin, want nu heb ik trek in snoep en ga ik zometeen naar de winkel snoep halen haha.

img_0133

Omdat ik verder niets anders deed dan een beetje netflixen besloot ik ook maar even te kijken voor mijn reis naar Amerika! In september gaat mijn bonusbroer trouwen in San Diego en gaan we met de familie die kant op. IK KAN ECHT NIET WACHTEN. Ik heb mijn eerste verblijf geboekt in het Hilton hotel… jaaaaaaaa, queen Martha.

Vrijdag voelde ik me gelukkig alweer een stuk beter en ben ik m´n slaapkamer gaan schilderen. Ik ben er echt super blij mee en het oogt meteen veel warmer. Die lamp die er hangt was de lamp die ik cadeau heb gekregen voor boven de eettafel, maar ik vond hem ook wel hier leuk staan.

img_0138

Vrijdagavond ging ik nog uiteten voor m´n verjaardag en zijn we naar de Foodhallen gegaan in Amsterdam!

We begonnen met een goddelijke hotdog, daarna namen we nog wat sushi en als toetje nachos!

img_0141

Het hele weekend heb ik helemaal niks gedaan en ben ik als een kluizenaar binnen gebleven. Ik maakte een soort bioscoop in de woonkamer en ben een Harry Potter marathon gaan houden! ECHT, DOE DIT!! Dit was echt zoooo lekker.

In de middag hebben we lekker Macdonalds gehaald en dat opgegeten in bed.
Ik had zo een geluksmomentje hahah.

img_0144.jpg

Om de vakantie af te sluiten ben ik uiteten geweest bij La Casa en ben ik daarna weer verder Harry Potter gaan kijken. Moet er nog één en dan ben ik klaar!

Nu ben ik weer lekker aan het werk en vier ik aankomend weekend m´n 25ste verjaardag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s