Ja, ja, daar ben ik weer! Na een maandje weg te zijn geweest heb ik besloten om mijn blog weer een klein beetje op te pakken, maar op een iets andere manier. Ik zal nooit meer wekelijks gaan bloggen en mijn dagelijkse leven elke week bijhouden. Dit werd te veel werk en te veel een verplichting op een gegeven moment. Toch miste ik al vrij snel wel het schrijven, want dat is iets wat ik toch al m´n hele leven doe en leuk vind om te doen.

Na een beetje nadenken heb ik besloten om gewoon alleen te bloggen over echte, leuke, belangrijke en mooie gebeurtenissen. Binnenkort ga ik bijvoorbeeld naar Amerika en weet ik zeker dat ik daar een heel boek over kan volschrijven en afgelopen weekend was ik naar Luxemburg en vind ik het ook leuk om daar over te bloggen. Want hoe vaak maak je dat nou mee, een weekendje weg met je opa haha. Dus veel leesplezier en tot weer wat vaker 🙂

Een paar weken geleden zaten opa en ik samen op het terras bij Zomaar en besloten we samen een weekendje naar Luxemburg te gaan. Vroeger stond de halve familie altijd op dezelfde camping het hele jaar door en dat was altijd één groot feest. Ik weet echt nog hoe fijn ik het daar vond als kind. De ene avond deden we met z´n alle mee met de grote bingo en de andere avond stonden Jeltje en ik de playbackshow weer te winnen. Ik heb echt zoveel fijne herinneringen aan die plek dat ik er echt weer graag naar toe wilde. Mijn opa en oma zijn daar nooit weggeweest en hebben er altijd nog gestaan. Zelfs nu oma er niet meer is staat mijn opa er nog steeds met de caravan. En wat nog het allerfijnst en mooiste is? Oma is daar in de buurt uitgestrooid op de mooiste plek ooit en is ze er altijd nog een beetje bij ❤
Donderdagavond gingen we na ons avondmaal rijden en hadden we er 3,5 uur overgedaan ondanks het noodweer wat we hadden onderweg. Ik scheet echt zeven kleuren stront, want op een gegeven moment zag ik helemaal niks meer en maakte me zorgen of mijn opa het dan al helemaal niet meer zag, maar gelukkig, we hebben het overleefd haha.

IMG_5604IMG_5606

Omdat we best moe waren van de reis gingen we lekker al meteen naar bed om te slapen…. DACHT IK.
Mijn opa snurkte zo hard dat ik geen oog dicht deed hahah. Ik had dit moeten weten van een aantal jaar geleden toen ik mee ging met m´n opa én oma. Toen lag ik ook al te stuiteren in de caravan van dat gesnurk, maar nu lagen we zo dicht bij elkaar dat het niet te uit te houden was. Dus om half 2 in de nacht maakte ik een bedje in de voortent en ben ik daar in slaap gevallen. Best knap in deze houding en met een temperatuur van -10.

IMG_5607

De volgende ochtend werd ik wakker met dit fijne uitzicht wat serieus echt nooit veranderd. Het is net een schilderij.

Ondanks m´n slechte nachtrust stond ik dus weer even stil bij hoe mooi het hier is en hoe bijzonder het is dat ik dit met opa doe waardoor die hele nacht me al niks meer uitmaakte.

IMG_5610IMG_5611

We zijn de eerste ochtend samen gaan ontbijten bij de kantine. De eigenaresse had ons echt super erg verwend met allemaal lekkere broodjes, beleg en yoghurt. Het weer zat ons ook heel erg mee en uiteindelijk werd het gewoon 25 graden!! 🙂

Na ons ontbijt gingen we Droppie uitlaten en liet opa mij zien waar oma was uitgestrooid. Omdat ik dat wel heel erg privé vond heb ik daar geen foto van gemaakt, maar ze ligt echt op de mooiste plek die er bestaat! Ik kreeg er kippenvel van ❤
Verder is de omgeving echt prachtig rondom de camping. Ik hou echt van bossen, maar deze blijven toch wel extra mooi. Ik stond dan ook echt om de minuut met m´n telefoon foto´s en filmpjes te maken hahah.

Gelukkig kwamen we ook wat tegenliggers tegen en moest opa er ook aan geloven. Hup, met je kleindochter poseren 🙂

IMG_5621

Na de wandeling gingen we even naar het winkelcentrum in de buurt, want ik moest weer eens naar de H&M een korte broek kopen waar wat meer stretch in zat.. (JA WANT IK PAS M`N KORTE BROEKEN NIET MEER VAN VORIGE ZOMER). M´n opa moest wel om me lachen aangezien ik met 2 tassen en 1 koffer drie dagen op reis ging en het nog niet genoeg of goed bleek te zijn. Om nog even een kilo eraan te eten namen we lekker een ijsje. Zo typisch. Zeiken hoe dik ik me voel en dan ijs of friet daarna naar binnen werken zonder schaamte hahah.

IMG_5622

Verder hebben we lekker buiten gezeten bij de caravan en was ik in slaap gevallen in de zon. Levend verbrand kan ik je zeggen, al zie je dat niet zo heel erg op deze foto.

In de avond gingen we naar ons lievelingsrestaurant in Bastogne. LEO!
Opa en ik houden echt allebei super erg van pasta en dan is dat wel ´the place to be´.

IMG_5625

Vrijdagnacht mocht ik in de caravan van mijn tante slapen en was ik helemaal bijgekomen van de nacht ervoor hahah. Opa had lekker beleg gehaald en zijn we weer samen wezen ontbijten,  maar dan bij de caravan.

IMG_5627

De rest van de dag heb ik eigenlijk heerlijk gekleurd, gelezen en in de zon gezeten. In de avond gingen we in de Kantine eten met wat andere mensen van de camping. Iedereen zei dat ik zo op oma Leni lijk en ik ze deed denken aan haar. Dit raakte me echt en vond dat alleen maar fijn en mooi 🙂

IMG_5628

Na het eten ging ik terug naar de caravan om te kleuren en bleef opa nog even natafelen. Ik liep eerst nog even naar dit stukje van de camping om naar de zonsondergang te kijken, zo mooi!
Uiteindelijk kreeg ik last van hoofdpijn en ben vroeg naar bed gegaan.

Zondag was alweer de laatste dag. Ik werd wakker met een hele stijve nek en rug en begon me niet zo lekker te voelen, dus mooie tijd om naar huis te gaan. Voordat we vertrokken maakte opa en ik nog een hele lange wandeling. Dit vond ik echt de mooiste plekjes!

En dit vond ik gewoon mooie foto´s haha.

IMG_5631IMG_5632

Ook kwamen we onderweg koeien tegen, kijk nou hoe lief dit is! ❤

IMG_5635IMG_5636

Tijdens de wandeling kwamen we ook in een dorpje wat echt als een Netflix dorp kan worden gebruikt. Ik weet niet wie er Riverdale of Pretty Little Liars heeft gezien, maar daar leek dit op. Behalve dat huis dan van glas haha dat vond ik gewoon echt een prachtig huis om te zien.

IMG_5638

Na de mega wandeling hadden we dit heerlijke ijsje wel verdiend!! Na het ijsje zijn we naar huis gereden en was ik ook wel weer blij om m´n katjes te zien 🙂

Het was echt een heel fijn weekend samen met opa en Droppie. Ik vond het heerlijk om te wandelen, te kleuren, te lezen en gewoon om daar te zijn. Het blijft een fijne plek met fijne herinneringen ❤  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: