Weekly diary 10 (2019)

IMG_2105

Vorige week had ik me weer bedacht dat ik wel even weer wat gezonder mocht gaan leven, aangezien ik telkens vaker de opmerking krijg dat ik best wel wat voller ben geworden dan normaal. Bedankt allemaal hoor. Haha, nee zelf zie ik natuurlijk ook wel duidelijk een verschil met een paar jaar geleden. Maar wat wil je ook? Als je elke week friet vreet en lekker wegrot op de bank. Dus maandagavond maakte ik een heerlijke geitenkaassalade en nu ik zo verder de foto bekijk snap ik niet wat de zeezout boter en de wijn er doet. Maar goed, het begin is er.

IMG_2106

Dit doet Brody echt elke ochtend als ik mij ga opmaken. Lekker bij me rondsnuffelen ❤

IMG_2107

Dinsdag op m´n werk kreeg ik deze roos van een vaste klant! Zo lief!

IMG_2108

Dinsdagavond had ik een soort van mental breakdown. Als je goed kijkt zie je de mascara nog zitten op m´n badjas hahaha. Ik kan er echt heel slecht tegen als ik geen controle heb over bepaalde dingen of als dingen mij tegenvallen en niet helemaal zijn of gaan als hoe ik had gedacht, dus heb ik even een potje gejankt. Gelukkig heb ik dan echt de aller liefste moeder die ik dan op kan bellen en mij altijd weet te helpen. Ook heb ik heel veel aan mijn opa en samen wisten ze mij wel weer rustig te maken (dramaqueen on another level).

Om m´n gedachten even op nul te zetten ben ik dus op de bank gaan zitten met een wijntje en ben ik, ja ja, voetbal gaan kijken. DÈ wedstrijd waar iedereen daarna over sprak. Ik heb verder echt vrij weinig met voetbal, maar zelfs ik vond dit wel leuk. En Brody ook!

IMG_2111

De volgende dag voelde ik me gelukkig weer een stuk beter en had ik heel goed nieuws gekregen, waardoor mijn dag eigenlijk niet meer stuk kon! Ik zat dus vol met energie en begon lekker vroeg aan mijn blog.

Omdat ik soms toch wel veel lezers kan hebben, besloot ik een aparte Instagram te maken voor mijn blog (mynweekinphotos). Hierop kan ik lekker volop reclame maken en alleen de mensen aantrekken die ook oprecht geïnteresseerd zijn. Ook heb ik natuurlijk nog steeds mijn persoonlijke Instagram (martjebeukerring), waarop ik m´n heerlijke gênante fotoshoot foto´s op plaats. Kijk trouwens ook echt hoe ik de foto´s van mezelf heb gemaakt voor m´n nieuwe Instagram. Ik was hier echt een uur mee bezig om de juiste setting te krijgen haha.

 Als lunch maakte ik deze héérlijke salade met:
gemengde salade
1 gekookt ei´tje
gebakken spek
komkommer
krokante kip
honingmosterdsaus
Super makkelijk en echt zo klaar!

Verder heb ik lekker op de bank gelegen en kwamen beide katjes bij me liggen ❤
Ik zag dat één van mijn lievelings films op Netflix stond en ben die gaan kijken! BURLESQUE

IMG_2121

Ik slaap echt elke nacht met een konijnknuffel en neem die zelfs altijd mee op reis. Hij heet Hangoor.

Toen ik donderdagavond onderweg naar huis was kreeg ik een Appje van m´n vader of ik mee wilde eten bij opa. En dat wilde ik natuurlijk wel.
We zijn heerlijk Chinees gaan eten. Sinds kort heeft m´n opa besloten het huis te gaan verkopen en ga ik deze zolder zo missen waar m´n oma altijd op aan het rommelen was en ik altijd sliep 😦

Vrijdag was ik vrij en ging ik naar m´n ex collega/huisgenoot, maar nog steeds één van m´n beste vriendinnen, Kim
ZE IS ZWANGER en ik ben echt te enthousiast. Ik kon maar niet stoppen met naar d´r buik te kijken en kan niet wachten tot het kleine grietje er is!

Thuis hield ik een grote schoonmaak en ben ik weer lekker op de bank geploft.

IMG_2131IMG_2132

In de avond maakte ik weer een super lekker en makkelijk gerecht. Ik eet tegenwoordig niets anders meer dan die krokante kip van de Albert Heijn hahah.
Ken je die Macwrap van de Macdonalds? Nou zo smaakte dit! Op de foto zie je eigenlijk precies wat je nodig hebt 🙂

IMG_2134

Vrijdagavond heb ik voor het eerst in m´n leven een thriller gekeken en ook afgekeken. The Boy heette die. Op zich best een leuke film!

Zaterdagavond ging ik met Romy en Tessa bij Kirsten eten. Als verassing had ze voor ons een diner gemaakt met als inspiratie de Macdonalds. Dat is nou een vriendin voor het leven! Als voorgerecht kregen we carpaccio, als hoofdgerecht een hamburger/kipnugget menu en als toetje M&M ijs en een crêpe met aardbeien en nutella. ECHT ZO LEKKER!
Na het eten zijn we nog even op stap gegaan ❤

IMG_2138

Ik was zaterdagnacht best vroeg thuis dus werd fris en fruitig wakker op de zondag. Ik maakte, zoals je ziet, een lekker ontbijtje voor mezelf.

IMG_2140

Omdat ik best een pittig weekje tegemoet ging besloot ik zondag echt he-le-maal niks te doen. Ik verplaatste m´n matras weer naar de woonkamer en ben de serie Queen of the south gaan kijken. Ik vind deze serie zoooooo leuk en was zondagavond 9 afleveringen verder. Buiten regende het keihard dus dit voelde echt als een heerlijke zondag.

De komende week moet ik er even tegen aan op het werk, maar dat is helemaal niet erg, want dat op jezelf wonen is ook niet gratis haha.
Verder ga ik ook voor het eerst naar Ajax, volgende week hier meer over!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s