Weekly diary 17 (2019)

 

Maandag na het werk moest ik m´n fiets halen bij het oude huis van m´n opa en oma en nam ik nog even een ´momentje´ voor mezelf. Vroeger als de bloemetjes weer in de tuin groeide kreeg ik altijd een ´vergeet-me-nietje´ van m´n oma. Nu heb ik er zelf een paar geplukt en heb ik ze tussen een boek gelegd. Zó dramatisch eigenlijk haha, maar dat voelde even goed.

IMG_4130

Toen ik thuis kwam besloot ik maar weer eens een simpele maaltijd te koken. Toch blijf ik dat ook het lekkerst vinden: sperziebonen, aardappels en een gehaktbal. Niet dat dit dat is, maar lijkt er bijna op 🙂

IMG_4131IMG_4132IMG_4133

Ook heb ik dit echt he-le-maal ontdekt. Dit heb je echt met 10 minuten gemaakt dus daar komt m´n keukengeheim:

Wat heb je nodig?
Italiaanse roerbakgroente
Rundergehakt
Wraps
Taco salsa saus
Burrito seasonmix
Geraspte kaas

Nou je gooit de rundergehakt en de roerbakgroente in de pan en verwarmd de oven alvast voor op 180 graden. Ondertussen besmeer je ook nog een wrap met tacosaus en schept dan het gehakt en roerbakgroente in het midden van de wrap. Je rolt de wrap op en prikt er wat satéstokjes in. Uiteindelijk smeer je bovenop nog wat tacosaus en geraspte kaas en doet het nog 8 á 10 minuten in de oven! Klaar is kees.

IMG_4134

Woensdagochtend trof ik Brody zo aan. Tegenwoordig word er ook al geslapen in de wasbak haha ❤

Als ik vrij ben vind ik het heerlijk om m´n ochtend te beginnen met vlogs kijken en een lekker en wat luxer ontbijtje. Wanneer ik moet werken ontbijt ik eigenlijk bijna nooit, omdat ik dood ga van de buikpijn als ik meteen begin met eten als ik net wakker ben. Op m´n  vrije dag doe ik het allemaal wat rustigere aan en heb ik daar dan geen last van. Deze ochtend ging ik voor afbakbroodjes met biefstukworst, een gekookt eitje en wat mayonaise natuurlijk.

In de middag kwam gezellig m´n moedertje even langs om een plank te brengen voor in m´n keuken. Als bedankje trakteerde ik op een ijsje! Hazelnoot schepijs blijft m´n favoriet.

Toen m´n moeder weer weg was ben ik op de bank geploft. Altijd als ik kindermaxi ga eten komen Brody en Brookie zo voor me zitten. Niet voor de chocolade maar voor het papiertje hahah. Ik gooi die altijd weg en dan gaan ze ermee spelen.

Omdat ik nog steeds om kom in de bonuspunten bij thuisbezorgd bestelde ik lekker sushi voor mezelf en ben ik m´n blog gaan maken. De ene keer kan ik er echt tegen aan hikken en de andere keer, als de situatie uit dit bestaat, vind ik het héérlijk om te bloggen.

IMG_4147

Donderdag moest ik weer aan het werk en maakte Jeltje deze foto van me.

Na het werk ging ik weer even met m´n opa naar het oude huis toe om nog wat spulletjes te halen. Ik vond deze té lelijke en té schattige babyfoto´s van mezelf.

Na donderdag had ik ook meteen 3! dagen vrij. Ik kan me echt niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst echt drie dagen vrij had gehad dus had ik mezelf voorgenomen om hier even extra van te gaan genieten. Ik ben op de bank geploft en ben heerlijk m´n wrapje gaan eten met een cola zero´tje. Ondertussen keek ik tempation en de film van Beyonce.

De volgende dag begon ik m´n eerste vrije dag heerlijk rustig. Ik had voor mijn gevoel goed uitgeslapen tot wel 8 uur en ben daarna even onder de zonnebank gegaan en heb ik weer wat vlogs gekeken.

Rond 11 uur kwam Tessa mijn kant op met een hutkoffer alsof ze vijf maanden bleef logeren. Vrijdagavond zou ze haar verjaardag bij mij vieren, aangezien dat wat makkelijker was om daarna naar de Koemarkt te gaan voor koningsnacht.

IMG_4156

In de middag liepen we er al voorbij en was iedereen druk bezig met de voorbereidingen haha. Ik kreeg er meteen zin in toen ik dit zag!

IMG_4161IMG_4162

Tess en ik maakte ons klaar en rond half 8 kwamen de meiden onze kant op. Het was super gezellig en zijn rond 10 uur richting de Koemarkt gegaan. Maar wat een domper.. Het was niet helemaal wat we ervan verwachtte. Overal was het super druk en als we moesten plassen stond er een vette dikke rij. Met de minuut werd ik chagrijniger. Misschien als ik er wat meer alcohol in had gegooid vond ik het wel leuk, maar ik was vorig jaar ZO ZO ZO brak met koningsdag, dat ik mezelf daarvoor dit jaar wilde beschermen. Dus Tessa en ik gingen netjes al om 12 uur naar huis en zijn lekker vroeg naar bed gegaan.. Oma´s.

Ondanks dat de koningsnacht tegen viel, was ik zo blij dat ik vroeg in bed lag. Een kater had ik dit keer niet en konden we nog even ons Paasontbijt inhalen van vorige week haha.

IMG_4166

Dit was m´n outfit voor koningsdag!
Spijkerjasje (beachbox 39,95)
Spijkerbroek (ONLY 39,95)
Trui (H&M mannenafdeling 19,95)
Tasje (H&M 14,99)

IMG_4167IMG_4170IMG_4169

Om twee uur gingen we naar Amsterdam en was het ondanks de regen super gezellig en heel druk. Ik was echt, nogmaals, zo blij dat ik geen kater had. Vorig jaar liep ik echt kokhalzend door die menigte hahah.

 We waren gezellig met z´n drie´tjes op pad en het was echt zooooo gezellig. Na een paar drankjes op konden we niet meer stoppen met gek doen en stonden we 9 van de 10 keer met onze pinkjes zo op de foto.

IMG_4173

Natuurlijk moest er ook weer een fotoshoot worden gehouden.
Ja, dit jaar was m´n koningsdag veel geslaagder dan het jaar ervoor. Oh, oh, oh, ik word nog eens volwassen.

We waren ook al om 11 uur thuis en Tessa bleef gezellig nog een nachtje slapen. De volgende ochtend zijn we heerlijk romantisch met z´n tweeën Macdonalds gaan halen en hebben we vlogs gekeken en Ex on the beach. Een echte zondag ❤

Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s