Weekly diary 5 (2019)

 

Na maandag en dinsdag te hebben gewerkt lag ik voor pampus op de bank. Ik keek een documentaire over suiker met lekker wat zure matten in m´n mond haha. Ik hoopte dat het m´n ogen zou openen, maar nee. Ik vind snoep gewoon echt te lekker.
Ook kwamen voor het eerst Brody en Brookie tegelijk op m´n schoot zitten. Ik was echt zo blij en gelukkig op dit moment. Ik kon wel janken hahaha. Het zweet brak me alleen uit en m´n arm begon flink te tintelen, maar ach, maakte even niets uit 🙂

Omdat Brookie eerst nooit meer bij me lag en nu opeens wel kreeg ik een klein beetje de zenuwen en was bang dat ze misschien weer zwanger zou zijn en dat moet ik echt niet meer. Dus woensdag is ze dan eindelijk geholpen en kan ze geen kittens meer krijgen!
Omdat ik echt een zwak hart heb en dit echt te zielig vond wilde ik een stuk taart nemen om m´n verdriet weg te eten, maar god strafte me meteen. Dat werd maar een banaantje uiteindelijk!

Ook ging ik woensdag maar weer eens naar de kapper. Dit was echt even nodig na 1,5 jaar niet te zijn geweest. Ik ben echt te gierig voor de kapper en te lui. Ik zocht dus de dichtstbijzijnde kapper op en heb er van kwart over 10 tot half 2 gezeten. Wel héérlijk in een massagestoel.

IMG_0387

Oke, dit is niet de mooiste foto om het te laten zien haha maar dit was het resultaat! Een stuk lichter en een klein stukje eraf!

Donderdag na m´n werk ging ik even langs bij opa en Droppie
Opa besloot weer heerlijk te koken en liet de Chinees komen hahah. Tot half 12 in de avond hebben we heerlijk lopen kletsen en wijn gedronken!

IMG_0392

De volgende dag was ik weer heerlijk vrij en maakte ik een luxe ontbijtje voor mezelf met de blender! (en ja ik heb m´n sportlegging aan, gewoon voor het idee, verder wil ik het er niet over hebben hoe lang ik al niet gesport heb).

In de middag ging ik even het stadje in en zag deze super leuke, hoe noem je dit, bord met klemmetjes? Naja maakt niet uit, maar ik kwam dit tegen bij de HEMA en vond dit een super leuke manier om m´n cadeautje aan Lana te geven, want die was jarig twee weken geleden. Ik vond het zo leuk dat ik er ook één voor mezelf kocht voor op het toilet. Ik vond een passende foto van oma Leni als clown op de camping en heb er wat andere foto´s bij gehangen. LEUK HE! 🙂

Ik was lekker aan het frummelen en opruimen in huis en kwam toen strips tegen voor m´n gezicht. Dit heb ik altijdddd! Ik ben aan het opruimen, kom miljoen dingen tegen en loop opeens door het huis met of lippenstift op, felle oogschaduw, een masker of dus strips. Omdat ik toch zo lekker met m´n gezicht bezig was zag ik ook dat ik wel erg wit was dus ging ik even lekker onder de zonnebank.

Vrijdagavond had ik afgesproken met m´n beste vriendinnetje Melissa en zijn we wat gaan drinken bij Brasa. ´We maken het niet te laat hoor, want ik moet werken morgen om 9:00`… Nou dit was ik na één wijntje natuurlijk al vergeten en om half vier lag ik uiteindelijk in m´n bed.

Toch voelde ik me de volgende ochtend fris en fruitig en heb ik de werkdag overleefd. Ik ging snel naar huis, want zaterdagavond vierde ik nog m´n verjaardag voor de meiden. Samen met Tessa verbouwde we het hele huis en maakte we het een beetje feestelijk.

IMG_0405IMG_0404

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar ben altijd zo gelukkig en blij met m´n vriendinnen. Ik heb echt serieus de beste en leukste vriendinnen ❤ (slijm, slijm)
Als cadeau hadden ze super leuk een ballon gevuld met geld en verder hebben we de hele avond ´bacardipong´ gedaan haha.

IMG_0402IMG_0409

Na genoeg te hebben gedronken zijn we naar de Artiest gegaan (heel verassend) en besloten we nog even flink door te gaan. Het was super gezellig en heb echt gelachen!

IMG_0403

En uiteindelijk is niets lekkerder dan thuiskomen bij m´n lieve schatjes! ❤

Zondag had ik echt een mega luie dag en heb echt niks gedaan dan ff m´n huis rechtgetrokken en vlogs gekeken op de bank. Eigenlijk super zonde, want het was echt zulk mooi weer, maar ach, de zon zal nog wel vaker schijnen 🙂

Verder heb ik deze week een aardig rustig weekje, wat ook wel weer even goed is..
Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s