Oke, deze blog is weer iets leuker jongens. Ik had echt een super drukke, maar gezellige week. Veel lees plezier 🙂

Ik begon de week weer heerlijk met een truffelpizza bij opa en Droppie. In tien minuten was ie op haha. Na het eten ging ik lekker met Droppie op de bank liggen. Zoals je ziet ligt ze er heel comfortabel bij, zo lief. Verder heb ik weer de hele avond gekletst met m´n opa. We raken ook nooit uitgepraat haha.

Dinsdagavond kwam Tessa langs en nam ze als verassing een ballon mee voor de katten. Begrijp niet dat ze zich doodschaamde op de fiets met zo een achterlijke smiley ballon, maar goed, wel heel schattig. De katten hebben er ook om precies te zijn 0 seconde mee gespeeld haha. We hebben verder lekker op de dinsdag een hele fles wijn leeggedronken en ondertussen Ajax gekeken. Daar was Tessa iets minder blij mee, maar ik vond het zo spannend!!! Het word nog wat met me 🙂

Heeft trouwens iemand een tip waar ik nog meer een goede legging kan kopen?
Ik wil echt niets anders meer aan en draag alleen nog maar deze als ik vrij ben, maar ik heb er maar 1…

IMG_3752

Woensdagmiddag kwamen er twee collega´s naar Purmerend om nog naar m´n huisje te kijken! Super gezellig ❤

We hebben de hele middag gezellig bij Brasa gezeten en zijn gaan borrelen. Omdat het wat frisser werd zijn we verplaatst naar binnen en gingen we nog even een klein hapje eten. We zijn voor de bourgondische plank gegaan en het was heerlijk! Niet teveel en niet te weinig. Aanrader!

IMG_3755

Na al die wijntjes op het terras was ik best wel gaar en ben ik de serie Dynasty gaan kijken op Netflix met m´n verslaving, cola zero. Klinkt lekker gezond. Ik moet jullie trouwens eerlijk zeggen… het gezond eten is alweer klaar, VERASSEND… maar ik heb net even op de weegschaal gestaan en weeg nog steeds onder de 60 kg, dus dat gaat nóg goed.

IMG_3756

Op werk heb ik weer helemaal de blikjes chocomelk uitgevonden. Zo slecht.

Donderdagavond stuurde m´n opa deze foto van het huis. Verkocht…
Dit is iets waar ik het best even moeilijk mee heb, zoals eigenlijk de rest van de familie. Het is zo raar dat ik zometeen niet meer in dit huis kom waar ik al m´n hele leven zo vaak ben geweest. Het huis waar zo veel herinneringen liggen. M´n oma, de toneelstukjes op zolder, het geknutsel, de geur, mijn slaapkamertje. Ja, dat breekt echt een stukje van m´n hart. Maar dat is het leven.. Dingen kunnen veranderen en dingen moeten soms veranderen. En hoe moeilijk ik veranderingen ook vind, merk ik ook dat het je beetje bij beetje sterker maakt als persoon 🙂

IMG_3759

Vrijdag hoefde ik pas 12 uur te beginnen en trof dit aan op Amsterdam Centraal.
ZO DRUK!!!

IMG_3760

En dit was Lunchcafé Blom hahaha.
Als het zulk mooi weer is, is het bij ons meestal wat rustiger zoals je ziet.

IMG_3761

Vrijdagavond had ik afgesproken met Melissa en hebben we voor het eerst echt lekker op het terras kunnen zitten zonder het koud te hebben. We hadden al een hele tijd niet afgesproken dus we hadden genoeg te bespreken. Ik kan echt genieten dan van zulke avonden met vriendinnen. Dat je gewoon niet meer kan stoppen met praten en elkaar tussen het gesprek door dingen moet helpen onthouden, omdat je daar ook nog even wat over moet vertellen haha.

Zaterdag na het werk ging ik met Lana en Anouk uiteten bij Loetje. Het was echt zo lang geleden dat ik daar had gegeten en het was weer zo lekker! We konden heerlijk buiten zitten in het zonnetje 🙂

IMG_3765IMG_3766IMG_3767

Zaterdag voelde ik me echt heel slecht en misselijk, maar ben toch opa gaan helpen met verhuizen. Om 11 uur stond ik op de stoep en kwam pas weer om 10 uur thuis. Gelukkig is er al heel veel gebeurd en hebben we met z´n alle opa goed kunnen helpen. Als avondeten had m´n opa Chinees besteld.. denk je dat het genoeg was? hahah 🙂

Ik was echt he-le-maal gesloopt na het verhuizen en deze week überhaupt. M´n lichaam was op en voelde me even een paar dagen niet lekker en heel moe. Gelukkig ben ik vandaag weer helemaal bijgekomen en kan ik er weer tegenaan! Volgende week zal ik gewoon weer op tijd een blog plaatsen ❤

TROUWENS: DIT IS DE EERSTE BLOG ZONDER M`N KATJES!!! Zo weinig was ik dus thuis haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: