Soms als ik heb gewerkt blijf ik nog even zitten met een wijntje aan de bar. Heerlijk, maar daardoor heb ik altijd als ik thuis kom geen zin meer om te koken en eet ik iets simpels zoals dit bijvoorbeeld haha.

IMG_2331

Dinsdagavond ging ik mijn stoel reserveren naar Amerika (Los Angeles, San Diego) toe! In September heb ik een bruiloft daar van mijn stiefbroer, ik heb daar echt zo een zin in! Omdat ik niet zo goed wist met wie ik naar Amerika moest gaan hebben mijn moeder en ik besloten dat ik voor 1,5 week bij hun in de hotelkamer ga en ik dus in m´n eentje een vlucht neem (ik ben daar echt nu al zo zenuwachtig voor, want dat word de eerste keer dat ik in m´n eentje ga vliegen en dan meteen ook zo lang met overstappen). Ik ben voor de achterste stoel gegaan zodat er zo min mogelijk mensen mij kunnen gaan irriteren hahaha.

 

Woensdag was ik weer zoals gewoonlijk vrij en was het echt kut weer. Ik werd lekker vroeg wakker en ben meteen begonnen aan m´n blog. Ik kreeg echt super veel leuke reacties over mijn vorige blog, dus ik ben helemaal blij. Als ik bezig ben aan mijn blog zet ik altijd de afspeellijst ´Koffiehuis´ aan op Spotify. Dit is één van m´n lievelingsnummers. Erg dramatisch nummer haha.

IMG_2334
Donderdag, vrijdag en zaterdag moest ik werken en zou ik lange dagen maken dus maakte ik het mezelf makkelijk met avondeten. Ik haalde lekker 3 kant en klaar maaltijden.

Mijn nummer 1 verslaving is op het moment mayonaise, waardoor de kleine tube van de Zaanse mayonaise te klein is geworden. Dus dit keer ging ik maar voor de fles, echt véél beter. Ik maakte een lekkere lunch voor mezelf met filet american en tonijnsalade en ben wat vlogs gaan kijken. Op het moment vind ik Claire Lucia het leukst om naar te kijken, want zij leeft op het moment in New York en ik wil daar echt zoooooooo graag heen!

Woensdagavond ging ik echt iets heel leuks doen. Een collega had een seizoenkaart over voor Ajax en kon ik dus een keertje mee. We aten eerst even de aller lekkerste cheeseburger bij Blom. Echt, als je er nog nooit bent geweest, ga die burger eten of een gerecht met onze hamburgersaus. DIE IS ZO GODDELIJK!

Nou daar was ik dan! Ik vond het echt zo veel leuker dan ik had verwacht. Die hele sfeer en al die gekke mensen hahaha. Ja, dit was voor herhaling vatbaar 🙂

IMG_2344

Kijk nou wat een bolletje het toch is.

Zaterdagavond ging ik naar het feest Crazyland. Het thema was burlesque moulin rouge. Nou heb ik niet wat aangedaan in de kleure ´rouge´. Maar goed, bij dat feest is het volgens mij meer hoe bloter, hoe beter. Dit werd uiteindelijk mijn outfit! Nog best bescheiden toch?

IMG_2348IMG_2349

Het was echt super gezellig, maar omdat ik uiteindelijk best wel moe was van al die lange dagen werken besloten we al lekker op tijd naar huis te gaan en lag ik al netjes om 5 uur in m´n nest in plaats van 8 uur ofzo 🙂

Zondag was ik vrij en moet je nou kijken, dit poepie ligt er toch heerlijk bij ❤

Volgende week werk ik weer een stuk minder en heb ik genoeg leuke dingen op de planning! Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: