Weekly diary 18 (2019)

IK WERD ECHT EVEN NIET GOED. Ik had eindelijk m´n blogbericht op tijd klaar en veel energie ingestoken, verwijder ik hem per ongeluk. Ik kan wel janken, want ik ben er bijna de hele dag mee bezig geweest. Maar goed, poging twee.

IMG_4331IMG_4333

Van kleuren word ik altijd rustig (misschien zou ik dat nu op dit moment moeten doen) en deed dat altijd samen met m´n oma. Helaas is die er niet meer en doe ik het nu wat vaker met Tessa.

IMG_4332

Ondertussen zaten we ook lekker sushi te kanen 🙂

IMG_4334

Tegenwoordig heb ik weer een nieuwe challenge met mezelf en dat is elke ochtend een glas verse gemberthee drinken. Geen idee waarom, maar het voelt erg gezond en detox achtig haha. Ook kwam mijn collega met een geniaal idee en dat is je elke dag aan een soort challenge houden. Dit word mijn schema voor volgende week (voor jullie dan over twee weken in de blog):

Maandag: vegetarisch eten
Dinsdag: hele dag alleen maar water drinken ipv frisdrank
Woensdag: leven op sapjes
Donderdag: niet snoepen
Vrijdag: geen brood eten

Tegenwoordig werkt Jeltje wat meer bij Blom en zijn we dinsdag na het werk gezellig samen wat gaan eten bij Julia´s pasta. Ik ging voor de pasta carbonara.

IMG_4337

Na het eten ben ik lekker op de bank geploft met een wijntje en ben ik voetbal gaan kijken. Ja, ik weet ook niet wat er met me aan de hand is.

IMG_4338IMG_4339

De volgende ochtend moest ik vroeg uit bed om met Brody naar de dierenarts te gaan. Brookie en Brody zijn op het moment vaak aan het ´vechten´ dus vond ik het wel tijd om Brody te laten helpen. Mijn hart is altijd zo zwak als het gaat om de diertjes. Ik vond het zo zielig om Brody in het kooitje te zien.

Tijdens het wachten op Brody besloot ik in m´n eentje te gaan ontbijten bij de HEMA. Ik keek m´n ogen uit hoe veel lekkere dingen ze hadden. Ik had dit allemaal voor maar 2,50!! Ik kan dan echt zo gelukkig worden van zo iets doms eigenlijk haha, heerlijk zo in m´n eentje 🙂

Om half 1 kon ik Brody weer halen en oh wat was ie zielig. M´n hart kon dit echt niet aan en ik zat dus ook hui-lend op de bank. M´n lieve, schattige, vrolijke snoetje was nu zo stil en duf. Brookie was ook echt super lief voor Brody en zat de hele tijd maar te snuffen aan hem.

In de avond maakte ik weer mijn lekkere spaghetti carbonara en als toetje een heerlijke aardbeienkwarktaart. Dit was vroeger echt m´n lievelingstaart.

IMG_4350

Donderdag moest ik weer werken en ging ik na het werk wéér met Jeltje eten. Dit keer gingen we voor weer een luxe diner 🙂 Heerlijk!

IMG_4351

Zoals je ziet wilde het koken niet helemaal lukken deze week en ging ik vrijdagavond maar weer voor de sushi.

Na vijf dagen te hebben gewerkt hadden we zaterdagavond een bedrijfsuitje! We gingen met z´n alle eten bij Impero Romano. Als vooraf kregen we een plateau vol met lekkere dingen als; vitello tonato, carpaccio, kazen, olijven etc. Als hoofdgerecht kregen we de pasta met truffel en kon je kiezen uit vlees of vis. Ook kregen we een heerlijk dessert en tussendoor nog een scroppino. De wijn ging er trouwens ook lekker in 🙂

Met al m´n lieve collega´s
Na het eten gingen we nog met een klein groepje de stad in en maakte we Tante Roosje onveilig. Het was super gezellig en lag ik uiteindelijk half 5 pas in bed..

IMG_4356

Toch viel het me reuze mee de volgende ochtend en was ik half negen fris en fruitig wakker. Ik ben gezellig met Romy wat gaan lunchen bij het Hoedje van de Koningin. Ik heb alleen helemaal geen foto´s gemaakt zie ik nu. Ik had Romy ook al zo lang niet gezien, dus we waren veel te druk aan het kletsen 🙂

IMG_4361IMG_4362IMG_4363

Na het lunchen ben ik lekker gaan rommelen in huis. Ik heb een nieuwe plank in de keuken hangen en ben die gaan decoreren. Ik ben er helemaal blij mee! Hij is van de IKEA en kostte maar 10 euro.

IMG_4360

Ook hingen mijn jassen eerst aan de badkamerdeur, maar sinds kort hangt m´n nieuwe kapstok en ziet het er meteen veel strakker uit! Ook heel blij mee 🙂

In de namiddag kakte ik toch wel heel erg in en ben ik op de bank gaan liggen met Brody. Kijk nou hoe lief die bij me ligt, net een baby af en toe. Ik ben maar weer voetbal gaan kijken en bestelde van m´n laatste bonuspunten een cheeseburgerpizza! Echt een heerlijke zondag was dit.

Ik merk sowieso de laatste tijd dat ik me telkens weer wat meer mezelf begin te voelen en dat de rust langzaam er weer is in m´n hoofd. Ik heb zoveel tijd nodig gehad om dingen te verwerken van het afgelopen jaar en nu pas voel ik me wel weer ´oke´. Ik geniet weer wat meer van de dingen die ik doe en zie weer wat ik wél om me heen heb. Het is soms zo makkelijk om je te gaan focussen op de dingen die je mist, niet hebt en wat onbereikbaar is, terwijl je dan helemaal niet meer in het moment leeft en de mooie dingen mist die wél gebeuren. (JEZUS MENSEN WAT WIJS)… hahah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s