Als eerst mijn excuus dat er vorige week geen blog online is gekomen. Ik had er éven geen zin in door bepaalde omstandigheden, maar hier is die dan een weekje later 🙂

Maandag maakte ik de pasta die ik een keer had gegeten bij Kirsten. Ik moet je zeggen dat ie best goed gelukt was! Heerlijk met parmaham en walnoten.

IMG_3640

Verder heb ik de hele avond lekker geknuffeld met Brody op de bank ❤ Geen idee eigenlijk wat ik verder gedaan heb aangezien het alweer twee weken geleden was hahah.

IMG_3641IMG_3643

Woensdagochtend ben ik begonnen aan de nieuwe serie `Our planet´. Na tien minuten zag ik een baby flamingo en zat ik jankend op de bank. Vroeger was ik echt geen dierenliefhebber, maar sinds die katten vind ik een mier nog schattig. Toen ook nog Brookie heerlijk bij me kwam zitten hield ik het al helemaal niet meer. ZO LIEF ❤

IMG_3642

Gelukkig besloot m´n oma spontaan langs te komen en nam ze weer zoals gewoonlijk heerlijke paaseitjes mee. We hebben gezellig een ochtendje gekletst en even koffie gedronken.

De hele dag heb ik verder geen reet uitgevoerd en vond het een geschikte dag om weer eens Macdonalds te gaan eten. Ik kon echt niet kiezen tussen m´n lievelings burgers dus besloot ze lekker allebei te nemen 🙂 Ondertussen ben ik Ajax wezen kijken en een beetje gaan bloggen.

IMG_3648

Donderdag na m´n werk maakte ik dit en ik heb werkelijk waar geen idee meer wat ik erdoor heen heb gegooid..

Vrijdag was ik weer vrij en ben ik m´n dag lekker rustig begonnen. Ik zou om 12 uur met m´n opa`tje gaan lunchen en ben daarvoor heerlijk wezen knuffelen met Brody op de bank. Kijk nou hoe schattig hij ligt 🙂

We gingen weer op ons plekje zitten bij ´Zomaar´ en hebben heerlijk gegeten. Ik ging voor de club sandwich en m´n opa voor een burger.

Later zijn we verhuisd naar opa z´n huis en hebben we de hele middag weggepraat en weggedronken. Ik kan echt úren praten met m´n opa en vergeet soms even hoe bijzonder dat eigenlijk is ❤

IMG_3656IMG_3657IMG_3658

In de avond kwam m´n vader ook nog gezellig en maakte ik echt de LEKKERSTE pasta ever. Je kunt het recept vinden via de Albert Heijn App onder: super romige pasta carbonara!

IMG_3659

Na het eten ben ik nog tot een uurtje of half twee in de nacht bij m´n opa en vader gebleven en heb ik de hele avond samen met Droppie zo op de bank gelegen. Ook wel eens lekker in plaats van in de kroeg staan haha.

IMG_3660IMG_3661IMG_3662IMG_3663

Doordat ik niks raars had uitgespookt vrijdag kon ik heerlijk genieten van m´n vrije dag en ben ik lekker naar Artis geweest. Ja, de week van de dieren bij mij zoals je merkt.

Zaterdagavond maakte ik weer dezelfde pasta als vrijdag en ben ik heerlijk op de bank geploft. Rustig weekendje dit keer.

Sorry voor deze mega saaie blog, maar m´n leven is niet altijd heel leuk hahah.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: