Als aller eerst: OH MIJN GOD, toen ik m´n statistieken ging bekijken. Sinds ik een aparte Instagramaccount heb aangemaakt voor mijn blog schieten ze omhoog en heb ik de 5000 bezoekers bereikt!!! HOI ALLEMAAL :), allemaal, allemaal. Nog effe en ik begin kapsones te krijgen haha. Maar super leuk ❤

IMG_2554

Deze week bestaat vooral uit gezond eten. Echt typisch mij hoor. Me net uitgeschreven bij de sportschool en nu vind ik mezelf te dik en wil ik gezond eten en sporten. Word soms zo moe van mezelf.

Maandagavond had ik afgesproken met Tessa en bestelden we sushi, zo verassend. We kijken op het moment Temptation USA en als je het mij vraagt is dit echt tienduizend keer leuker dan de Nederlandse Temptation. Veel meer overdreven, veel meer drama en dat is waar het om gaat toch? Dus ga het echt kijken!

Omdat ik in een lunchroom werk en ik alles mag eten wat we er verkopen is het nog best lastig om de gezonde dingen te kiezen. Ik hou zo veel van de broodjes filet american, maar toch is het me gelukt. Ik neem vanaf nu zelf elke keer crackers mee en eet in m´n tweede pauze bijvoorbeeld een salade. Gezond hé? 🙂

IMG_2562

Als ik thuis kom is het eerste wat ik doe m´n badjas aantrekken. Echt, ik leef in dit ding. Tegenwoordig slaap ik er ook in hahah. I love mijn badjas ❤

Dinsdagavond had ik het weer even zwaar en miste ik m´n oma super erg. Ja, het begint er op te lijken dat dinsdagavond m´n jankavond tegenwoordig word hahah. Nee, maar iedereen weet dat iemand verliezen altijd moeilijk blijft en m´n oma betekende gewoon echt heel veel voor mij en wist serieus echt ALLES. Ik mis het om m´n leven te delen met haar en naar haar adviezen te luisteren. Nu besef ik pas hoeveel invloed ze op mij kon hebben. Om mezelf een beetje te troosten op zulke avonden schrijf ik brieven naar haar en doe net alsof ze dan meeleest. Echt, oh mijn god, zo zweverig als ik hier echt over na ga denken hahaha.

WOENSDAG: even een outfitcheck met m´n schat ❤

IMG_2567

Ik was heerlijk vrij zoals altijd en ben in de ochtend gaan stemmen. Eigenlijk heb ik er vrij weinig verstand van, maar m´n oma stuurde een lief Appje dat ik moest gaan stemmen, dus heb ik netjes geluisterd 🙂

Woensdagmiddag ging ik naar m´n moeder toe. Ik was nog geen één seconde binnen of ik ben op de bank geploft en drie uur lang in slaap gevallen haha. Sorry mam..

IMG_2576IMG_2575IMG_2574

Toen ik eenmaal uit mijn coma ontwaakt was zijn we samen naar de lammetjes gegaan. M´n moeder geeft één lammetje de fles, echt zo schattig!

En kijk wat ik bij m´n moeder vond in de koelkast!!! Het was liefde op het eerste gezicht.

IMG_2579

De volgende dag moest ik weer aan het werk en bleef ik nog even gezellig nazitten aan de bar met een wijntje. MAARRR…. voor het eerst smaakte het me niet en had ik na één slok genoeg. Ik maakte natuurlijk weer een link met het gezond eten en toen steeg het even helemaal naar m´n bol (zo zeg je dat toch?)

Ik ben meteen naar huis gegaan en besloot thuis te gaan sporten. Echt, je had het moeten zien. Na twee keer op en neer springen kreeg ik al geen lucht meer en werd ik overvallen door een gigantische hoestbui. Na even een glaasje water drinken ging ik weer door en struikelde bijna over één van de katten. Het werd me ook niet gegund zoals je hoort, dus ben ik gestopt. Wel was ik echt gesloopt van die 12 minuten.

Ik ben uiteindelijk maar op de bank geploft en filmpjes gaan kijken over gezond eten. Het kanaal van Marloes (optimavita) is echt top! Ze heeft super veel en makkelijke tips en zo heb ik een gezond boodschappenlijstje in elkaar weten te flansen.

Dus je raad het al, de volgende ochtend werd ik tot m´n grote verbazing weer gemotiveerd wakker en heb ik m´n sportkleren onder het stof vandaan gevist. Ik had zelfs nog een sportvestje dus ben ik een rondje gaan hardlopen. Buiten. Door de mist. Wéér dacht ik dat ik dood ging, maar ik was echt zo trots op mezelf.

IMG_2593IMG_2594

Na het hardlopen ben ik meteen naar de Albert Heijn gegaan en is het me gelukt om zonder snoep thuis te komen! Ik maakte een heerlijk ontbijtje voor mezelf en was helemaal voldaan (voor de rest van de maand).

IMG_2595

Tegenwoordig ligt Brody er zo bij als ik ga douchen, zo lief….

Om 11 uur had ik met opa afgesproken (moet je nagaan dat ik al dat andere voor 11 uur heb uitgevoerd haha). Sinds kort heeft hij een nieuw huisje en het was echt super leuk! Daarna zijn we lekker op het terras geploft bij Zomaar en hebben we wat gegeten ❤

IMG_2603IMG_2604

Zaterdag na het werk kwamen de meiden gezellig bij mij pizza en wijn avond houden! Dit was echt zooooo gezellig!! Om toch nog maar een béétje gezond te blijven ging ik voor de geitenkaaspizza.

IMG_2605

Tessa heeft vooral de hele avond bij Brody op de grond gelegen.

IMG_2607

Het was zo gezellig dat we zijn doorgegaan naar de Artiest. Deze avond is echt helemaal uit de hand gelopen, maar het was het waard. Een avondje voor in de boeken ❤

Al sinds ik hier woon wil ik een plant en die heb ik eindelijk zondag gehaald. M´n woonkamer voelt meteen huiselijker aan en vooral als het donker is en ik m´n kaarsjes aan heb is het zo gezellig! Ben helemaal blij!

Het gezond eten wil nog steeds goed lukken, dus het word tijd dat ik een weegschaal ga aanschaffen zodat ik ook werkelijk vooruitgang kan gaan zien. Oh jongens, ik word zo gek als er niks af is haha. Volgende week mijn antwoord hierop!
🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: