Weekly diary 9 (2019)

IMG_1267

Maandag moest ik aan het werk en nam ik in m´n pauze een pannenkoek. Ik vind de pannenkoeken op het werk echt het allerlekkerst. Appel-spek is m´n favoriet!

Toen ik thuis kwam maakte ik, of warmde ik een Chinees tomatensoepje op en zat Brody lekker chillend naast me op de eettafel. Kijk die pootjes nou hahah 🙂

IMG_1270

Als ik moet werken moet ik altijd vroeg m´n bed uit en het eerste wat ik dan altijd doe is de tv aanzetten en het journaal kijken. Ik hoor de mensen nu meteen denken; JIJ?!?! Want ik ben wel de laatste persoon op aarde die het wat boeit wat er eigenlijk gebeurd, maar het doet me altijd denken aan vroeger. Dat als ik uit bed kwam en naar beneden ging al-tijd de tv aan stond.

IMG_1271

Dinsdag na het werk besloten we nog even een wijntje te drinken ergens op het terras. Steenkoud, maar overdag was het zulk lekker weer dat we volgens mij dachten dat het meteen een zwoele zomeravond zou zijn.

Deze hele dinsdagavond liep helemaal uit de hand en het voelde eventjes aan als weekend. Nooit. Meer. Naar. Huis.

IMG_1275

De volgende dag was ik thank god vrij. Ik kon niet meer. Ik had meteen alweer spijt van de avond ervoor en bedacht me meteen weer waarom ik ook alweer twee weken niet uit ben geweest. “Omdat ik het zo lekker vind om op m´n vrije dag gewoon fit te zijn”….

IMG_1276

Nadat m´n moeder om half 10 voor de deur stond en langs, kwam met een gebakje wat ik écht niet door m´n strot kreeg, vond ik de energie om me weliswaar aan te kleden.
Ik had met Romy afgesproken om lekker van het weer te genieten, al kon ik alleen maar denken aan m´n bed haha.

We gingen gezellig naar Volendam en hebben op het terras gezeten en wat gegeten. Zoals je ziet ging ik weer voor de vertrouwde kroketten en frieten en bestelde ik twee drankjes in één keer. Klein beetje nadorst.

IMG_1280

Hier wil ik ooit nog eens een fotoshoot houden samen met Tessa. We hadden zo een leuk idee in London, maar konden geen goede spot vinden. Dus binnenkort..

Toen ik thuis kwam wilde ik heel graag eigenlijk de muur gaan schilderen bij de eettafel. Maar ik wist niet zo goed wat voor kleur en heb het toen toch maar niet gedaan.
Heeft er iemand tips of leuke ideeën voor mijn muurtje?

In de avond maakte ik m´n lievelings stamppot klaar (spinaziestamppot) en ben ik de hele avond op de bank gaan liggen. Ik heb de documentaire gekeken van Lady Gaga, ik vind haar echt ZO leuk!

IMG_1286

Het is trouwens EINDELIJK weer licht als ik klaar ben met werken. Ik kan echt zo niet wachten tot het weer echt zomer is!

IMG_1287

Lijkt echt net diarree wat er op m´n rijst ligt haha, maar ik had weer heerlijk gekookt voor mezelf donderdagavond. Ook ben ik echt verslaafd aan augurken (en nee ik ben niet zwanger).

IMG_1288

Ik hou echt zoooooo veel van deze kleine beestjes ❤ Maar dat was natuurlijk al algemeen bekend, aangezien ik nergens anders meer foto´s en filmpjes van maak.

Vrijdag moest ik extra werken, maar was ik lekker op tijd klaar. Ik zou uiteten gaan met m´n vader en opa dus had ik alle tijd om me klaar te maken. Ook hield ik even een ongegeneerd een fotoshoot van mezelf via snapchat. I LOVE THE FILTERS.

IMG_1292IMG_1293

Nadat al die lokken van me in de krul zaten en ik eindelijk een outfit had gevonden belde m´n vader op dat alle restaurants vol zaten en ze richting mij kwamen. HEB IK DAT. Dus daar ging m´n haar weer in een knot en trok ik  m´n pyjama aan. Droppie kwam ook mee en zij en Brody zijn echt zo leuk en schattig samen. Brookie moest er overigens niks van hebben en heeft de hele avond onder de bank gezeten.

IMG_1294

Papa had heerlijk sushi besteld en opa had een bordje rijst zoals je kunt zien hahah 🙂

Zaterdag was ik vrij en voelde me top fit aangezien ik niks had uitgespookt verder op de vrijdagavond. Vroeger dat ik met Kim woonde in Amsterdam maakte ik altijd heel vaak zelf croissantjes en dan met kindermaxi erin. Echt, GODDELIJK! Dus na een hele lange tijd maakte ik het weer eens en het is echt zo lekker!!! Doen, doen, doen.

IMG_1298

Ook jongens, heb ik mij zaterdag uitgeschreven bij de sportschool.
HAHAHAHAHA.
Zoals je ziet heeft dit goddelijke lichaam geen sportschool nodig. Nee, oke, ik heb het wel nodig, maar ik ga gewoon niet. Ik heb het geprobeerd (voor de honderdste keer) en heb weer gefaald.

Dit heb ik meteen even gevierd op het terras met een wijntje erbij!

IMG_1300IMG_1306

Ik zat bij Metzo in Haarlem en dit was echt super lekker! Echt een aanrader!

IMG_1299

Ook glipte ik even een woonwinkel binnen en zag de eettafel van m´n dromen. Ik wil later echt graag een ronde eettafel. Maar ja, Mart, droom maar lekker verder want de tafel was niet te betalen.

IMG_1310

Zaterdagavond belande ik weer saai op de bank en heb ik lekker gecandycrusht. Echt, ik ben weer helemaal verslaafd 🙂 Zondag moest ik weer werken en heb ik verder helemaal niks meer gedaan.

Nou, heb ik m´n best gedaan of heb ik m´n best gedaan?
Tot volgende week ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s