IK STOP ER MEE

IMG_4753

Vijf maanden verder in 2019 en ik stop er mee. Hoe jammer ik het ook vind, want om al deze herinneringen vast te hebben staan is zo mooi en zo fijn. Telkens lees ik alles terug met een grote glimlach en besef ik weer even hoe dankbaar ik mag zijn voor alles om mij heen.

Ik ben deze blog begonnen voor mezelf. Puur omdat ik van schrijven hou, van foto´s maken en dat ik alles terug kan lezen. Maar op het moment ben ik niet meer de enige die ze leest en ik krijg er helemaal de kriebels van. In bepaalde situaties vind ik het echt niet fijn dat bepaalde mensen weten wat ik doe of voel, dus is het, het beste dat ik stop.
Wie weet pak ik het ooit weer op, maar voorlopig ben ik er even klaar mee.

Ik heb nu gewoon zin om heel veel aandacht te besteden aan de mensen om mij heen en te genieten zonder dat de rest van de wereld weet wat ik doe.

HELE DIKKE KUS VAN MIJ

IMG_4690

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s