NIEUWE INSTAGRAM (mynweekinphotos)

IMG_E1932

NIEUW INSTAGRAMACCOUNT
mynweekinphotos

Ja, ja, na een jaar al bezig te zijn met bloggen heb ik besloten een apart Instagram account ervoor aan te maken. Elke week trek ik nog steeds meer lezers aan en vind ik het leuk om er veel meer mee bezig te zijn dan ik al deed.

Ook weet ik dat niet iedereen die mij volgt op martjebeukerring erop zit te wachten dat ik voor mezelf telkens reclame maak haha. Met dit account hoop ik alleen de mensen de trekken en te informeren die het ook echt oprecht leuk vinden om te lezen, DUS: FOLLOW MY NEW ACCOUNT, waarop ik lekker ongegeneerd dingen plaats wat met mijn blog te maken heeft.

Het account heet: mynweekinphotos

Ja ik weet dat het Engels en Nederlands door elkaar is, maar je spreekt het gewoon uit als; mijn week in foto´s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s