IMG_4562

Maandagochtend was ik weer even dankbaar voor het zonnetje dat scheen. Ik kan zo niet wachten tot het weer écht zomer is.

De week begon ik ook weer eens een keer met normaal koken. Ik snap echt niet waarom ik dit niet vaker doe, want ik vind het altijd super lekker wat ik zelf maak haha. Ik kwam ook nog twee Macdonalds mayonaise tegen in de koelkast. Dat was helemaal een feest!

IMG_4566IMG_4567

Na het eten besloot ik eens even lekker te gaan tuttelen. Ik besmeerde m´n gezicht met een honingmasker en at ondertussen een wolkentoetje. Helemaal in m´n nopjes ben ik dan hé hahah. Daarna ging ik al om 9 uur in bed liggen en ben een serie gaan kijken. Sinds kort kijk ik Friends! Zo een heerlijke wegkijker met het verstand op nul.

IMG_4568

Brody de volgende ochtend tijdens het tandenpoetsen ❤

Dinsdagavond kwam mijn nichtje Juul gezellig een Netflix avondje houden. We zijn de film Rough Night gaan kijken en echt, OH MIJN GOD, die was zó grappig!

Ik had heerlijke nacho´s gemaakt met kaas, ui en tomaat. Binnen 10 minuten was het hele schaaltje leeg haha 🙂

IMG_4573

Brook lag er uiteindelijk ook heel charmant bij hahaha.

Woensdagochtend was ik zoals gewoonlijk weer erg vroeg wakker en maakte ik een lekker ontbijtje voor mezelf. Ook begon ik alvast aan m´n blog die ik later die dag weer HELEMAAL verwijderde. Ik kon mezelf echt wel wat aan doen.

IMG_4576

Woensdagmiddag ging ik samen met m´n opa´tje lunchen bij Zomaar. Ik ging dit keer maar weer eens voor een broodje kroket.

IMG_4577

(Ik merk dat er deze week erg veel wijn is ingegaan hahaha, sorry mam)
Maar dit was het wijntje wat ik nam nadat opa en ik hadden besloten om samen een weekendje naar Luxemburg te gaan. Vroeger kwam ik daar echt een paar keer per jaar en de laatste keer was dat ik m´n oma ging verassen. Dit keer dus alleen met opa, ik heb er echt nu al super veel zin in! ❤

In de avond ben ik weer Ajax gaan kijken en oh mijn god wat had ik een medelijden met de echte fans….. Echt té spannend..

IMG_4581IMG_4586

Vrijdagochtend besloot ik ook maar weer eens naar de kapper te gaan. Normaal gesproken ga ik natuurlijk 1 keer in de twee jaar. Dit keer dacht ik; ´Mart, verzorg jezelf is eens wat beter.´ Nou zo gezegd, zo gedaan!

IMG_4583

Ik maakte ook weer een verrukkelijk ontbijt voor mezelf. Check vooral die klodders mayonaise. Nu denk ik echt, jeeeezus.. daar komt die vetrol vandaan..

IMG_4585IMG_4590

Vrijdagavond was het weer eens een stapavondje. We gingen dit keer maar naar Amsterdam en het was uiteindelijk een super leuke avond! ❤

IMG_4589

De volgende dag was iets minder leuk…. de alcohol was niet helemaal goed gevallen dus heb ik de hele dag zo gelegen. Echt zonde van m´n dag.

IMG_4593

Ik moest weer is op zondag werken in plaats van op zaterdag dus keek ik Ajax via de telefoon. Het was echt super rustig vanwege het weer en Moederdag dus konden we dit makkelijk doen met z´n alle.

Omdat ik de hele week veel moet werken ging ik zondag al op tijd naar huis en ben ik lekker gaan poetsen en Netflixen. Ook moest ik nog een beetje bijkomen van vrijdagavond haha.

De volgende blog zal wat minder spannend worden aangezien ik elke dag een challenge heb met mezelf en het rustig ga houden (zeg ik nu).
Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: