IMG_3346

De nacht van zondag op maandag werd ik opeens midden in de nacht wakker en moest naar het toilet rennen om alles er even goed uit te gooien. Ik voelde me natuurlijk al de paar dagen ervoor ziek worden en dat had even flink goed doorgezet.

Omdat ik zondag ook al de hele dag thuis had gelegen probeerde ik maandag wel een frisse neus te halen. Toen ik thuis kwam probeerde ik deze twee crackers te eten, maar tien minuten later lag alles weer in het toilet. Ik moest er maar even mee dealen dat ik echt ziek was en heb de hele dag in bed gelegen.

Dinsdag ben ik ook nog ziek thuis gebleven. Gelukkig voelde ik me aan het einde van de dag wel iets beter en heb lekker vanuit huis in het zonnetje gezeten en m´n nageltjes gelakt.

Na dagen bijna niks te hebben gegeten had ik echt zo een trek in macaroni. Vroeger was dit echt m´n lievelingseten. Ik denk eigenlijk nog steeds wel, maar dan alleen die van m´n vader, dus pap? Wanneer kom je weer eens lekker voor je lieve dochter koken? 🙂

IMG_3356IMG_3358IMG_3359

Woensdag was ik ook nog vrij en had ik twee pakketjes binnen gekregen van bol.com! Hun service blijft altijd zo fijn. Dinsdagavond besteld en woensdagochtend stonden ze al voor m´n deur. Voor de katjes had ik een iets grotere kattenbak besteld mét deksel. Ik ben er echt super blij mee en m´n huis ruikt een stuk frisser!
Ook had ik een weegschaal besteld. Ik heb altijd gezegd: ´Mart, als je boven de 60kg komt te wegen is het gedaan met de frieten en kroketten.´ En ja hoor, toen ik bij Kim na maanden op een weegschaal stond schrok ik me dood en ben ik non stop aan de crackers gegaan en heb ik…. één keer.. gesport haha. Ik sprong meteen op dat ding en zoals je ziet… is het gelukt! (nu ben ik natuurlijk wel ziek geweest en heb ik ongeveer 6 kilo eruit gespuugd).

Overdag hield ik eindelijk al m´n eten binnen en heb ik héérlijk genoten van m´n mandarijntjes, geklutst/gekookt ei´tje en de roti rol. Ook heb ik weer een uitdagende challenge voor mezelf bedacht en dat is twee liter water drinken per dag. Om dit iets makkelijker te maken heb ik een 1 liter fles gekocht en die vul ik dus twee keer. Het idee was weer érg leuk, maar dit heb ik natuurlijk precies twee dagen volgehouden..

Ik had ook een hele leuke ´kookvideo´ gemaakt hoe ik dit ei´tje heel goed heb geklutst met roomboter, zout en ei, maar ik schaam me toch te erg en kan m´n eigen gezicht en stem niet uitstaan hahah. Maar geloof mij, dit is super lekker als een tussendoortje!! Het ziet er echt goor uit, maar dat is het niet.

In de avond kwam Tessa de finale van Temptation USA kijken of met Brody knuffelen. Het is maar hoe je het bekijkt. Voor mij kwam ze in ieder geval niet, dat is één ding wat zeker is hahah.

Donderdag kon ik eindelijk weer aan het werk! Het liefst had ik meteen die hele bak filet american leeg gelikt, want dat mis ik echt als ik een paar dagen er niet ben, maar ik wist me sterk te houden!

IMG_3373IMG_3374

In de avond had ik met Jeltje afgesproken en ging ik Mexicaans koken. Ik hou echt van deze foto´s die ze heeft gemaakt. Heerlijk met m´n kindertjes ❤

IMG_3375IMG_3376

Het was echt super gezellig en lekker natuurlijk! Keukenprinses blijf ik toch af en toe.. 🙂

Vrijdag was ik weer heerlijk vrij en eindelijk ook weer een keertje met Romy! We zijn meteen heerlijk op het terras geploft en hebben even goed bijgepraat. Ik mis deze dagen zo erg samen met Room. Elke woensdag waren we samen vrij en deden altijd iets leuks. Maar ach elk nadeel heeft zijn voordeel. Ik hou een heleboel geld over 🙂

Door het lekkere weer had ik zin om bloemen te kopen, kijk nou hoe mooi ze zijn!

Ik wil uiteindelijk nog een plank aan de muur hangen bij m´n eettafel en daar leuke fotolijstjes op neerzetten. Toevallig vond ik deze twee super leuke lijstjes bij de Blokker voor maar 2,50 in totaal! Ook viel mijn oog op dit gouden mandje bij de HEMA voor maar 4,-! Koopjes, koopjes!

Ik vond het mandje uiteindelijk wel een leuke fruitschaal!

IMG_3386IMG_3387

Ik ben altijd bezig met m´n huisje te veranderen en het zo praktisch mogelijk in te richten. Ik kan echt uren op Pinterest zitten en manieren tegenkomen hoe je dingen heel praktisch kan opruimen en of gebruiken. Ook hou ik er van als er een rust is in m´n huis. Tegen rommel kan ik echt niet of als iets scheef ligt. Voor m´n gevoel kan het altijd netter. Eigenlijk soms best irritant dat ik zo denk hoor hahah.

In de avond had ik zin om even iets anders te koken dan dat ik normaal doe. Via een collega kwam ik dus op een gevulde paprika! Echt super lekker alleen een beetje lastig eten.

IMG_3392IMG_3393

Zaterdagavond had ik de verjaardag van Romy en ja ja, ik moest weer op de fiets sinds lange tijd! Ook heb ik net een nieuwe broek en hij is zo leuk!
Broek: Coolcat
T-shirt: H&M
Blazer: H&M

Romy had het huis super leuk versierd! Het was een super gezellige avond en zijn daarna nog doorgegaan naar de Artiest. We hebben weer erg gelachen en weer een klein beetje te veel gedronken…

Zondag werd ik gelukkig niet al te brak wakker en heb lekker wat wasjes gedraaid. Het zou natuurlijk 20 graden worden dus ik besloot snel iemand te vinden die op het terras wilde gaan zitten met me.

IMG_3399

Natuurlijk heb ik daar dan altijd m´n best friend Tessa
We zijn lekker bij Brasa gaan zitten en namen allebei een poké bowl met zalm en wat frietjes!

Tessa en ik kunnen samen heel impulsief zijn en besloten binnen een poep en scheet een rondje te gaan fietsen als twee oude oma´tjes. Ik vond het de eerste tien minuten heerlijk, tot we hier aan het fietsen waren. Wat. Een. Wind. We hadden STOER Beemster als doel en het was mij even iets te ver. Ik voelde langzaam blaren op m´n billen tevoorschijn komen en kreeg kramp in m´n handen van het vasthouden van m´n stuur. Uiteindelijk bleek dat we een kléin beetje om waren gefietst zei Tessa. Ik vond het echt niet leuk.

Na bijna een uur te hebben gefietst kwamen we aan. We waren serieus uitgedroogd en bestelde eerst even een smoothie! Daarna hebben we lekker de hele middag in het zonnetje gezeten met een wijntje en wat kaaskroketjes 🙂

IMG_3405

Deze foto MOEST natuurlijk op de blog komen. Want het is serieus de laatste keer dat ik heb gefietst. Oke, nee dat misschien niet. Maar ik vond het echt verschrikkelijk. Ik kon niet eens meer bij thuiskomst normaal zitten.

IMG_3406

Thuis was ik dan ook meteen in slaap gevallen en werd later op de avond pas wakker. Ik had echt geen zin meer om te koken en had eigenlijk ook niks in huis dus besloot ik een pizza te laten bezorgen. Normaal ga ik altijd voor de pizza met champignon, maar ik dacht, laat ik is gek doen. Ik nam de cheeseburgerpizza. Serieus alleen maar omdat ik zag dat er augurk op zat en ik HOU van augurk haha. Hij was prima te eten en ben daarna lekker naar bed gegaan 🙂

Tot volgende week! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: