Goedemorgen, middag, avond. Deze week de blog een dag eerder aangezien ik ziek thuis zit en tijd over heb 🙂

IMG_2831

Ik kreeg laatst de vraag wat ik allemaal in m´n kwark of yogurt gooide. Nou dit dus. Volgens mij is dit wel áárdig gezond. Tenminste dat denk ik aangezien het vet duur was. Maar het is super lekker en zit er altijd goed van vol.

IMG_2832

Maandag en dinsdag moest ik werken en ja, zoals je ziet waren het best drukke dagen hahaha.

Ik probeer nog steeds gezond te eten en maakte serieus echt één van de lekkerste salades die ik ooit had gegeten. Ik was helemaal trots op mezelf.
WAT HEB JE NODIG:
Gemengde salade
Snoeptomaatjes
Komkommer
Avocado
Kip
Pesto
Kookroom
Hüttenkäse
De kookkunsten van Martha
(Kijk de vorm van dit lijstje, knap he?)

Echt, maak het, want het was echt zo lekker! De kip even bakken met pesto en kookroom en dan bij de rest gooien. Zo makkelijk!

IMG_2835

Ik heb weer een nieuw lievelingsliedje. Echt, ik hou van dit nummer.

Brookie wordt langzaam weer de oude en ligt tegenwoordig weer wat vaker bij me of naast me. Die kleine wordt dan echt zo jaloers, echt zo grappig om te zien. Kijk dat koppie ook echt van; ´wát doe je op mijn plek?´ en ja hoor, hoe lief Brook dan is geeft ze haar plaats weg ❤ Poepies.

IMG_2839

Woensdag was ik vrij en werd ik al om acht uur wakker. Ik begon meteen aan een grote schoonmaak in huis. Héérlijk. Ik hou dus echt van schoonmaken. M´n moeder zal me nu wel uitlachen nu ze dit leest, maar het is echt zo. Lekker rommelen en tutten in m´n huis, lekker poetsen, oh oh oh ik hou er van. Het enige wat ik echt K*T vind is de kattenbak.

Om negen uur was alles al spik en span en wist ik niet meer wat ik verder met m´n dag aan moest. Ik heb namelijk een soort challenge met mezelf om zo min mogelijk geld uit te geven en om dat makkelijk te maken kom ik de deur gewoon niet uit hahah. Maar het was zulk lekker weer dus besloot ik gewoon maar even een rondje te lopen door het centrum en even naar de Kwantum en Leen bakker te gaan. Héél gevaarlijk. Ik wil namelijk al een hele tijd allemaal nepbloemen in een vaas op m´n eettafel en kwam ik deze bloemen tegen bij de Kwantum. ZO MOOI! Maar het is me gelukt. Ik kwam met niks thuis 🙂

IMG_2843IMG_2842

Ik moest nog ontbijten en verwende mezelf met wat aardbeien! Natuurlijk werd er eerst weer een hele fotoshoot gehouden van mijn maaltijd. Is het geen plaatje?

De rest van de dag heb ik lekker tv gekeken, een lekkere tosti voor mezelf gemaakt en genoten van het moment dat Brookie heerlijk met me kwam knuffelen ❤

 

IMG_2848IMG_2849IMG_2850IMG_2851

Al weken had ik zin in burrito´s en woensdagavond ging ik het dan eindelijk maken! Mexicaans eten vind ik altijd super lekker dus probeerde ik er iets van te maken. Voor de eerste keer was het prima gelukt, alleen mocht er wel wat meer vulling in dan alleen gehakt hahah.

Donderdag na het werk kwam Tessa weer Temptation USA kijken. Allebei zaten we met tranen op de bank te kijken hoe ons beertje z´n hart luchtte bij z´n vriendin. Dit was echt zooooo zielig. We kunnen nu al niet wachten tot het morgen is, de aller aller aller laatste aflevering!!!

Vrijdag was ik weer heerlijk vrij en hoorde ik al om negen uur in de ochtend veel mensen beneden in mijn straat. Toen ik uit m´n raam keek zag ik dat er een markt was en had ik even een klein geluksmomentje. De zon scheen en dit zag er zo gezellig uit beneden! Zo blij nog steeds met de plek waar ik woon 🙂

Ik at snel weer mijn ontbijt op en besloot weer een rondje buiten te lopen in het zonnetje en wat boodschapjes te halen.

IMG_2857IMG_2860

Vrijdag voelde ik al een beetje een zere keel opkomen en haalde wat vitamines in huis. Ik ben non stop aan de gember thee gegaan en heb lekker in het zonnetje mijn mango opgegeten. Volgens mij word het in de zomer zo heet in huis. Ik hield het nu al niet uit in het zonnetje.

Opeens kreeg ik een ingeving dat ik nog een bon had van de zonnebank en ging ik even 18 minuutjes naar Curaçao. Toen ik thuis kwam maakte ik een wrap voor mezelf als lunch en nam ik mijn smoothie.

IMG_2859

De rest van de middag ben ik gaan netflixen. Ik ben pas geleden begonnen aan de serie ´overspel´. Echt een aanrader!

Vrijdagavond ging ik bowlen met Romy, Melissa en Tessa. Vorige keer kon ik er niks van en dit keer precies hetzelfde. Al gooide ik wel de eerste strike van het spel 🙂 Waren ook meteen de laatste pionnen die ik omgooide hoor. Ik eindigde als laatste jammer genoeg, maar het was wel gezellig. Je kan ook niet in alles goed zijn….ghehe.

De volgende dag moest ik weer aan het werk, maar voelde me met het uur beroerder worden. Gelukkig kon ik op tijd naar huis en ben ik m´n bed ingedoken, terwijl de rest van de wereld lekker op het terras zat. Ik zou zaterdagavond gaan eten met papa en Jeltje en wilde graag daarbij zijn, omdat dat super lang geleden was. Ik hoopte dat m´n dutje zou helpen en gelukkig..

IMG_2870

Ik wist mezelf uit bed te hijsen en maakte me klaar voor een gezellig familie avondje ❤ Ook echt lekker die borstel zo hahaha, nog iemand die te lui is om de haren eruit te halen?

We gingen kaasfonduen bij de Witte Swaen in Broek in waterland. Het was echt heel gezellig!!! Aangezien Jeltje en papa echt twee gekken bij elkaar zijn had ik me er al op voorbereid dat ik om de minuut zou moeten zeggen: ´doe normaal, doe normaal, doe normaal.´ Maar dat viel reuze mee. Dat hoefde maar één keertje toen Jelt als grap iets wilde gooien op papa en dat uiteindelijk door de hele zaak heen vloog haha. We hebben heerlijk gegeten en het was echt weer als vanouds ❤

IMG_2877

Eigenlijk had ik na het kaasfonduen afgesproken met de meiden om op stap te gaan, maar besloot toch maar om thuis te blijven. Ik voelde me nog steeds niet lekker en ben lekker in m´n badjasje op de bank geploft.

IMG_2879

Zondag was het raak en werd ik met koorts wakker. Ik heb bijna de hele dag geslapen. Om vijf uur bedacht ik mezelf toch maar dat een douche misschien wel even zou helpen. Voor de meiden met lang haar heb ik echt een gouden tip. Doe dit in je haar voor je, je net gewassen haar gaat borstelen. Ik kan echt niet meer zonder. Je glijd er zo doorheen en hebt niet meer last van klitten! Daarnaast ruikt het ook nog eens super lekker 🙂

IMG_2880

Zondagavond had ik echt de kracht niet om te gaan koken en besloot ik wat eten te bestellen op thuisbezorgd. Ik kwam erachter dat als je een account aanmaakt je kan zien hoeveel bonuspunten je al hebt gespaard!! Ik had er al 600! Die punten kun je inruilen voor kortingsbonnen bijvoorbeeld voor de HEMA, Van der Valk hotels of Riviera Maison. Voor 200 punten kon ik korting krijgen op een bestelling bij Thuisbezorgd dus ging ik daarvoor. Ik bestelde wat sushi en ging op tijd naar bed!

Ik wilde maandag eigenlijk gewoon gaan werken, maar heb de hele nacht lopen spugen en werd alleen maar zieker en zieker dus zit ik nu een paar dagen thuis. Nog steeds voel ik me niet heel veel beter, maar hoef pas donderdag weer aan het werk dus hoop ik dan wel weer beter te zijn! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: