Maandagavond na m´n werk maakte ik een eigen recept. Beter kan ik dit nooit meer doen, want het was niet te kanen. Om het uiteindelijk weg te kunnen krijgen heb ik er wat Zaanse mayonaise overheen gegooid.

IMG_0917

Verder had ik mezelf voorgenomen om het deze week lekker rustig aan te gaan doen en heb ik elke avond in m´n badjas op de bank gehangen.

Woensdag was ik vrij en kocht ik een nieuw kleurboek bij de Bruna. Verder deed ik nog wat kleine boodschapjes en ben ik daarna lekker de hele middag thuis geweest. Sinds ik hier woon heb ik eigenlijk weinig behoefte om weg te gaan en vind ik het heerlijk om thuis te zijn met m´n katjes en Netflix ❤

IMG_0925IMG_0924

In de avond ging ik plotseling wat super leuks doen en dat was; PIXI OPHALEN!!!!
Zoals bijna iedereen weet was Brookie vorig jaar zwanger en kreeg ze vier gezonde kittens. Brody hebben we gehouden en Naamloosje, Panda en Pixi waren verkocht. Nu werd Nick van de week gebeld dat Pixi niet kon blijven wegens omstandigheden en moest er een nieuw huisje worden gezocht voor dit lieve katje. Onze hartjes smolten natuurlijk direct en besloot Nick om Pixi te nemen, aangezien ik onze andere twee katjes heb. DUS NU IS PIXI TERUG ❤ (het is echt nét Brookie)

Donderdag was het natuurlijk Valentijnsdag en ging ik bij Kirsten eten. Ze had de tafel super romantisch gedekt en na het eten zijn we Temptation Island gaan kijken! Heerlijk avondje was dit zo en romantischer kon het haast niet in m´n leven haha.

De volgende dag was ik weer vrij en had ik eigenlijk mijn weekend. Het was super lekker weer en kon voor het eerst m´n deuren helemaal opengooien. Ik trok lekker m´n korte broek aan en ben ik in het zonnetje gaan zitten samen met Brody. Echt zo een geluksmomentje was dit 🙂

IMG_0929

Ook word ik zielsgelukkig van dit soort dingen hahaha. Ik heb mijn decoratie op m´n toilet ietsjes veranderd en vind het helemaal leuk zo.

IMG_0936IMG_0935

In de avond kwamen Romy en Tessa een avondje kleuren. Ik ben begonnen in mijn nieuwe kleurboek en het doet me echt denken aan mijn oma. Mijn oma was echt gek op bloemen, tuinieren en creatief bezig zijn. Mis er nog steeds zo erg ❤
Verder hebben we alleen wat wijn nog gedronken en gingen ze dit keer op tijd naar huis. Ja, dit weekend werd even wat rustiger dan het weekend ervoor..

Zaterdag was ik nog steeds vrij en ging ik samen met m´n vader een middagje naar opa en Droppie toe.

IMG_0940

Een paar jaar geleden hadden we alle drie niet gedacht dat we ooit weer samen zouden zijn en daar liepen we dan hoor, een paar jaar later lachend door het park heen ❤

IMG_0942

Half vier in de middag kwam ik thuis en had ik nog helemaal NIKS gegeten. Ik besloot mezelf te trakteren op een FEBO maaltijd. Echt een varken, maar alles heb ik opgekregen hahah.

Zaterdagavond kwam mijn vriendinnetje Chantal op bezoek. We waren echt bestfriends vroeger op de middelbare school, maar je weet hoe dat gaat, je groeit uit elkaar en spreekt elkaar bijna niet meer. Zo jammer, want Chantal betekent heel veel voor mij. Gelukkig zijn we elkaar toch niet he-le-maal uit het oog verloren en hebben we dus de hele avond bijgekletst 🙂

IMG_0944

Zondag moest ik helaas weer aan het werk en maakte een heerlijk ontbijtje voor mezelf. Ik had gehoord dat in de ochtend heet water met citroen gezond voor je is, dus heb ik een stuk of tien citroenen gekocht, zodat ik ermee aan de gang kon gaan. Nou, je raad het natuurlijk al, die liggen goed weg te rotten in m´n koelkast op het moment.

Zondagavond sloot ik de week af met heerlijk wat sushi en een filmpje op de bank. Ben trots op mezelf hoe rustig ik me heb gehouden deze week haha.

Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: