IMG_0664

Kijk wat een prachtplaatje ik tegen kwam toen ik onderweg was naar m´n werk maandag!

De afgelopen week heb ik een klein beetje te vaak thuisbezorgd besteld en moest ik mezelf weer even helpen herinneren wat m´n goede voornemens zouden zijn voor 2019, meer koken! Dus na m´n werk maakte ik een heerlijke pasta pesto.

IMG_0667

Nog een goed voornemen was minstens één boek uitlezen dit jaar en dat wil ook al goed lukken. Dit boek heb ik gekregen van Lana voor m´n verjaardag en heb hem al bijna uit. Voel me weer net 12 als ik in bed lig te lezen met m´n nachtlampje aan haha.

Woensdag was ik zoals altijd weer vrij en heb ik echt serieus he-le-maal geen reet uitgevoerd. Was weer eens te verliefd op m´n kat, dus maakte ik duizend foto´s.

IMG_0670

Ik was vroeger echt MEGA FAN van K-otic en kwam deze afspeellijst tegen op Spotify. Zo fout, maar ik ken echt nog alle nummers uit m´n hoofd.

AMXC3506

Dat ik deze foto online zet hahahah. Ons eerste K-otic concert. Maar oh wat was ik blij met m´n sterrenbroek net zoals Sita.

Woensdagavond ging ik gezellig naar Lana toe en hebben we één van onze lievelingsgerechten gegeten, spinazie stamppot!

Donderdag na m´n werk kwam Tessa en hadden we lekker pizza gehaald bij de Albert Heijn. Toen we onderweg naar huis reden kwamen we er alleen achter dat we veel meer zin hadden in patat dus besloten we ook nog even om snackbar te gaan bestellen….

Vrijdag was ik weer vrij en werd ik al super vroeg wakker en besloot er maar een iets actievere dag van te maken dan woensdag. Ik begon met een smoothie te maken voor mezelf en het huis een beetje schoon te maken.

Daarna ben ik ´Weet ik veel´ gaan spelen en haalde weer een heerlijke 5,4…..

IMG_0680

Zoals sommige van jullie wel weten ben ik echt fan van Ariana en d´r nieuwe album is echt net uit!! Ik heb echt de rest van de dag op de bank gelegen en ernaar geluisterd haha. Was weer erg actief dus. Ghostin is trouwens m´n favoriete nummer 🙂

In de avond kwam m´n vader gezellig bij mij eten en had ik pasta gemaakt met zalm! Daarna hebben we lekker op de bank The Voice gekeken. Het was super gezellig en eigenlijk weer één van de eerste keren dat ik alleen samen was met m´n vader na heel veel jaar ❤

Zaterdag moest ik weer aan het werk. Van de week kwam een klant deze donuts brengen, echt zo lief!!!

Na m´n werk kwam Tessa een wijntje doen en later ook Romy. Deze avond is echt helemaal uit de hand gelopen en lag ik pas super laat in bed en Tessa plotseling bij mij op de bank.

We waren zondag dan ook zo brak dat we besloten even een uurtje te gaan wandelen om frisse lucht binnen te krijgen. We hebben echt de hele zondag met elkaar doorgebracht. Wakker geworden, Subway besteld, gewandeld, eten gehaald, gekleurd, middagdutje gedaan, sushi besteld. Hele actieve zondag.

Ja, ja hij staat weer wat later dan normaal online, maar de reden maakt het echt weer goed, want………. PIXI DE KITTEN IS TERUG ❤ (volgende week uitgebreid verslag)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: